- Konu Sahibi pembemasal
- #1.581
Bugun kendimi dinliyorum dinliyorum ama hiç bir belirti yok :) dun gece oturduğum yerde kustum ağız dolusu ama hamilelikten değildir herhalde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saçlar vücudumuzdaki besin ve minerallerden besleniyor ya. bebeğe gideceğine neden saça gitsin allalallaaa. ben bebeğime vermek istiyorum allalala
ama boya konusunda çok emin değilim. bazı jinekologlar boyatmayın diyor. pembe de başka şey söyledi az önce..şaşırdım
Kızlar günaydın , nasılsınız ? Dün bir kahve yi içiremedim ya
Bugun kendimi dinliyorum dinliyorum ama hiç bir belirti yok :) dun gece oturduğum yerde kustum ağız dolusu ama hamilelikten değildir herhalde
ayşeonur daha doğru anlatayım. aspirin kanı sulandırıp pıhtılaşmayı önler haliyle bebek daha iyi beslenir ve daha önemlisi kalbi atmaya başlayınca bizde sıkıntı yaratmayan kan pı8htısı onda kalbinin durmasına neden oluyor. benim arkadaşımda vardı bu sıkıntı. kanı pıhtılaşıyor ve bebekleri karnında ölüyordu. çok şükür şimdi 4 aylık hamile. o da bebek aspirini kullanıyordu sürekli. doktorlar ihtiyaç olmasa bile bunu kullanabiliyorlarmış önlem için. benim bildiklerim bunlar.
ahahahahahhaaaa ya ne kzıyon kızz. herkes kendi istediğine innanmıyo mu sonucta. alallaaaman ne haliniz varsa görün çirkef karılarrr.nerenizi boyatırsanız boyatınnn.nerenizi kestiricekseniz kestirinnn.aaaaa valla şimdi edepsiz damarım çatlıcakkk (irmegn olsaydı bu ayşe yine neye cazgırlık yapıyor derdi)
aman ne haliniz varsa görün çirkef karılarrr.nerenizi boyatırsanız boyatınnn.nerenizi kestiricekseniz kestirinnn.aaaaa valla şimdi edepsiz damarım çatlıcakkk (irmegn olsaydı bu ayşe yine neye cazgırlık yapıyor derdi)
beceriksiz ben düğn neskafeyide içişrdim türk kahvesinide içirdim.ama icraat olmadı ben uyudum kocamda sabaha kadar döndü yatağın içindeee
ben ce mantıksız ya o saclar nıe kesılmesın aslı kadın kılo aldıgı ıcın bakmılı olsun kı moral bulsun sısıyor bı de boya konusunda arkadasım hamıle doktora sormus ne zaman ıstersen sur demıs kokusu senın mıdenı bulandırmıyor dayanabılıyorsan bebege zararı yok ona bakarsanız makyaj da aynı boya gıbı
:)))) oetam hazırla hayatım balkonda temiz havada oh
Kızlar günaydın , nasılsınız ? Dün bir kahve yi içiremedim ya
beni sinirlendiriyonuz amaaa.kocakarıların bildiği var demekki lafını bir dinleyin o sarı başörtüsünüde sarılık olması diye örterler canımmm.bende icraat yoktu hayatım ama kocam uyuyamadığı için sabaha kadar heryerimi elledi hahahaha ondan hamile kalırmıyım acaba
hahahaha
adama gına gelmiyorda ben yoruluyorum işten sonra da hiç çekilmedi yav
ne yapalım canım katlanacağız çocuk için ben hasta hasta katlanıyorum ki çok hastayım
sabahtan beri kusuyorum doktor arkadaşımda gelmiş hamilemisin acaba diyor