Temmuz ayı bebişe giden yolculuğumuz olsun Bismillahirrahmanirrahim

kızlar bende temmuz ümitlisiyim çörek otu bal tarçın yapiim dedim sürekli yiyemyrm soğan kürü yapsammı agnucaston kullanıyorum düzenli ne yapıcağımı şaşrdım bebiş istyrm

amin canımm amin.Allah ım cümlemize sağlıkla ve hayırla bebekler nasip etsin inşallah.gelişmelerden haberdar et olurmu sevgilerimle :))

benim hayaller temmuza kaldı bakalım temmuz neler gösterecek?? bu arada ilginiz için gerçekten teşekkür ederim ben cevap alamayacağımı düşünerek hep ertelemiştim üye olmayı..bu süreçte benimle aynı şekilde bekleyenlerle kader arkadaşlığı yapmak güzel. bizi birbirimizden başka kim tam olarak anlayabilir ki değil mi? sevgiler...

günaydınnn,
kızlar karışık bir çay var kadın hastalıkları çayı diye geçiyor, ona başladım dün kistlerim için, iyi gelir belki dedimmm

yeni topiğiniz hayırlı olsun pembemasalcım, rabbim bu ayda herkesin gönlüne göre versin inşallah.... içinizi gönlünüzü ferah tutun kızlar , bende aylarcaa bebek isteyenlerdendim ama nasip oldu ve hamileyim...herseyin bir zamanı var , rabbim sizler için o hayırlı zamanı bekliyordur emin olun...

inşallah hayallerimiz ve umutlarımız bir gün gerçekleşir canım.Burada tanımadığınız insanların sizlerle aynı kaderi paylaştığını gördükçe yanlız olmadığınızı anlyorsunuz.o zaman daha bir umut doluyor içinize :))o yüzden paylaşalım ki rahalayalım değilmi canım :))) kendine iyi bak sevgilerimle :)))

kızlar bende temmuz ümitlisiyim çörek otu bal tarçın yapiim dedim sürekli yiyemyrm soğan kürü yapsammı agnucaston kullanıyorum düzenli ne yapıcağımı şaşrdım bebiş istyrm

tatlımm inşallah en kısa zamanda senide hamişler arasında görürüz :)) bu arada bir şey sormak istiyorum canım.yumurtlama problemin varmı acaba?çünkü çörek otu+bal+tarçın fazla yumurta oluşmasına neden oluyor.çatlamayan yumurtalar da kiste dönüşüyor.bende öyle olmuştu.agnucastonda prolaktin içinmi kullanıyorsun canım.bende de prolaktin yüksekliği var.soğan kürü için bir şey diyemiyeceğim çünkü kullanmadım

günaydınnn,
kızlar karışık bir çay var kadın hastalıkları çayı diye geçiyor, ona başladım dün kistlerim için, iyi gelir belki dedimmm

günaydın bebemmmmm :))) ah tatlım inşallah kistlerin yok olur bir an önce.benim abimin eşindede var çikolata kisti.sen kullanda ona göre onada söyliyeyim alsın :))

günaydın bebemmmmm :))) ah tatlım inşallah kistlerin yok olur bir an önce.benim abimin eşindede var çikolata kisti.sen kullanda ona göre onada söyliyeyim alsın :))

inşallah canım ya, iyi gelirse konu bile açar herkesi bilgilendiririm ben :) inşallah yengen de acil şifa bulur kuzum.

gecmis olsun canim benim tedavi goruyormusun peki

pembem bunun tedavisi ya doğum kont. hapı ya da bebek sahibi olmak, çünkü vücutta yumurtlamanın durması gerekiyor, bu kist kanla besleniyor gibi bir şey, hap kullanırken ya da gebeyken yumurtlama baskılandığı için bu ikisinden birini tercih etmek gerekiyor, komik olan aynı zamanda bu kist gebe kalmayı da zorlaştırıyor :) şikayetim gebe kalmamak ve tedavisi gebe kalmak :))))

Allah yardımcımız olsun kuzum benım olucak ınsAllah hayırlı bebıslerımız

Bizimki de temmuza kaldı, hayırlısıyla inşallah, sağlıkla olsun bebeciklerimiz, RABBim isteyen herkese hayırlısından versin.
İzmir'den sevgiler, dualar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…