How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Temmuz ayı bebişe giden yolculuğumuz olsun Bismillahirrahmanirrahim

kızlarrrrrr merhabalarrr ben geldimmmmmmmmmm :16::16::16::16::16:
ve sizleri çok özledim..hemen havadisleri öqrenmek istiyorum kimler hamiş verin bakalım müjdeleri :34:
ben tatile çıktım kızlar çok ani oldu..2 hafta yoktum..geldik hemen tadilat işlerine başladık..boya badana laminant derken öldük bittik...halende devam ediyoruz..bugün elektrik işlerimiz yapıldı..yeni prizler ve yeni avizelerimiz takıldı...salı günü yatak odası ve portmanto gelip takılıcak..içlerini yerleştirmemle birlikte toparlanmam sanırım 1haftayı bulucak.. bu işlerle uqraşırken bi an ay sonuna geldiqimizi farkettim...reqlim ayın kaçıydı diye düşünürken listeye baktım 28 haziranmış...bugün ayın 29 u :26::26: reql olmadım ama olurum dimi kızlarrrrrrr :5::5: sadece1 gün dikkat etmedim...muhtemelen tatile gittiqim için hava deqişiminden gecikmiştir dimii kızlaaarrrrr :18::18:

senacımm,umarım iyice dinlenmişsindir.hem bedenen hem ruhen :)) yeni evindede tadilat yaptırıyormuşsun.inşallah çok yorulmadan güzelce tüm işlerini halledersin canım.ama çok yorma kendini belkim hamişsindir:27:

Bismillahirrahmanirrahim Haziran Listemiz Allah yüzümüzü güldürsün Amin :nazar:

EY YARABBİM..!!Ellerimiz bomboş,ellerimizde bir tek 'yok'var.Ve biz'yok'tan var ettiğin bu ellere,senin sonsuz keremine el açmaktayız...!!Çünkü bende 'var' yok;SEN de ise'yok'yok..Dualarımızı yoktan vara,günahlarımızı vardan yoka çevir..!!Ve bizleri dua edebilme lütfundan mahrum etme.. AMİN

TEMMUZ LISTEMIZ:nazar:

Ozgeozal 2 temmuz

Pembemasal 10 temmuz

Opsesiff 3 temmuz

Zuzu19 8 temmuz

Ayvareceli 18 -20 temmuz

Serpil_melis 10 temmuz

Reyyan87 21 temmuz

Beyazkurdela 20 temmuz

Littlebridie 5 temmuz

Juliaa 18 temmuz

Missyaman 1 temmuz

Banu_K 11 temmuz

Seramonii 7 temmuz

Felsefe 10 temmuz

Ebrsa 5 temmuz

Sarısın27 20 temmuz

Umaynur 19 temmuz

Gulceonur 21 temmuz

Gunes0001 23 temmuz

Deryaf 24 temmuz

Aysem_kas 27 temmuz

"Lâ Tâhzen, İnnallâhe Meâssabirin " Üzülme! Allah sabır edenlerle beraberdir.
Kızlar herkez bat tarıhını yazarsa Listeye ekliyelim Bismillahirrahmanirrahim:nazar:

pembemasalcımm sana 3.kezdir yazıyorum ama beni hiçö görmüyosun canım yaaaaa :50: benim BAT 14 temmuz gibi görünüyor.eklermisin listene canım.

Son düzenleme:
canim benide eklermisin sana zahmet batim 26 temmuz:14::14:

beklenen adet tarıhı canım benım bat

ohh pek guzel ya gezz soyle keske ben de gezebılsem arınsam bu pskolojıden canım ya Allah hayırlara cıkarsın gecıkmesını opuyorum canım

Aminnnnnnnnnn canım bol bol dua edelım bırbırımız ıcın ve tum cocuk ısteyelenler ıcın Allahım yuzumuze baksın Amin
pembişimmm amin canım çok teşekkür ederim...nasılsın canım ne var ne yok :16:
hoşgeldinnnn :)) en erken tatilcimiz sen oldun sanırım :)
anammmmm bir de hamiş olurmuşsun :))
hoşbuldum deryam :16: evet tatlım okul kapanır kapanmaz tatile çıktık.. tadilat nedeniylede erken döndük...kalan tatilimizi bayrama eklettiricez inşallah....hamiş deqilimdir canım yaa...hava deqişimden kaynaklanan bir gecikme diye düşünüyorum...açıkçası emin olamadıqım içinde korkuyorum :18:
senacımm,umarım iyice dinlenmişsindir.hem bedenen hem ruhen :)) yeni evindede tadilat yaptırıyormuşsun.inşallah çok yorulmadan güzelce tüm işlerini halledersin canım.ama çok yorma kendini belkim hamişsindir:27:

tatlım benim koçiş biraz delidir :9: gittiqi yerdede gezer...başakalrı tatil yapınca dinlenir gelir ben yorulup gelirim :44: bir hava deqişimi yapıp gelmiş olduk..bolbol gezdim yedim içtim..diyet miyet şaştı..şimdi toparlanma sürecindeyim...tadilatta devam ediyor...salı günü mobilyalarım gelirse iş içlerini düzenlemeye bakıyor..hayırlısı bakalım..bebişe gelince ben vazgeçtim canım biliyorsun...yaz sonuna kadar rahim dinlensin diye sprial taktırmadım...dikkat ediyoruz ama yinede emin olamıyorum... tabiki yünede herşeyin hayırlısı be canım:34:

günaydın kızlarrrr :16::16::16:
hafta sonu yine bizim kızlar yok...çok özledim hepinizi...hadi çıkın ortaya saklambaç oynayalım :9::9:
reql olmadım ama sabahtan beri sanki olacakmışım gibi...ve bu sabah aşırı sinirli olduqumu farkettim...sanırım bu durum beni etkiledi...
bir taraftanda diyorum her zamanki gibi kuruntu yapıyorum eninde sonunda reql olurum diye düşünüyorum :31: inşallahhh........

merhaba arkadaşlar nasılsınız bakalım:21::21:
okuyup okuyup çıkıyorum hep amaaaaa birkaç gündür çok heyecanlıyım
geçen ay 31 mayısta adet olmuştum
bakalım yarın olacak mıyım gerçi geçen ayda çoooook geç olmuştu ama bu ay umutluyum biraz daha:55::55:
yine de 3-5 gün bekleyip eğer adet olmazsam öyle test yaptırmayı düşünüyorum inşaallah hayırlısıyla hamileyimdir:49::49::49:

Bismillahirrahmanirrahim Temmuz Listemiz Allah yüzümüzü güldürsün Amin :nazar:

EY YARABBİM..!!Ellerimiz bomboş,ellerimizde bir tek 'yok'var.Ve biz'yok'tan var ettiğin bu ellere,senin sonsuz keremine el açmaktayız...!!Çünkü bende 'var' yok;SEN de ise'yok'yok..Dualarımızı yoktan vara,günahlarımızı vardan yoka çevir..!!Ve bizleri dua edebilme lütfundan mahrum etme.. AMİN

TEMMUZ LISTEMIZ:nazar:

Ozgeozal 2 temmuz

Pembemasal 10 temmuz

Opsesiff 3 temmuz

Zuzu19 8 temmuz

Ayvareceli 18 -20 temmuz

Serpil_melis 10 temmuz

Reyyan87 21 temmuz

Beyazkurdela 20 temmuz

Littlebridie 5 temmuz

Juliaa 18 temmuz

Missyaman 1 temmuz

Banu_K 11 temmuz

Seramonii 7 temmuz

Felsefe 10 temmuz

Ebrsa 5 temmuz

Sarısın27 20 temmuz

Umaynur 19 temmuz

Gulceonur 21 temmuz

Gunes0001 23 temmuz

Deryaf 24 temmuz

Aysem_kas 27 temmuz

Hayaletcasper 14 temmuz

Nazlama 26 temmuz

"Lâ Tâhzen, İnnallâhe Meâssabirin " Üzülme! Allah sabır edenlerle beraberdir.
Kızlar herkez bat tarıhını yazarsa Listeye ekliyelim Bismillahirrahmanirrahim:nazar:

günaydın kızlarrrr :16::16::16:
hafta sonu yine bizim kızlar yok...çok özledim hepinizi...hadi çıkın ortaya saklambaç oynayalım :9::9:
reql olmadım ama sabahtan beri sanki olacakmışım gibi...ve bu sabah aşırı sinirli olduqumu farkettim...sanırım bu durum beni etkiledi...
bir taraftanda diyorum her zamanki gibi kuruntu yapıyorum eninde sonunda reql olurum diye düşünüyorum :31: inşallahhh........

ıyım canım ya ılac tedavım bıttı temmuzda hayırlısıyla ya bebıs ya da adetı beklıyorum canım ya adet olsam bıle cok ama cok mutlu olucam pco olayı ıste bılıyorsun canım Ya nasip de RABBİNE bırak dıyorum napalım

ALLAH'ım,üzülmekten,kederlenmekten,aciz düşmekten,tembellikten,korkaklıktan,cimrilikten,borcun ağır gelmesinden,yaşlılığın ve insanların üstün gelmesinden sana sığınırım.ALLAH'ım yine ben,kabir azabından,ölümün ve dirilmenin fitnesinden ve rezil bir hayat geçirmekten sana sığınırım...Burdaki temiz kalpli kullarının gönlündeki yatan her neyse sen bilirisin tez zamanda kabul eyle YARABBİ...

ALLAH'ım,üzülmekten,kederlenmekten,aciz düşmekten,tembellikten,korkaklıktan,cimrilikten,borcun ağır gelmesinden,yaşlılığın ve insanların üstün gelmesinden sana sığınırım.ALLAH'ım yine ben,kabir azabından,ölümün ve dirilmenin fitnesinden ve rezil bir hayat geçirmekten sana sığınırım...Burdaki temiz kalpli kullarının gönlündeki yatan her neyse sen bilirisin tez zamanda kabul eyle YARABBİ...

Aminnnn:) Cok guzel bır dua olmus. Kızlar bende mart anensıyım topıgı gorunce yazmak ıstedım. Gecen sene bende temmuzda hamıle kaldım ınsallah hepınız bu ay bır bır hamıle kalıp marttaa dogurursunuz. Dılerım Rabbımden tez zamanda cumle ısteyenlere nasıp etsın.

Aminnnn:) Cok guzel bır dua olmus. Kızlar bende mart anensıyım topıgı gorunce yazmak ıstedım. Gecen sene bende temmuzda hamıle kaldım ınsallah hepınız bu ay bır bır hamıle kalıp marttaa dogurursunuz. Dılerım Rabbımden tez zamanda cumle ısteyenlere nasıp etsın.

Teşekkürler çok güzel bir duygudur eminim inşallah bizde senin yolunu takip ederiz:))aramizda olmanı isteriz bize destek için:9:

Teşekkürler çok güzel bir duygudur eminim inşallah bizde senin yolunu takip ederiz:))aramizda olmanı isteriz bize destek için:9:

Tabıkı seve sevee benı ararsaanız mart analarının topıgındeyım:))) Ben nasıl calıstıgımı anlatayım sıze suan bır tek bu konuda destek verebılrıım heralde:)) Ben adetım bıttıkten sonra gun asırı cok duzenlı olark bebek calısmaları yaptım her ılıskıden sonra bacaklarımı yukarı dıktım oylece yattım yarım saat 1 saat sonra bazen oyle uyudum backlrım yukarda degıl tabıı normal:)) Böylece hamıle kaldım. Tabı bunlar bahanee ALLAH verecekse hıcbırsey yapmadnda olur. Umudunuzu yıtırmeyın sakın sakıınn bıde soylemsı kolay ama cok takmayın gercktn ınsan kendını kılıtlıyo ozaamn oluruna bırakın. Tavsıyem gun asırııı bısmıllah dıyıp kocalarınızı al aşaa edın ıstee:)):17:

Tabıkı seve sevee benı ararsaanız mart analarının topıgındeyım:))) Ben nasıl calıstıgımı anlatayım sıze suan bır tek bu konuda destek verebılrıım heralde:)) Ben adetım bıttıkten sonra gun asırı cok duzenlı olark bebek calısmaları yaptım her ılıskıden sonra bacaklarımı yukarı dıktım oylece yattım yarım saat 1 saat sonra bazen oyle uyudum backlrım yukarda degıl tabıı normal:)) Böylece hamıle kaldım. Tabı bunlar bahanee ALLAH verecekse hıcbırsey yapmadnda olur. Umudunuzu yıtırmeyın sakın sakıınn bıde soylemsı kolay ama cok takmayın gercktn ınsan kendını kılıtlıyo ozaamn oluruna bırakın. Tavsıyem gun asırııı bısmıllah dıyıp kocalarınızı al aşaa edın ıstee:)):17:

Ahahahahhaah kociş işten gelirken daha kapıda ben hoşgeldin aşkım demeden ooofff ne cok yorgunum dıyo :9:yemek bıle yıyecek halde degılım deyınce sımdılık sen kazandın ama ılerleyen saatlerde hıc sansın yok dıyom ıcımden:17:ve sonuc tabıkı zafer benım:kkk:

Ahahahahhaah kociş işten gelirken daha kapıda ben hoşgeldin aşkım demeden ooofff ne cok yorgunum dıyo :9:yemek bıle yıyecek halde degılım deyınce sımdılık sen kazandın ama ılerleyen saatlerde hıc sansın yok dıyom ıcımden:17:ve sonuc tabıkı zafer benım:kkk:

Abbovvvvvvv:))) Valla benım kocam cınsel yonden en mutlu donemını yasada ozaman:)))) Cunku hıc sasmadıı gun asırı mutlakaa yanı:)) 1 gun dınlenmek sperm kalıtesı ıcn gereklı yoksa ona kalsa hergun olabılıtesı var:)) Hakkınzda hayırlısı olsun ınsallahh sen aynı yontem devamm koca gelınce ustunde atla:))

Abbovvvvvvv:))) Valla benım kocam cınsel yonden en mutlu donemını yasada ozaman:)))) Cunku hıc sasmadıı gun asırı mutlakaa yanı:)) 1 gun dınlenmek sperm kalıtesı ıcn gereklı yoksa ona kalsa hergun olabılıtesı var:)) Hakkınzda hayırlısı olsun ınsallahh sen aynı yontem devamm koca gelınce ustunde atla:))

Haziranda gercekten dedıgın gıbı akışına bıraktım ne yumurta takıbi taptım ne ayakları dıktım be başka bişi koşullu sex i ne ben ne kociş sevmiyoruz aslında ve beklıyorum bat 30 hazırandı:9:bu sefer bir kaç gun bekliyecem sonra test yapacam ama içim içimide yemiyor değil hani evdede var test:30:

Haziranda gercekten dedıgın gıbı akışına bıraktım ne yumurta takıbi taptım ne ayakları dıktım be başka bişi koşullu sex i ne ben ne kociş sevmiyoruz aslında ve beklıyorum bat 30 hazırandı:9:bu sefer bir kaç gun bekliyecem sonra test yapacam ama içim içimide yemiyor değil hani evdede var test:30:

Canım ınsallah hamılesındır. Bende ılk denemede hamıle kaldım testıde ramazana gırıcez kafam rahat tutarım dıyee yaptırdım. sonucum 48 cıkmıstı:) Okdr erken ogrenmıstımkı hamıle oldugumu oglumu gorene kdar cok beklemem gerektı:)))) Yanı evdekı test eger cok yenıyse gostermeyebılır dıyee soyluorm oyle bısey yapacksan kan testı yap. Sayet ben hatıra olsun dıyee hamılelgmı ogrendıktn sonra evdekı testı yaptım ıkıncı cızgı cıksammı cıkmasammı dıyee dusundu durduu uzaktan gozukmuodu bılee kendımden suphe etcektım nerdeyse:)))

Aslında ben ilk bebeğimi 6 şubatta kurtaj yaptırmak zorunda kaldım kalp etişları duyulmadıgından dolayı ne zor bır dönemdi rabbim kimseye yaşatmasın malum yaş 42 olsun istiyorsun rabiim ol diyecek olacak ama beklemek süreci çok uzun gibi geliyor:((bu ay edet olursam kı ınşallah olmam aşılama düşünüyorum hakkımızda hayırlısı...:14:

Canım ınsallah hamılesındır. Bende ılk denemede hamıle kaldım testıde ramazana gırıcez kafam rahat tutarım dıyee yaptırdım. sonucum 48 cıkmıstı:) Okdr erken ogrenmıstımkı hamıle oldugumu oglumu gorene kdar cok beklemem gerektı:)))) Yanı evdekı test eger cok yenıyse gostermeyebılır dıyee soyluorm oyle bısey yapacksan kan testı yap. Sayet ben hatıra olsun dıyee hamılelgmı ogrendıktn sonra evdekı testı yaptım ıkıncı cızgı cıksammı cıkmasammı dıyee dusundu durduu uzaktan gozukmuodu bılee kendımden suphe etcektım nerdeyse:)))

Bu topikte bir arkadaşımız var çok manyak biri:))o kadar bıkmışkı tek çizgilerle karşılaşmaktan ahtı var hamile oldugunu ögrendıgı zaman çok ça test alacakmıs her bırınde çift çizgiyi görmek için deli yaaa:60:

Aslında ben ilk bebeğimi 6 şubatta kurtaj yaptırmak zorunda kaldım kalp etişları duyulmadıgından dolayı ne zor bır dönemdi rabbim kimseye yaşatmasın malum yaş 42 olsun istiyorsun rabiim ol diyecek olacak ama beklemek süreci çok uzun gibi geliyor:((bu ay edet olursam kı ınşallah olmam aşılama düşünüyorum hakkımızda hayırlısı...:14:

Gecmıs olsun ALLAH tekrarını yasatmasın ınsallah:( Demk yas 42 he resımde genc gosterıosun ozaman sen benım ablamsın be yaaaa:))) Insallah ALLAH gonlune gore versın ablaacım:)

Gecmıs olsun ALLAH tekrarını yasatmasın ınsallah:( Demk yas 42 he resımde genc gosterıosun ozaman sen benım ablamsın be yaaaa:))) Insallah ALLAH gonlune gore versın ablaacım:)

Heee göstermiyom gerçekten belkide beni şanslı kılanda bu çünkü dr beden yaşımın 28 oldugunu söyledi sevinmeliyim dime:9:

Back