How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Temmuz ayı bebişe giden yolculuğumuz olsun Bismillahirrahmanirrahim

Merhaba arkadaşlar bir topıgımızı daha acmıs bulunuyorum:9: medem ayı yarıladık yavas yavas temmuze gecı yapanları ozeltle gecıerek Allah bu ay herkezın yuzunu guldursun dıyorum Amin

Bismillahirrahmanirrahim Haziran Listemiz Allah yüzümüzü güldürsün Amin :nazar:

TEMMUZ LISTEMIZ

Pembemasal 10 temmuz

Opsesiff 3 temmuz

Zuzu19 8 temmuz
Kızlar herkez bat tarıhını yazarsa Listeye ekliyelim Bismillahirrahmanirrahim:nazar:

tatlım bat tarıhı ne demek benı bılgılendırırmısın lutfen

Merhaba arkadaşlar bir topıgımızı daha acmıs bulunuyorum:9: medem ayı yarıladık yavas yavas temmuze gecı yapanları ozeltle gecıerek Allah bu ay herkezın yuzunu guldursun dıyorum Amin

TEMMUZ LISTEMIZ

Pembemasal 10 temmuz

Opsesiff 3 temmuz

Zuzu19 8 temmuz
Kızlar herkez bat tarıhını yazarsa Listeye ekliyelim Bismillahirrahmanirrahim:nazar:

selam kızlar bende nisan ayında düşük yaptım haziran ayında da bebiş istiyodum bat tarihim tam emin değilim ama 3 4 temmuz.iki üç gündür sol kasığımda çok ağrı var çok rahatsız ediyor.inşallah bunun belirtisi güzel sonuçlanır.heyecanla bekliyorum .

kızlarrrrrr merhabalarrr ben geldimmmmmmmmmm :16::16::16::16::16:
ve sizleri çok özledim..hemen havadisleri öqrenmek istiyorum kimler hamiş verin bakalım müjdeleri :34:
ben tatile çıktım kızlar çok ani oldu..2 hafta yoktum..geldik hemen tadilat işlerine başladık..boya badana laminant derken öldük bittik...halende devam ediyoruz..bugün elektrik işlerimiz yapıldı..yeni prizler ve yeni avizelerimiz takıldı...salı günü yatak odası ve portmanto gelip takılıcak..içlerini yerleştirmemle birlikte toparlanmam sanırım 1haftayı bulucak.. bu işlerle uqraşırken bi an ay sonuna geldiqimizi farkettim...reqlim ayın kaçıydı diye düşünürken listeye baktım 28 haziranmış...bugün ayın 29 u :26::26: reql olmadım ama olurum dimi kızlarrrrrrr :5::5: sadece1 gün dikkat etmedim...muhtemelen tatile gittiqim için hava deqişiminden gecikmiştir dimii kızlaaarrrrr :18::18:

Bak hele vay alçak köfteler bende dıyorumkı neden bugun kımse yok dıye meger temmuz topiği açmışlar ve göçüş başlamış insan bir söyler :50:ben hala hazırandayım neyse...:19:

TEMMUZ LISTEMIZ

Pembemasal 10 temmuz

Opsesiff 3 temmuz

Zuzu19 8 temmuz

haa şöyle besmele ile başlayalım ki bolluk bereket olsun topiğimizde durup dururken şeytanı her dakka anmaya ne gerek var başlıkta besmele ile girmiş oluyoruz topiğe bu yazıyı her okuyuşta şeytanın bacağını kıracakmışız şeytan ne uğraşsın senin benin ürememle topiğiniz hayırlı olsun efendim okuyucu olarak güzel haberlerinizi bekliyorum ağustos başlığında görmem sizi inşallah doğruu gebe topiğine kayarsınız inşallah

tatlım bat tarıhı ne demek benı bılgılendırırmısın lutfen
beklenen adet tarıhı canım benım bat

ve sizleri çok özledim..hemen havadisleri öqrenmek istiyorum kimler hamiş verin bakalım müjdeleri :34:
ben tatile çıktım kızlar çok ani oldu..2 hafta yoktum..geldik hemen tadilat işlerine başladık..boya badana laminant derken öldük bittik...halende devam ediyoruz..bugün elektrik işlerimiz yapıldı..yeni prizler ve yeni avizelerimiz takıldı...salı günü yatak odası ve portmanto gelip takılıcak..içlerini yerleştirmemle birlikte toparlanmam sanırım 1haftayı bulucak.. bu işlerle uqraşırken bi an ay sonuna geldiqimizi farkettim...reqlim ayın kaçıydı diye düşünürken listeye baktım 28 haziranmış...bugün ayın 29 u :26::26: reql olmadım ama olurum dimi kızlarrrrrrr :5::5: sadece1 gün dikkat etmedim...muhtemelen tatile gittiqim için hava deqişiminden gecikmiştir dimii kızlaaarrrrr :18::18:
ohh pek guzel ya gezz soyle keske ben de gezebılsem arınsam bu pskolojıden canım ya Allah hayırlara cıkarsın gecıkmesını opuyorum canım

haa şöyle besmele ile başlayalım ki bolluk bereket olsun topiğimizde durup dururken şeytanı her dakka anmaya ne gerek var başlıkta besmele ile girmiş oluyoruz topiğe bu yazıyı her okuyuşta şeytanın bacağını kıracakmışız şeytan ne uğraşsın senin benin ürememle topiğiniz hayırlı olsun efendim okuyucu olarak güzel haberlerinizi bekliyorum ağustos başlığında görmem sizi inşallah doğruu gebe topiğine kayarsınız inşallah
Aminnnnnnnnnn canım bol bol dua edelım bırbırımız ıcın ve tum cocuk ısteyelenler ıcın Allahım yuzumuze baksın Amin

EY YARABBİM..!!Ellerimiz bomboş,ellerimizde bir tek 'yok'var.Ve biz'yok'tan var ettiğin bu ellere,senin sonsuz keremine el açmaktayız...!!Çünkü bende 'var' yok;SEN de ise'yok'yok..Dualarımızı yoktan vara,günahlarımızı vardan yoka çevir..!!Ve bizleri dua edebilme lütfundan mahrum etme.. AMİN

TEMMUZ LISTEMIZ:nazar:

Ozgeozal 2 temmuz

Pembemasal 10 temmuz

Opsesiff 3 temmuz

Zuzu19 8 temmuz

Ayvareceli 18 -20 temmuz

Serpil_melis 10 temmuz

Reyyan87 21 temmuz

Beyazkurdela 20 temmuz

Littlebridie 5 temmuz

Juliaa 18 temmuz

Missyaman 1 temmuz

Banu_K 11 temmuz

Seramonii 7 temmuz

Felsefe 10 temmuz

Ebrsa 5 temmuz

Sarısın27 20 temmuz

Umaynur 19 temmuz

Gulceonur 21 temmuz

Gunes0001 23 temmuz

Deryaf 24 temmuz

Aysem_kas 27 temmuz

"Lâ Tâhzen, İnnallâhe Meâssabirin " Üzülme! Allah sabır edenlerle beraberdir.

Rabbi heb li min ledünke zürriyeten tayyibeten inneke semiuddua'.

Yarabbi senin tarafından bana çok temiz bir nesil nasip et.Muhakkak ki sen duayı hakkıyla işitensin...AMİİN..

hoşgeldinnnn :)) en erken tatilcimiz sen oldun sanırım :)
anammmmm bir de hamiş olurmuşsun :))

Rabbi heb li min ledünke zürriyeten tayyibeten inneke semiuddua'.

Yarabbi senin tarafından bana çok temiz bir nesil nasip et.Muhakkak ki sen duayı hakkıyla işitensin...AMİİN..

ya ne kadar güzel dualar buluyorsun sen Eceli, Allah razı olsun senden.
Bu arada günün aydın ve hayırlı olsunnnn

ya ne kadar güzel dualar buluyorsun sen Eceli, Allah razı olsun senden.
Bu arada günün aydın ve hayırlı olsunnnn

Canımsın allah heppimizden razı olsun..Daulardan başka sıgınacak limanımızmı var müslümanın birbirine ettiği dua hiç şüphesiz ki kabul olandır...

Gunaydin kizlar nasilsiniz bakayim bugun gunum var birazdan oraya gidicem sonra tekrar sizinlen gorusuruz

Ayşaaaaaaaaa ögrendım dızıyı sudan cıkmış balıklar reklamlarını verıyorlar beklıyorum sneı merakla...ayy yıne (merak)didim:9:

herkese selammmmmmmm,marım tüm bacişler iyidir..bende iyiyim çok şükür.doktorumdan mail aldım.bi ton tahlil istemiş benden.kan pıhtılaşması ve genetik testler..şimdi bunları yaptırabileceğim laboratuvar arıyorum.bu testler pahalı testler.bakalım p.tesi marmara ünv.hastanesine gidicem.inşallah orda yaparlarda para vermem:27:

Back