- Konu Sahibi pembemasal
slm kızlar yeni yopik hayırlı olsun inş bu ay hepinize uğurlu gelirde tek tek hamiş haberlerinizi alırız burdan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bismillahirrahmanirrahim Haziran Listemiz Allah yüzümüzü güldürsün Amin
EY YARABBİM..!!Ellerimiz bomboş,ellerimizde bir tek 'yok'var.Ve biz'yok'tan var ettiğin bu ellere,senin sonsuz keremine el açmaktayız...!!Çünkü bende 'var' yok;SEN de ise'yok'yok..Dualarımızı yoktan vara,günahlarımızı vardan yoka çevir..!!Ve bizleri dua edebilme lütfundan mahrum etme.. AMİN
TEMMUZ LISTEMIZ
Ozgeozal 2 temmuz
Pembemasal 10 temmuz
Opsesiff 3 temmuz
Zuzu19 8 temmuz
Ayvareceli 18 -20 temmuz
Serpil_melis 10 temmuz
Reyyan87 21 temmuz
Beyazkurdela 20 temmuz
Littlebridie 5 temmuz
Juliaa 18 temmuz
Missyaman 1 temmuz
Banu_K 11 temmuz
Seramonii 7 temmuz
Felsefe 10 temmuz
Ebrsa 5 temmuz
Sarısın27 20 temmuz
Umaynur 19 temmuz
Gulceonur 21 temmuz
Gunes0001 23 temmuz
Deryaf 24 temmuz
Aysem_kas 27 temmuz
"Lâ Tâhzen, İnnallâhe Meâssabirin " Üzülme! Allah sabır edenlerle beraberdir.
Kızlar herkez bat tarıhını yazarsa Listeye ekliyelim Bismillahirrahmanirrahim
slm kızlar yeni yopik hayırlı olsun inş bu ay hepinize uğurlu gelirde tek tek hamiş haberlerinizi alırız burdan
günaydın kızlar,
nasılsınız ne var ne yok?????
annem annem nasılsın canımm.inşallah sende bebişinizde iyisinizdir.
saol tatlım iyiyiz çok şükür sen nasılsın çalışmalar nasıl gidiyo. ben bugün sağlıkocağına gittim kontrol için kilo felan almamışım vermişim hatta. dr seni takibe alalım artık 15 günde bir gel dedi canım . aslında ilk üç ay normal bence kilo almamak hele bide zaten bulantılarım varken. annemde kızıyo hiç bişey yemiyosun sen bu gidişle 9 ay boyunca kilo alamazsın diye
şükür ki iyisiniz canım :)) tatlım inşallah rahat bi hamilelik geçirirsin herşey yolunda gider veeee minik yavrucun sağ salim anneciğine kavuşurrr..tatlım yemek konusunda belki son dönemlerde kilo alırsın.çünkü hamileler genelde son 2 ay kilo alıyolar.o yüzden çok fazla kendini kasma.
iyidir canımmm sen nasılsın bakemm.ben bu gün doktora gidicemm.bakalım beni hemotolojiye sevk edecekmi???Ay dua edinde bi aksilik olmadan hemotolojiye gideyimmm
hayalet casper nasılsın ben bugün üzgünüm kendimi kötü hissediyorum sebebi burda hamile arkadaşların mutluluğunu okuyunca çok seviniyorum ama içim gidio bende karnımda bebeğimin hareketlerini tekmelerini hissetmek istiyorum bide kayınvaldemin balkonuna kuş yuva yapmış yumurtalarını saklıyo kayınvaldem babanne oldum sizden umut yok barı kuşum olsun dedi çok üzüldüm sonra şaka yapıorum vardır vakti zamanı üzülme dedi ama üzülüyorum =( eğer bu ay da olmazsa doktora gidicem eime sperm testi ve kendime hormon testi yaptırcam ama umarım gerek kalmaz =(
ah şuuuu kayınvalideler yok muuu.. benim ki çok fena yaww. şaka maka deil ciddi sarıyodu bana. o zamanlar daha istemiyordum bebek başka sebepler vardı. kayınpederimle beraber yok çalı süpürgesine kundak yapcaklarmış ayağında sallıcaklarmış, yok beni süs biberi diye mi almışlar :2: ooo daha neler neler... herkesin içinde rezil ederlerdi beni. soraaaa bi kıyamet koptu geçen sene. bi daha lafını etmediler artık en azından bana etmiyorlar.
aslında böyle şeylerin şakası bile olmaz, yaraya tuz basar gibi...
günescim ben böle soranlara, laf çarpanlara gıcık oluyom da...
şükür ki iyisiniz canım :)) tatlım inşallah rahat bi hamilelik geçirirsin herşey yolunda gider veeee minik yavrucun sağ salim anneciğine kavuşurrr..tatlım yemek konusunda belki son dönemlerde kilo alırsın.çünkü hamileler genelde son 2 ay kilo alıyolar.o yüzden çok fazla kendini kasma.
hayalet casper nasılsın ben bugün üzgünüm kendimi kötü hissediyorum sebebi burda hamile arkadaşların mutluluğunu okuyunca çok seviniyorum ama içim gidio bende karnımda bebeğimin hareketlerini tekmelerini hissetmek istiyorum bide kayınvaldemin balkonuna kuş yuva yapmış yumurtalarını saklıyo kayınvaldem babanne oldum sizden umut yok barı kuşum olsun dedi çok üzüldüm sonra şaka yapıorum vardır vakti zamanı üzülme dedi ama üzülüyorum =( eğer bu ay da olmazsa doktora gidicem eime sperm testi ve kendime hormon testi yaptırcam ama umarım gerek kalmaz =(
hayalet casper slm cnm nasılısn ?
merhaba ben forumda yeniyim sizlerin bilgisinden sürekli faydalanıyorum ama bi sorunum var yardım istiyorum..ben yumurtlama günümü bilerek yani süreci tam takip ederek gebelik için çalışmalara başladım.bu ay bel ve kasık ağrım hiç bitmedi, ben de acaba mı diye bi umutlandım.ama bugün normal adet olmam gerken gün ve ben adet oldum üstüne görmüş olabilir miyim? çünkü ablam da böyle birşey yaşamıştı.ve test alsam evde çıkar mı sonuç merak içindeyim yardımlarınızı bekliyorum
tatlımm üstüne görmek olunca adet şeklin ve yoğnluğu önemli.eğer normal adet kanaman gibiyse üstüne görme değildir diye düşünüyorum.ama adet gününden az sürüyorsa ve daha az kanama olursa o zaman üstüne görme olur gibi geliyor bana :))idrar testinde çıkmayabilir ama kan testinde hamileysen çıkar.
ozaman ben en iyisi kan testi yartırsam iyi olacak galiba..teşekkür ederim bakalım herkesin gönlüne göre olur her şey inşallah..yardımınız için teşekkür ederim tekrar
iyidir canikomm.doktor işini haftaya p.tesine erteledim yine (bu gün gelen bir doktor müşterimiz vardı.iç hastalıkları doktoru.ona sordum 2 günde 1 bebe aspirini içiyorum diye.bana hergün iç dedi.bir zararı olmaz dedi.bende artık hergün içmeye karar verdim.en azından hamile kalırsam kanım sulanmış olur ve bebiş beslenir :)))[/QUOT
arkadaşlar hepinize tşk ederim ama insanın elinde değil bazı şeyler buda öyle bişey istediğin bişi olmadığında çok sabırsız oluyosun benimkide öle bişi galiba kayınvaldeme gelince çokta önemsemiyorum Allah herşeyin en iyisini en doğrusunu bilir diye söylüyorum kendime ama üzülüyorum inanıyorum bende anne olucam inşşşş en hayırlı zamanda olsun die dua ediyorum hep allah hepimiz için en doğru zamanda versin rabbim hayaletcasper canımm sen neden bebe aspirini içiyosun ne faydası var ki biraz anlatırmısn ?