How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Temmuz ayı bebişe giden yolculuğumuz olsun Bismillahirrahmanirrahim

kızlar bende 1 haziranda bebek düşürdüm, doktorun biri 3 ay bekle biride beklemene gerek yok dedi 6 haftalıktı bende 3 ay bekleyim diyordum ama düşük yaptıktan sonra psikolojik olarak kendine gelmenin tek çaresi bebekmiş onu anladım ve 24 haziranda korunmadık sizce hamile kalma ihtimalim varmıdır?

cnm öncelikle tez zamanda kucağına alırsın inş meleğini bildiğim kadarıyla adetin 3 günü gidosun kan alıyolar regliyken muayne edeceğini sanmıyorum benimde yaptırmam lazım ama çalıştığım için zor olablir benim eğer bu ayda hamile kalamazsam ozaman yaptırıcam bende inş gerek kalmaz bebişimizin testlerini yaptırmaya gidriz çekinme canım neden çekiniyosun ki kadın olmak böyle bişi tabiatımız gereği gtmeliyiz

amin canım inşallah bu ay hepimiz hayırlısıyla minik meleklerimize kavuşuruz.
ben de adet olmayı bekliyorum (inş olmam)eğer bu ayda ayda olursam gidip tüm hormon testlerimi yaptırayım daha fazla beklemenin gereği yok.
allah hepimizin gönlüne göre versin inş...çok öpüyorum canım

sanada aynı şeyleri söyliyeceğim canikom :)) herşeyden önce içinizi ferah tutunn.Allah ım dermansız dert vermesin.günümüzde o kadar bilim ilerlediki Allah ın izniyle olmayan spermden bebek oluyor düşün yani..tatlım bence gecikme ve adetin 3.günü kan ver canım. (2.günü gidende oluyor) ve tüm kadınsal hormonlara bakıyorlar bunun yanısıra tsh gibi troid hormonlarınada bakıyorlar.eğer değerler normal ise ve muayene sonucun temiz ise dua edip sabredip başka bir şey yapamıyoruz :))ha bu arada 1 seneye kadar hamilelik olmuyorsa eğer eşinden de sperm testi istiyor doktorlar....sana da söylüyorum bacişimm NO STRESS YES BEBEK :))) sevgilerimle

evet canım çok doğru söylüyorsun.
Allah dermansız dert vermesin ama işte ne bileyim insan sabırsızlanıyor.
etrafımdaki herkes hamile daha bir saat önce bir hamile haberi aldım.
isyan etmiyorum,kıskanmıyorumda ama içimde bir burukluk oluyor her hamile haberi aldığımda.
kendime üzülüyorum ama en çok da eşime üzülüyorum o kadar çok istiyorki.
neyse canım dök içini rahatla gibi oldu başını şişirdim kusura bakma.
eğer bu ayda adet olursam inş gidip testlerimi yaptırayım.
canım eşim de sperm testi yaptırmak istiyor varsa bir sorun beklemeyelim diyor.
1 yıl olmadığı için sperm testi yapmazlarmı eşime???

canım inşallah rabbim tez zamanda kucağını hayırlı,sağlıklı bir evlatla doldurur.
kendine çok iyi bak. sevgilerle...

kızlar bende 1 haziranda bebek düşürdüm, doktorun biri 3 ay bekle biride beklemene gerek yok dedi 6 haftalıktı bende 3 ay bekleyim diyordum ama düşük yaptıktan sonra psikolojik olarak kendine gelmenin tek çaresi bebekmiş onu anladım ve 24 haziranda korunmadık sizce hamile kalma ihtimalim varmıdır?

canım öncelikle geçmiş olsun.inşallah en hayırlı vakitte mutlu haberler alırsın.

canım geçmiş olsun benim kuzenin hamile olduğunu öğrendi ve haftasına bebeğini düşürdü dopktor 3 ay ara verin demiş ama bunlar beklememiş ve ilk ilişkisinden hamle kalmış düşükten sonra neden regli olmadım die kontrole gidio 4 haftalık hamile yeni doğum yaptı şuan 26 günlük ara verme istiyosan allah gönlüne göre versin cnm

tatlımm eğer rahim kendini toparlamışsa hamile kalırsın.psikolojik olarakta kendini yıpratma.demekki hayırlı değilmiş öyle düşün.eğer kürtaj olmadıysan rahim kendini daha çabuk toparlıyor.ben kendiliğinden düşsün diye 10.haftaya kadar bekledim ama düşmedi.bende 30 nisanda kürtaj oldım doktor 2 ay korun dedi.Kürtajdan 46 gün sonra adet oldum ve korunmayı bıraktım.istersen düşükten sonra bir adet gör ondan sonra korunmayı bırak.....Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin hepimize.içini ferah tut bol dua et ve sabır canım :)))

Son düzenleme:

canım öncelikle çok geçmiş olsun bencede beklemene gerek yok kendinizi hazır hissediyorsanız size kalmış bir karar sakın üzülme hayırlısı öyleymiş canım rabbim hayırlısını versin

evet canım çok doğru söylüyorsun.
Allah dermansız dert vermesin ama işte ne bileyim insan sabırsızlanıyor.
etrafımdaki herkes hamile daha bir saat önce bir hamile haberi aldım.
isyan etmiyorum,kıskanmıyorumda ama içimde bir burukluk oluyor her hamile haberi aldığımda.
kendime üzülüyorum ama en çok da eşime üzülüyorum o kadar çok istiyorki.
neyse canım dök içini rahatla gibi oldu başını şişirdim kusura bakma.
eğer bu ayda adet olursam inş gidip testlerimi yaptırayım.
canım eşim de sperm testi yaptırmak istiyor varsa bir sorun beklemeyelim diyor.
1 yıl olmadığı için sperm testi yapmazlarmı eşime???

canım inşallah rabbim tez zamanda kucağını hayırlı,sağlıklı bir evlatla doldurur.
kendine çok iyi bak. sevgilerle...

tatlımmm ne demek kafa şişirmek lütfenn rica ederim :)) hepimiz burda herşeyimizi paylaşıyoruz.ne güzel dostluklar kuruyoruz..tatlımm üzülmek yok.Elbet Allah ım bir gün bizide bu yüce duygu ile sevindircek.eşin için 1 sene beklemeye elbette gerek yok ama genelde doktorlar 1 sene geçsin diye bekliyorlar.o yüzden dedim.ama içiniz rahat edecekse beklemeden de bu testi yaptırabilirsiniz.en azından içiniz rahat etmiş olur :))Allah hepimize sağlıklı ve hayırlı bebişler nasip etsin inşallah çok öptüm:54:

tatlımmm ne demek kafa şişirmek lütfenn rica ederim :)) hepimiz burda herşeyimizi paylaşıyoruz.ne güzel dostluklar kuruyoruz..tatlımm üzülmek yok.Elbet Allah ım bir gün bizide bu yüce duygu ile sevindircek.eşin için 1 sene beklemeye elbette gerek yok ama genelde doktorlar 1 sene geçsin diye bekliyorlar.o yüzden dedim.ama içiniz rahat edecekse beklemeden de bu testi yaptırabilirsiniz.en azından içiniz rahat etmiş olur :))Allah hepimize sağlıklı ve hayırlı bebişler nasip etsin inşallah çok öptüm:54:

cnm bence sanslısın eşin sperm testini kabul etmiş gidip yaptırın bence hem zaman kazanmıs olursunuz hem içiniz rahatlar arkadaşlar bide bişi duydum yumurtlama günü kadınların hamile kalma şansı % 25 miş ama adetin biter bitmez hamile kalma sansın % 45 miş ben şuan regliyim bu ay bunuda demek lazım denemekten başka çaremiz yok bunuda deneyelim ama ne kadar doğru bilmiyorum teyzem eskiden yumurtlama gününü kim bilioduki adetin bitince hemen hamile kalırdık sebebi rahim aşağıda olduğu için spermler cabuk ulaşırmış rahim kendini yukarı toplarkende rahatca bebek tutunmuş olrmuş umarım öledir denemekten başka çare yok =) doğrudur payını bilmiyorum deneyip görcez =)

cnm bence sanslısın eşin sperm testini kabul etmiş gidip yaptırın bence hem zaman kazanmıs olursunuz hem içiniz rahatlar arkadaşlar bide bişi duydum yumurtlama günü kadınların hamile kalma şansı % 25 miş ama adetin biter bitmez hamile kalma sansın % 45 miş ben şuan regliyim bu ay bunuda demek lazım denemekten başka çaremiz yok bunuda deneyelim ama ne kadar doğru bilmiyorum teyzem eskiden yumurtlama gününü kim bilioduki adetin bitince hemen hamile kalırdık sebebi rahim aşağıda olduğu için spermler cabuk ulaşırmış rahim kendini yukarı toplarkende rahatca bebek tutunmuş olrmuş umarım öledir denemekten başka çare yok =) doğrudur payını bilmiyorum deneyip görcez =)

güneşcimm valla ben adet biter bitmez çalışmalara başladım.artık öyle yumurtlama günü hesaplama falan yapmıycam.insan stres yapıyo.en güzeli isteyerek eşinle birlikte olmak.illa bebek için değil.o zaman hormonlar daha kendini rahat bırakıyorlarmış.bide ben kuru erik alıcam kendime bugün canım.oda yumurtlamaya yardımcıycmış.ayrıca ben eşime hergün keçiboynuzu pekmezi+ceviz+fındık yediriyorum:27:eee onlarında kaliteli olmaları gerek dimi yaniiiiii:37:

güneşcimm valla ben adet biter bitmez çalışmalara başladım.artık öyle yumurtlama günü hesaplama falan yapmıycam.insan stres yapıyo.en güzeli isteyerek eşinle birlikte olmak.illa bebek için değil.o zaman hormonlar daha kendini rahat bırakıyorlarmış.bide ben kuru erik alıcam kendime bugün canım.oda yumurtlamaya yardımcıycmış.ayrıca ben eşime hergün keçiboynuzu pekmezi+ceviz+fındık yediriyorum:27:eee onlarında kaliteli olmaları gerek dimi yaniiiiii:37:

canım benim eğer faydası varsa bende alırım keçi boynuzunu bırak keçi alırım eve :D yeterli olsun yumurtlamyı bende beklemiyorum cnm ama bu ay daha dikket etmek lazım valla artık fındık fıdtık erik ne bulursa yiycek :D

canım benim eğer faydası varsa bende alırım keçi boynuzunu bırak keçi alırım eve :D yeterli olsun yumurtlamyı bende beklemiyorum cnm ama bu ay daha dikket etmek lazım valla artık fındık fıdtık erik ne bulursa yiycek :D

keçi bile alırım diyoooo ilahi baciş yaaa :))))beni güldürdün Allah ta seni güldürsün..valla ben keçi boynuzu pekmezinin iyi geldiğini düşünüyorum.ama hiç ihmal etme.her sabah aç karnına kahvaltdan önce pekmez+2-3 parça ceviz+4-5 fındık :)))) bende kendime kuru erik alayım bugün.deneyelimm bakalımmm :27:

keçi bile alırım diyoooo ilahi baciş yaaa :))))beni güldürdün Allah ta seni güldürsün..valla ben keçi boynuzu pekmezinin iyi geldiğini düşünüyorum.ama hiç ihmal etme.her sabah aç karnına kahvaltdan önce pekmez+2-3 parça ceviz+4-5 fındık :)))) bende kendime kuru erik alayım bugün.deneyelimm bakalımmm :27:

gülelim cnm :D allah gülmekten ayırmasın hiçbir zaman deneyelim bakalım sonuç ne olcak :D ev yeterli cnm 1 ben 1 kociş 1 de keçi geçinir gideriz =)

Bismillahirrahmanirrahim Haziran Listemiz Allah yüzümüzü güldürsün Amin:nazar:

EY YARABBİM..!!Ellerimiz bomboş,ellerimizde bir tek 'yok'var.Ve biz'yok'tan var ettiğin bu ellere,senin sonsuz keremine el açmaktayız...!!Çünkü bende 'var' yok;SEN de ise'yok'yok..Dualarımızı yoktan vara,günahlarımızı vardan yoka çevir..!!Ve bizleri dua edebilme lütfundan mahrum etme.. AMİN

TEMMUZ LISTEMIZ:nazar:

Ozgeozal 2 temmuz

Pembemasal 10 temmuz

Opsesiff 3 temmuz

Zuzu19 8 temmuz

Ayvareceli 18 -20 temmuz

Serpil_melis 10 temmuz

Reyyan87 21 temmuz

Beyazkurdela 20 temmuz

Littlebridie 5 temmuz

Juliaa 18 temmuz

Missyaman 1 temmuz

Banu_K 11 temmuz

Seramonii 7 temmuz

Felsefe 10 temmuz

Ebrsa 5 temmuz

Sarısın27 20 temmuz

Umaynur 19 temmuz

Gulceonur 21 temmuz

Gunes0001 23 temmuz

Deryaf 24 temmuz

Aysem_kas 27 temmuz

"Lâ Tâhzen, İnnallâhe Meâssabirin " Üzülme! Allah sabır edenlerle beraberdir.
Kızlar herkez bat tarıhını yazarsa Listeye ekliyelim Bismillahirrahmanirrahim:nazar:

merhaba canımmm benim annemde öyle diyorrr.ben adet bittikten sonra yıkanırdım ilişkiye girerdik diyorrr.abimede bana de öyle hamile kalmışşş

merhaba canımmm benim annemde öyle diyorrr.ben adet bittikten sonra yıkanırdım ilişkiye girerdik diyorrr.abimede bana de öyle hamile kalmışşş

sen bunu bılıyordun ve solemedın ben yenı ogrendım pskolojık baskı yaptın resmen pıssss:D ben bu ay adet bıttı veeee:1: s:1:mdı ben de ya tutarsa dıyıp o pskolojıye mı gırıyım ılla ahhh bu bennn:8:

canım öncelikle geçmiş olsun.inşallah en hayırlı vakitte mutlu haberler alırsın.

canım geçmiş olsun benim kuzenin hamile olduğunu öğrendi ve haftasına bebeğini düşürdü dopktor 3 ay ara verin demiş ama bunlar beklememiş ve ilk ilişkisinden hamle kalmış düşükten sonra neden regli olmadım die kontrole gidio 4 haftalık hamile yeni doğum yaptı şuan 26 günlük ara verme istiyosan allah gönlüne göre versin cnm

tatlımm eğer rahim kendini toparlamışsa hamile kalırsın.psikolojik olarakta kendini yıpratma.demekki hayırlı değilmiş öyle düşün.eğer kürtaj olmadıysan rahim kendini daha çabuk toparlıyor.ben kendiliğinden düşsün diye 10.haftaya kadar bekledim ama düşmedi.bende 30 nisanda kürtaj oldım doktor 2 ay korun dedi.Kürtajdan 46 gün sonra adet oldum ve korunmayı bıraktım.istersen düşükten sonra bir adet gör ondan sonra korunmayı bırak.....Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin hepimize.içini ferah tut bol dua et ve sabır canım :)))

canım öncelikle çok geçmiş olsun bencede beklemene gerek yok kendinizi hazır hissediyorsanız size kalmış bir karar sakın üzülme hayırlısı öyleymiş canım rabbim hayırlısını versin

kızlar teşekkür ederim hepinize, ben yeni bir bebeğe hazırım:) düşen bebekte kendiliğinde düştü zaten herhangi bir doktor müdahalesi olmadan, fiziksel açıdan kendimi yeterince iyi hissediyorum, benim tek korkum adet görmeden hamile kalırsam 2.bebeğide Allah korusun kaybedermiyim diye.Bir yerlerde öyle birşey okumuştum sanki de aklımı kurcalıyor.

Son düzenleme:

hayaletcasper ım ben bu dediklerini her sabah yapıyorum... ( tabe kocam da bundan nasibini alıyo fazlasıyla enerji patlaması yaşıyorum bunları yiyince :52: ) hatta pekmez yoksa kuru büyük siyah üzüm yiyorum. benim yapma sebebim kansızlık. hemoglobin değerlerim düşük. valla kan için çok işe yaradı. değerlerim tavan yaptı. inşallah hamiş olmama da işe yarar.

hayaletcasper ım ben bu dediklerini her sabah yapıyorum... ( tabe kocam da bundan nasibini alıyo fazlasıyla enerji patlaması yaşıyorum bunları yiyince :52: ) hatta pekmez yoksa kuru büyük siyah üzüm yiyorum. benim yapma sebebim kansızlık. hemoglobin değerlerim düşük. valla kan için çok işe yaradı. değerlerim tavan yaptı. inşallah hamiş olmama da işe yarar.

oh ohh süper bacımm devam et :))) bende demir anemisiyim.bende sürekli pekmez ve kuru üzüm yerim :)) kocamada keçiboynuzu pekmezini zorla yediriyorum:27:ama sana birşey diyeyim mi bacımm,yeğenimin eşinde o kadar kansızlık varki minimum değerinde altında kanla yaşıyodu kız.sürekli serumlar falan.ama kız hamile kaldı ve kısmet olursa bu ay sonu doğuracak :)) Yanii Allah ım vermek isterse herşekilde verir bize bebişleri.Biz bol bol dua edip sabredelim bacişimmm :)))

Back