Temmuz ayı bebişe giden yolculuğumuz olsun Bismillahirrahmanirrahim

slm kızlar yeni yopik hayırlı olsun inş bu ay hepinize uğurlu gelirde tek tek hamiş haberlerinizi alırız burdan

şekerimmmmm daha önce yazdım ama görmedin sanırımmm.benim BAT ta 14 Temmuz gibi görünüyor

annem annem nasılsın canımm.inşallah sende bebişinizde iyisinizdir.

saol tatlım iyiyiz çok şükür sen nasılsın çalışmalar nasıl gidiyo. ben bugün sağlıkocağına gittim kontrol için kilo felan almamışım vermişim hatta. dr seni takibe alalım artık 15 günde bir gel dedi canım . aslında ilk üç ay normal bence kilo almamak hele bide zaten bulantılarım varken. annemde kızıyo hiç bişey yemiyosun sen bu gidişle 9 ay boyunca kilo alamazsın diye

şükür ki iyisiniz canım :)) tatlım inşallah rahat bi hamilelik geçirirsin herşey yolunda gider veeee minik yavrucun sağ salim anneciğine kavuşurrr..tatlım yemek konusunda belki son dönemlerde kilo alırsın.çünkü hamileler genelde son 2 ay kilo alıyolar.o yüzden çok fazla kendini kasma.

ay yok canım yaa kasmıyorum çok kilo almak iyi değil zaten ben halimden memnunum valla:))) Allahım sizlerede yaşatsın bu duyguları canım yaaa daha kucağıma almadan o kadar bağlandımki ona anlatamam çok güzel bişey

iyidir canımmm sen nasılsın bakemm.ben bu gün doktora gidicemm.bakalım beni hemotolojiye sevk edecekmi???Ay dua edinde bi aksilik olmadan hemotolojiye gideyimmm

hayalet casper nasılsın ben bugün üzgünüm kendimi kötü hissediyorum sebebi burda hamile arkadaşların mutluluğunu okuyunca çok seviniyorum ama içim gidio bende karnımda bebeğimin hareketlerini tekmelerini hissetmek istiyorum bide kayınvaldemin balkonuna kuş yuva yapmış yumurtalarını saklıyo kayınvaldem babanne oldum sizden umut yok barı kuşum olsun dedi çok üzüldüm sonra şaka yapıorum vardır vakti zamanı üzülme dedi ama üzülüyorum =( eğer bu ay da olmazsa doktora gidicem eime sperm testi ve kendime hormon testi yaptırcam ama umarım gerek kalmaz =(

ah şuuuu kayınvalideler yok muuu.. benim ki çok fena yaww. şaka maka deil ciddi sarıyodu bana. o zamanlar daha istemiyordum bebek başka sebepler vardı. kayınpederimle beraber yok çalı süpürgesine kundak yapcaklarmış ayağında sallıcaklarmış, yok beni süs biberi diye mi almışlar :2: ooo daha neler neler... herkesin içinde rezil ederlerdi beni. soraaaa bi kıyamet koptu geçen sene. bi daha lafını etmediler artık en azından bana etmiyorlar.
aslında böyle şeylerin şakası bile olmaz, yaraya tuz basar gibi...
günescim ben böle soranlara, laf çarpanlara gıcık oluyom da...

aynen cnm ama napalım allah vericek inş bide benim ilk denemem bebek için bi kaç ay olmasa ne olur bilmem ayvareçeli

hayalet casper slm cnm nasılısn ?

ayyyyyyyyyyyy çok sinirliyimmmmmmmmmmmmüşteriler yığıldı anasını satayım yaa.doktora gidemedimmmm.hepsinin navigasyon alacağı tuttu yaaaamannn neyse herşeyde bi hayır vardır diyelim :))) güneşcimmmm ben şimdi sana diyeyim ha.daha dün ne konuştuk bebeğim ya.stres yapmıycaz demedikmi şekerim.ben seni çok iyi anlıyorum.gönül ister herkes istediği an hamile kalsın ama bu mümkün olmuyor her zaman.sen daha yolun başındasın canım.azcık daha sabret.Allah ın gücüne gitmesin isyan etmeyelim.ben inanıyorumki bebek olayını kafamıza takmadığımız an hamile kalıcaz..kayınvalide olayına gelince benimki ilk 1 yıl sakın çocuk yapmayın diye bize karışıyodu.kirada oturuyosunuz ev alın öyle çocuk yapın diye söyleniyodu.şimdi de evime taşındım ama bebek yok :))o yüzden kayınvalidene sınır koy bu konuda.

güneş0001 canım sakın morelini bozma kayınvalidenide umursama . önemli olan senin morelinin yüksek olması inş en yakın zamanda hepiniz hamile kalırsınız bebişleriniz sağlıklı olur kızlar. güneşciğim diyelimki sen hamile kaldın ama bebeğinde bi sorun çıktı yada kalp atışları başlamadı Allah korusun tabi aldırmak zorunda kaldın bu seferde kayınvaliden bi doğuramadın felan diyip morelini bozucak o yüzden herşeyin hayırlısını isteyin kızlar . benim kayınvalidem çok iyidir ama bi sefer öyle laf sokmuştu bana ben bebek elbisesi görmüştüm çok güzeller felan dedim. kürtajımdan sonraydı. bi tane yapamadınki dedi bana belli etmedim ama o kadar bozulmuştumki. . ama bi o zaman öyle bi laf soktu ondan başka hiç duymadım . yani dicem sanım sağlıklı bebekler nasip etsin Allahım hepimize

hayalet casper slm cnm nasılısn ?

iyidir canikomm.doktor işini haftaya p.tesine erteledim yine (bu gün gelen bir doktor müşterimiz vardı.iç hastalıkları doktoru.ona sordum 2 günde 1 bebe aspirini içiyorum diye.bana hergün iç dedi.bir zararı olmaz dedi.bende artık hergün içmeye karar verdim.en azından hamile kalırsam kanım sulanmış olur ve bebiş beslenir :)))

merhaba ben forumda yeniyim sizlerin bilgisinden sürekli faydalanıyorum ama bi sorunum var yardım istiyorum..ben yumurtlama günümü bilerek yani süreci tam takip ederek gebelik için çalışmalara başladım.bu ay bel ve kasık ağrım hiç bitmedi, ben de acaba mı diye bi umutlandım.ama bugün normal adet olmam gerken gün ve ben adet oldum üstüne görmüş olabilir miyim? çünkü ablam da böyle birşey yaşamıştı.ve test alsam evde çıkar mı sonuç merak içindeyim yardımlarınızı bekliyorum

tatlımm üstüne görmek olunca adet şeklin ve yoğnluğu önemli.eğer normal adet kanaman gibiyse üstüne görme değildir diye düşünüyorum.ama adet gününden az sürüyorsa ve daha az kanama olursa o zaman üstüne görme olur gibi geliyor bana :))idrar testinde çıkmayabilir ama kan testinde hamileysen çıkar.

ozaman ben en iyisi kan testi yartırsam iyi olacak galiba..teşekkür ederim bakalım herkesin gönlüne göre olur her şey inşallah..yardımınız için teşekkür ederim tekrar

ozaman ben en iyisi kan testi yartırsam iyi olacak galiba..teşekkür ederim bakalım herkesin gönlüne göre olur her şey inşallah..yardımınız için teşekkür ederim tekrar

amin canımm amin.Allah ım cümlemize sağlıkla ve hayırla bebekler nasip etsin inşallah.gelişmelerden haberdar et olurmu sevgilerimle :))

kızlar bnm de umudum temmuza kaldı.Bat 22 temmuz.hayırlısı inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…