How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Temmuz ayı bebişe giden yolculuğumuz olsun Bismillahirrahmanirrahim

slm arkadaşlar ben aranıza yenı katıldım ben 1 senelık evlıyım ama çocugum olmuyo hıc korunmadık ama temmuz ayında adetımi 20 sınde olmam lazımdı ama 3 gun gectı umarım hamıleyımdır allah butun anne olmak ısteyenlerın yuzune baksın

Merhaba arkadaşlar uzun süredir bu siteyi takip ediyordum ama yeni üye oldum.Bende temmuzda bebiş istiyorum...Benimde Bat 19 temmuz.Hadi hepimiz için hayırlısı inşallah...

Bismillahirrahmanirrahim Haziran Listemiz Allah yüzümüzü güldürsün Amin:nazar:

EY YARABBİM..!!Ellerimiz bomboş,ellerimizde bir tek 'yok'var.Ve biz'yok'tan var ettiğin bu ellere,senin sonsuz keremine el açmaktayız...!!Çünkü bende 'var' yok;SEN de ise'yok'yok..Dualarımızı yoktan vara,günahlarımızı vardan yoka çevir..!!Ve bizleri dua edebilme lütfundan mahrum etme.. AMİN

TEMMUZ LISTEMIZ:nazar:

Ozgeozal 2 temmuz

Pembemasal 10 temmuz

Opsesiff 3 temmuz

Zuzu19 8 temmuz

Ayvareceli 18 -20 temmuz

Serpil_melis 10 temmuz

Reyyan87 21 temmuz

Beyazkurdela 20 temmuz

Littlebridie 5 temmuz

Juliaa 18 temmuz

Missyaman 1 temmuz

Banu_K 11 temmuz

Seramonii 7 temmuz

Felsefe 10 temmuz

Ebrsa 5 temmuz

Sarısın27 20 temmuz

Umaynur 19 temmuz

"Lâ Tâhzen, İnnallâhe Meâssabirin " Üzülme! Allah sabır edenlerle beraberdir.

Kızlar herkez bat tarıhını yazarsa Listeye ekliyelim Bismillahirrahmanirrahim :nazar:

Bismillahirrahmanirrahim Haziran Listemiz Allah yüzümüzü güldürsün Amin :nazar:

EY YARABBİM..!!Ellerimiz bomboş,ellerimizde bir tek 'yok'var.Ve biz'yok'tan var ettiğin bu ellere,senin sonsuz keremine el açmaktayız...!!Çünkü bende 'var' yok;SEN de ise'yok'yok..Dualarımızı yoktan vara,günahlarımızı vardan yoka çevir..!!Ve bizleri dua edebilme lütfundan mahrum etme.. AMİN

Ozgeozal 2 temmuz

Pembemasal 10 temmuz

Opsesiff 3 temmuz

Zuzu19 8 temmuz

Ayvareceli 18 -20 temmuz

Serpil_melis 10 temmuz

Reyyan87 21 temmuz

Beyazkurdela 20 temmuz

Littlebridie 5 temmuz

Juliaa 18 temmuz

Missyaman 1 temmuz

Banu_K 11 temmuz

Seramonii 7 temmuz

Felsefe 10 temmuz

Ebrsa 5 temmuz

Sarısın27 20 temmuz

Umaynur 19 temmuz

Gulceonur 21 temmuz

Kızlar herkez bat tarıhını yazarsa Listeye ekliyelim Bismillahirrahmanirrahim :nazar:

Merhaba arkadaşlar bir topıgımızı daha acmıs bulunuyorum:9: medem ayı yarıladık yavas yavas temmuze gecı yapanları ozeltle gecıerek Allah bu ay herkezın yuzunu guldursun dıyorum Amin

Bismillahirrahmanirrahim Haziran Listemiz Allah yüzümüzü güldürsün Amin :nazar:

TEMMUZ LISTEMIZ

Pembemasal 10 temmuz

Opsesiff 3 temmuz

Zuzu19 8 temmuz
Kızlar herkez bat tarıhını yazarsa Listeye ekliyelim Bismillahirrahmanirrahim:nazar:

gunes0001 23 temmuz

Ozgeozal 2 temmuz

Pembemasal 10 temmuz

Opsesiff 3 temmuz

Zuzu19 8 temmuz

Ayvareceli 18 -20 temmuz

Serpil_melis 10 temmuz

Reyyan87 21 temmuz

Beyazkurdela 20 temmuz

Littlebridie 5 temmuz

Juliaa 18 temmuz

Missyaman 1 temmuz

Banu_K 11 temmuz

Seramonii 7 temmuz

Felsefe 10 temmuz

Ebrsa 5 temmuz

Sarısın27 20 temmuz

Umaynur 19 temmuz

Gulceonur 21 temmuz

Gunes0001 23 temmuz

Kızlar herkez bat tarıhını yazarsa Listeye ekliyelim Bismillahirrahmanirrahim:nazar:

Ozgeozal 2 temmuz

Pembemasal 10 temmuz

Opsesiff 3 temmuz

Zuzu19 8 temmuz

Ayvareceli 18 -20 temmuz

Serpil_melis 10 temmuz

Reyyan87 21 temmuz

Beyazkurdela 20 temmuz

Littlebridie 5 temmuz

Juliaa 18 temmuz

Missyaman 1 temmuz

Banu_K 11 temmuz

Seramonii 7 temmuz

Felsefe 10 temmuz

Ebrsa 5 temmuz

Sarısın27 20 temmuz

Umaynur 19 temmuz

Gulceonur 21 temmuz

Gunes0001 23 temmuz

tatlımm benim BAT 15 Temmuz görünüyor :))

tatlımm benim BAT 15 Temmuz görünüyor :))

slm arkadaşlar biz 2 haziranda korunmayı bıraktık korunmayı bırakmadan önce doktora gttim hiçbir sorun görünmediğini söylemişti ve folik asite başladım haziranda düxenli birliktelik oldu ancak sonuc negatiff neden olmadı diye düşünmekten kafayı yiycem sorun yokken neden olmadı şuan regliyim allah hayırlı evlet naip etsn

slm arkadaşlar biz 2 haziranda korunmayı bıraktık korunmayı bırakmadan önce doktora gttim hiçbir sorun görünmediğini söylemişti ve folik asite başladım haziranda düxenli birliktelik oldu ancak sonuc negatiff neden olmadı diye düşünmekten kafayı yiycem sorun yokken neden olmadı şuan regliyim allah hayırlı evlet naip etsn

Canım oyle ısyan etme bıseyım yok neden olmuyor dıye benım de bıseyım yoktu kendımı kastım kıst oldu attım sımdı polıkıstık ovel oldum kılo verdım ve beklemedeyım sen daha yolun basındasın ne bu boyle ısyanlar sen ben bız Allahtan daha mı ıyı bılıcez tafana takarsan zaten olmaz kac aydır topık acıyoruz ınsAllah dıyoruz neden yerıne dualar okuyoruz lutfen benı yanlıs anlama ama ben yandım bu kafaya takma olayından tecubelıyım en azından Allah hepımıze saglıklı hayırlı evlatlar versın tez zamanda Amin

Hakk’ın karşına çıkardığı değişimlere direnmek yerine, teslim ol. Bırak hayat sana rağmen değil, seninle beraber aksın. "Düzenim bozulur, hayatımın altı üstüne gelir" diye endişe etme. Nereden biliyorsun hayatın altının üstünden daha iyi olmayacağını?
Elif Şafak

tatlımm benim.öncelikle içini ferah tutmalısınn.ben 11 ay sonunda hamile kaldım ama hamileliğimin devamı gelmedi.yinede umudumu kaybetmedim.Çünkü Allah ım demekki bu bebeği bana ksımet etmemiş diye düşündüm.her zaman sağlıklı ve hayırlı bebekler diledim.her zaman dua ediyorum ve sabrediyorum.inanıyorum ki Allah ım dualrımızı kabul edecek ve bizleride o yüce annelik duygusu ile taçlandıracak.sen daha şimdidien böyle stres yaparsan hamile kalmanı geciktirmekten başka bir şey elde edemezsin canım benim.herşeyin başı stres.bende de hiç bir şey yoktu ama stres nedeni ile prolaktin hormonum tavan yapmıştı o da hamile kalmamı engelliyodu..demek istediğim eğer kısmetimizde var ise bebekler vakti zamanı gelince bizlere eşlik edecekler :))...bu arada adet in 3.günü hormon testlerini yaptırdınmı canım.eğer hormonlar yüksekse hamile kalman gecikebiliyor :)) takıldığın bir şey olursa elimden geldiğince yardımcı olurum canım.sevgilerimle :)))

tatlımm benim.öncelikle içini ferah tutmalısınn.ben 11 ay sonunda hamile kaldım ama hamileliğimin devamı gelmedi.yinede umudumu kaybetmedim.Çünkü Allah ım demekki bu bebeği bana ksımet etmemiş diye düşündüm.her zaman sağlıklı ve hayırlı bebekler diledim.her zaman dua ediyorum ve sabrediyorum.inanıyorum ki Allah ım dualrımızı kabul edecek ve bizleride o yüce annelik duygusu ile taçlandıracak.sen daha şimdidien böyle stres yaparsan hamile kalmanı geciktirmekten başka bir şey elde edemezsin canım benim.herşeyin başı stres.bende de hiç bir şey yoktu ama stres nedeni ile prolaktin hormonum tavan yapmıştı o da hamile kalmamı engelliyodu..demek istediğim eğer kısmetimizde var ise bebekler vakti zamanı gelince bizlere eşlik edecekler :))...bu arada adet in 3.günü hormon testlerini yaptırdınmı canım.eğer hormonlar yüksekse hamile kalman gecikebiliyor :)) takıldığın bir şey olursa elimden geldiğince yardımcı olurum canım.sevgilerimle :)))

çok tşk ederim hayalet casper çok anlamlı ve duyulu yazmışsın allahım seninde gönlüne göre versin inş bebeğin için üzülme demekki böylesi hayırlıymış ben çocukluğumdan itiaren bebek sevgim çok büyük evlendiğim ilk günden beri istiyorum önce eşim istemedi şimdi eşim istiyo çok şükür ben hemen olur die düşünüyodum bu yüzden hayl kırıklığı oldu sanırım hormon testi falan yaptırmadım kontrole gttiğimde doktor herşey normal ama sağ yumurtalığım sol yumurtalığıma göre biraz büyükmüş ondan birşey olurmu bilmiyorum allahım isteyen kimseye aratmasın inş sende bende ve tüm herkez minik meleğine kavusur

çok tşk ederim hayalet casper çok anlamlı ve duyulu yazmışsın allahım seninde gönlüne göre versin inş bebeğin için üzülme demekki böylesi hayırlıymış ben çocukluğumdan itiaren bebek sevgim çok büyük evlendiğim ilk günden beri istiyorum önce eşim istemedi şimdi eşim istiyo çok şükür ben hemen olur die düşünüyodum bu yüzden hayl kırıklığı oldu sanırım hormon testi falan yaptırmadım kontrole gttiğimde doktor herşey normal ama sağ yumurtalığım sol yumurtalığıma göre biraz büyükmüş ondan birşey olurmu bilmiyorum allahım isteyen kimseye aratmasın inş sende bende ve tüm herkez minik meleğine kavusur

tatlımm amin hepimizin gönlüne göre Allah ım nasip etsin.herşey yoluna girecek Allah ın izniyle :))tatlımm hormon testlerinide mutlaka yaptır.en azından kafan rahatlamış olur.ymurtalıkların ile ilgilide herhangi bir sorun teşkil olacağını sanmıyorum.zaten öyle bir şey olsaydı doktorun sana söylerdi..güneşcimm benim parolam NO STRES YES BEBEK :27:her zaman sabırlı ve umutlu olmalıyızki bebişimizde bize rahatça gelsin :)) çok öpüyorum canım sormak istedğin bir şey olursa elimden geldiğince yardımcı olurum sevgilerimle :))

Hakk’ın karşına çıkardığı değişimlere direnmek yerine, teslim ol. Bırak hayat sana rağmen değil, seninle beraber aksın. "Düzenim bozulur, hayatımın altı üstüne gelir" diye endişe etme. Nereden biliyorsun hayatın altının üstünden daha iyi olmayacağını?
Elif Şafak

çok sevdiğim ve çok doğru bulduğum bir sözdür.hatırlattığın için teşekkür ederim canım...

canım bizde 3 aydır deniyoruz ama malesef henüz mutlu sona ulaşamadık.
korunmayı bırakmadan önce ben de doktora gitmiştim smear testi aldı, vajinal ultrasonla baktı ve bir sorun olmadığını söyledi.
ama benim aklıma bu adetin 2. yada 3.günü yapılan testler takılıyor. daha fazla beklemeden gidip yaptırsammı acaba.
ama adetliyken doktora gitmekten çekindiğim için erteliyorum. 2. gün mü yoksa 3. günmü gitmem gerekiyor?
bir de gittiğimde sadece kan mı alınır yoksa muayene de olur mu???bildiklerini paylaşırsan çok mutlu olurum canım...

şimdiden teşekkür ederim...
sevgilerle...

tatlımm amin hepimizin gönlüne göre Allah ım nasip etsin.herşey yoluna girecek Allah ın izniyle :))tatlımm hormon testlerinide mutlaka yaptır.en azından kafan rahatlamış olur.ymurtalıkların ile ilgilide herhangi bir sorun teşkil olacağını sanmıyorum.zaten öyle bir şey olsaydı doktorun sana söylerdi..güneşcimm benim parolam NO STRES YES BEBEK :27:her zaman sabırlı ve umutlu olmalıyızki bebişimizde bize rahatça gelsin :)) çok öpüyorum canım sormak istedğin bir şey olursa elimden geldiğince yardımcı olurum sevgilerimle :))

ya çok seker birisin iyiki karşılaştık burda cnm söylediklerini deniycem inş olur. çok tşk ederim bildikleimizi paylaşalım en güzeli bu yardımların ve görüşlerin için çok saol aynı şekilde sende bana sorabilirisn herzaman =)

korunmayı bırakmadan önce ben de doktora gitmiştim smear testi aldı, vajinal ultrasonla baktı ve bir sorun olmadığını söyledi.
ama benim aklıma bu adetin 2. yada 3.günü yapılan testler takılıyor. daha fazla beklemeden gidip yaptırsammı acaba.
ama adetliyken doktora gitmekten çekindiğim için erteliyorum. 2. gün mü yoksa 3. günmü gitmem gerekiyor?
bir de gittiğimde sadece kan mı alınır yoksa muayene de olur mu???bildiklerini paylaşırsan çok mutlu olurum canım...

sevgilerle...

cnm öncelikle tez zamanda kucağına alırsın inş meleğini bildiğim kadarıyla adetin 3 günü gidosun kan alıyolar regliyken muayne edeceğini sanmıyorum benimde yaptırmam lazım ama çalıştığım için zor olablir benim eğer bu ayda hamile kalamazsam ozaman yaptırıcam bende inş gerek kalmaz bebişimizin testlerini yaptırmaya gidriz çekinme canım neden çekiniyosun ki kadın olmak böyle bişi tabiatımız gereği gtmeliyiz

ya çok seker birisin iyiki karşılaştık burda cnm söylediklerini deniycem inş olur. çok tşk ederim bildikleimizi paylaşalım en güzeli bu yardımların ve görüşlerin için çok saol aynı şekilde sende bana sorabilirisn herzaman =)

ayy canım benim teşekkür ederim :27:sende öylesin canım benim :)) elbetteki bildiklerimizi bilmediklerimi paylaşmamız gerekir diye düşünüyorum.o zaman herkes birbirine yardımcı olmuş olur.Allah ın verdiği güçle inşallah hepimiz hamiş kalırız veee bebişlerimizin günlerini takip ederiz burda :)))öpüyorumm çokça:54:

sevgilerle...

sanada aynı şeyleri söyliyeceğim canikom :)) herşeyden önce içinizi ferah tutunn.Allah ım dermansız dert vermesin.günümüzde o kadar bilim ilerlediki Allah ın izniyle olmayan spermden bebek oluyor düşün yani..tatlım bence gecikme ve adetin 3.günü kan ver canım. (2.günü gidende oluyor) ve tüm kadınsal hormonlara bakıyorlar bunun yanısıra tsh gibi troid hormonlarınada bakıyorlar.eğer değerler normal ise ve muayene sonucun temiz ise dua edip sabredip başka bir şey yapamıyoruz :))ha bu arada 1 seneye kadar hamilelik olmuyorsa eğer eşinden de sperm testi istiyor doktorlar....sana da söylüyorum bacişimm NO STRESS YES BEBEK :))) sevgilerimle

Son düzenleme:
Back