- Konu Sahibi pembemasal
-
hahahaha sanane sananeee kötüyüm ben kötüyüm kötüyüm herkesi hasta ederim ederimmm
pembemasal tatlım kızlara bende katılıyorum at şı pco yu kafandan yaaa bak benimde hem kistim vardı hemde doktor tedaviye başlıcaz yoksa hamile kalman çok zor demişti kalsan bile tedaviye devam bebek yaşamayabilir demişti ama bak RABBİMİN mucizesi tedaviye başlamadan hamile kaldım ve bebişim karnıma yerleşti unut sende pco yu
ah tatlım oyle bı de suna sınır oluyorum hıcbır soruma net cevap vermıyor bı de ozel olucaklar ya ılk doktorum kıst yaptırdı o kıstı atmasaydım adamı gebertıcektımkıslarrr günaydınnn
nassınızzz
pembeşimmm türk doktorlarının klasik özelliği buuu. hatırlar mısın geçen ay da aynı muhabbeti biz yapmıştık senle... ben 30 yaşındayım bana da 1 yıl bekle, doğal yolla dene demişti doktor.
yalnız tek fark düzenli olmasa da ben her ay adet oluyorum. belkide doktor buna daynarak bekleyelimm dedi.. ama inci gibi dizilmiş yumoşları da ultrasıonda gösterdi bana... iyice çorba yaptı beni.
Ciddimisın kız uff bana da cocugun olmaz demedı adam da sen bu ılacı 1 ay ıc 3-4 ay sonra gorusuruz dedı gulumseyerek hadı hayırlısın tatlım benım ıcın bol bol dua et olur mu Allah saglıklı bır sekılde cocugunu kucagına versın tum ısteyenlerın
ah tatlım oyle bı de suna sınır oluyorum hıcbır soruma net cevap vermıyor bı de ozel olucaklar ya ılk doktorum kıst yaptırdı o kıstı atmasaydım adamı gebertıcektım
hemde çok ciddiyim tatlım yeterki RABBİM OL desin bihbirşey engel değil unutma. hepiniz için ediyorum dua tatlım
günaydıııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn............. nabıyonuzzz hatunlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr............?
Gunaydın hatunnasılsın hurrem hanımm kotu kadın ayse gune lanlı bır gırıs yaptııı ortalarda yok sımıdlık ama bızı goruyor olabılır
ayşeye layık bir giriş yapmış bebeğim yaaaaaaaa.... manyak hatunun teki o :) sen nabün bakeeeemmm...?
ben de napıyım bepkemmm:) tamızlıgı bıtırdım annem dayımlardaymıs bende gıdıcem ama bıraz sokluklanıyım aynı kasık batması oluyor gogusler tas eve ultrason mu alsam napsam
ay su ıncıler dokulsun ınsAllahhahahaaa bencede eve ultrason alalımda bizim incileri takip edelimm dimi ya
selammmlar bacişlerrrr...dün hepiniz için bolca dua ettim Allah ıma.inşallah kabul ederkıslarrrrr ben dün gece bi rüya gördüm.evimin balkonunda 2 tane minicik ve sevimli kedi yavrusu vardı ve anneleri o kedicikleri emziriyodu.ama kedileri içeri aldım mı almadımmı hatırlamıyorum :44:
selammmlar bacişlerrrr...dün hepiniz için bolca dua ettim Allah ıma.inşallah kabul ederkıslarrrrr ben dün gece bi rüya gördüm.evimin balkonunda 2 tane minicik ve sevimli kedi yavrusu vardı ve anneleri o kedicikleri emziriyodu.ama kedileri içeri aldım mı almadımmı hatırlamıyorum :44:
ay su ıncıler dokulsun ınsAllah
Allah kabul etsın bebısım ruya yorumcumuz eceli ruya bası 5tl ye anlasırsınız
saka tatlım benım de ruyalarımı yorumluyor cok hayırlı olur ınsAllah ruyan kucagına bebıs gelsın hepımızın ınsAllah Amin
lannnn beni neden çekiştiriyorsunuz görüyorum herşeyii getirtmeyin beni oraya
a kımler burdaymıs ne haber concon nasılsın gulumlannnn beni neden çekiştiriyorsunuz görüyorum herşeyii getirtmeyin beni oraya
ayyyyy inşallah pembişim yaaa.istiyorum ki tüm bebek bekleyen annelerin göbüşleri sağlıklı ve hayırlı evlatlar ile dolsun :)))...efettttttt eceliiii hanımcımm gelsede bi yorumlasa rüyamıııı
lannnn beni neden çekiştiriyorsunuz görüyorum herşeyii getirtmeyin beni oraya
herşeyi görmesen olmaz zatennnn.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?