• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temmuz ayı bebişe giden yolculuğumuz olsun Bismillahirrahmanirrahim

lannnn ne yapıyosunujzzzz bakayımmm.özledim siziii kaç gün oldu sizi görmeyeli:) eeee neler yaptınız anlat6ın bakayım

lannnn ne yapıyosunujzzzz bakayımmm.özledim siziii kaç gün oldu sizi görmeyeli:) eeee neler yaptınız anlat6ın bakayım

ben eve geldim erzurumdayım burada hava buz gibi. dün dolu yağdı. burada iyi bi kadın doğumcu bulmam lazım haftaya ikili teste girmem gerekiyor antepteki doktorum söyledi. bayrama kadar erzurumdayım.

kızlarrr haziran topiği siz gidincede boş kalmış yahu sizi bulacam diye sokak sokak dolaştım buldum. eceli çok sevindim tatlım allah tamamına erdirsin. temmuzun en güzel haberi oldu.

Canımsın valla bende dedım bu kız nerde zaten gizli kapaklı işler yapıyorlar bende zor buldum:9:Çok teşekkür ederim allah razı olsun ne bileyim hala inanmakta güçlük çekiyorum inanamıyorum heyecanlıyım işte her duygu var içimde:14:

sen bence bu günlerde buzluğa kışlık bişeyler at. turşu filan hazırla. biber patlıcan kurut :1::1::1::1:
şaka tatlım. ama çabuk geçiyo. bak ben de aynı senin gibiydim. bugün bi de öğrendim ki hamileyim. battan 1 gün sonra evde test yaptım.bugün de sağlık ocagında yaptırdım. ohhh maşallah allhım esirgesin. çok iyiymiş.kaç haftalık olduğunu çöemediler desem iyi:)))
o günler de gelir canım. çok düşünme.:49::49::49::49::49:

benim içimde hala tedirginlik var bu arada. ilk bebeğimi düşük sonucu kaybetmiştim.allahım umarım bunu sağ salim alırım kucagıma
Amin..:nazar::nazar:

canım yaaa bebeğini ne zaman kaybettin bende nisanda kaybettimmm.:5:

Canımsın valla bende dedım bu kız nerde zaten gizli kapaklı işler yapıyorlar bende zor buldum:9:Çok teşekkür ederim allah razı olsun ne bileyim hala inanmakta güçlük çekiyorum inanamıyorum heyecanlıyım işte her duygu var içimde:14:

herkese deme hemen nazarı çabuk değiyor. benim ailemden başka kimse bilmiyor. bu arada hergün ala süresini oku. bugün sabah eşim söyledi. ala süresin hamile kadın okuyunca sağlıklı gürbüz güzel ve zeki çocuk olurmuş.evde bi tane ultrasonic doppler var bizim. bebeğin kalp seslerini duyabilmek için. geçen gün teyzem denedi sesi yakaladık ama. dün akşam eşimle yaptık bulamadı. sanırım bastırmak istemedi.

herkese deme hemen nazarı çabuk değiyor. benim ailemden başka kimse bilmiyor. bu arada hergün ala süresini oku. bugün sabah eşim söyledi. ala süresin hamile kadın okuyunca sağlıklı gürbüz güzel ve zeki çocuk olurmuş.evde bi tane ultrasonic doppler var bizim. bebeğin kalp seslerini duyabilmek için. geçen gün teyzem denedi sesi yakaladık ama. dün akşam eşimle yaptık bulamadı. sanırım bastırmak istemedi.

Evet bıtanem bende oyle dusunuyorum aılem dısında kımseye soylemedım öbüründen canım yandıgı ıcın bunda sessız kalmaya karar verdım kalp atısını duyana kadar bu aradanerden aldın pahallı bısımı ?

ben eve geldim erzurumdayım burada hava buz gibi. dün dolu yağdı. burada iyi bi kadın doğumcu bulmam lazım haftaya ikili teste girmem gerekiyor antepteki doktorum söyledi. bayrama kadar erzurumdayım.

erzurum çarşı pazarrrr leylim amman aman leylim amman aman suna yarim içinde bir kız gezerrrr

Evet bıtanem bende oyle dusunuyorum aılem dısında kımseye soylemedım öbüründen canım yandıgı ıcın bunda sessız kalmaya karar verdım kalp atısını duyana kadar bu aradanerden aldın pahallı bısımı ?

ben almadım eşim almış ama ne zamandan bilmiyoruz.eşim doktor muhtemelen annesinin kalbinde ritim bozukluğu vardı onu takip etmek için almıştır.bebek kalp atışları anneninkinden daha hızlı olduğu için ayırt edilebiliniyor. ama doğru noktayı bulmak lazım. bide çok küçük yaa zorlanıyoruz. 5 aylıktan sonra tam net alınıyormuş ses

ben almadım eşim almış ama ne zamandan bilmiyoruz.eşim doktor muhtemelen annesinin kalbinde ritim bozukluğu vardı onu takip etmek için almıştır.bebek kalp atışları anneninkinden daha hızlı olduğu için ayırt edilebiliniyor. ama doğru noktayı bulmak lazım. bide çok küçük yaa zorlanıyoruz. 5 aylıktan sonra tam net alınıyormuş ses

Heeee eniştem doktordu dımı unutmusum onlar cabuk bulurlar zaten saglık olsun..

günaydın hanımlaaaaaaaaaar. mutlu sabahlaar olsun. en güzel haberleri de alırız bugün inşallah.

canım yaaa bebeğini ne zaman kaybettin bende nisanda kaybettimmm.:5:

canım ben geçen sene kaybettim ağustosta ama ondan sonra hep korundum. 4 ay öncesine kadar. doktor kanımda mikrop oldugunu söyledi. toxoplazma cıktı bende.3 tedavi oldum.sonra tertemiz olunca doktor serbestsin artık dedi. :) ben de ilk ayda hamile kaldım.belki önceki düşüğüm de o mikroptan dolayı olabilirmiş.teşhisi zor konan ama tedaviye kolay cevap veren bi mikrop. eger bakmadılarsa sen de baktır.çünkü çok tehlikeli.bu mikrop varken vücutta hamile kalınırsa bebek düşebilir bu en iyi ihtimal.ama düşmeyip bebeğin kanına geçebilir.bu da doğan bebegin erken ölümüne, sakat engelli olmasına (kör sağır zihinsel vs.)sebep olurmuş.(kedi köpek dışkısından çiğ etten iyi yıkanmamış sebzelerden buşalıyormus) ben kedi beslemiştim :(
bilginiz olsun diye detay vermek istedim..

günaydın milleeeeeeeeet
ayyyy oku oku bitiremedim valla:27::27::27:
kan verip geldim 10da çıkacak sonuç ilk kan verdiğimde bile bu kadar heyecanlanmamıştım ya vardır ya yoktur diye
amaaaaaaaaaaaaa şimdi çok korkuyorum yaaa yükselme olmadıysa diye:18::18::18:
gece nasıl yattıysam artık bir ağrıyla uyandım kiiii anlatamam dedim Allah korusun bebeğim gidiyor galiba kımıldayamadım
sonra yavaş yavaş yürüdüm braz geçti çok şükür ama çoook korktum çoooooook ağladım:43::43::43:

günaydın milleeeeeeeeet
ayyyy oku oku bitiremedim valla:27::27::27:
kan verip geldim 10da çıkacak sonuç ilk kan verdiğimde bile bu kadar heyecanlanmamıştım ya vardır ya yoktur diye
amaaaaaaaaaaaaa şimdi çok korkuyorum yaaa yükselme olmadıysa diye:18::18::18:
gece nasıl yattıysam artık bir ağrıyla uyandım kiiii anlatamam dedim Allah korusun bebeğim gidiyor galiba kımıldayamadım
sonra yavaş yavaş yürüdüm braz geçti çok şükür ama çoook korktum çoooooook ağladım:43::43::43:

ay kıyamam sana been.. hayırlı sonuçlar gelsin inşallah. uyumaya calış biraz zaman geçsin hemen. kasma kendini çok.düşünmemeye calıs. ilk 3 ay ımız çok sakınmasak mı acaba

Back