• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temmuz ayı bebişe giden yolculuğumuz olsun Bismillahirrahmanirrahim

bu ne hızdır pantolon utuledım geldım sayfa almıs basınıııı ben de hazırlanıyorum kızlar makyaj cantamı aynamıaldım :D elıfcım gozun aydın tatlım

teşekkür ederim hayatımmm bende dua ettim sizler için dün 313 kere ayetel kkürsi okudum dileğin kabul oluyormuş

Allah kabul etsin inşallah canım.hepimizin gönlündeki bir.sağlıklı ve hayırlı evlatlara kavuşmak.İnşallah bizlerde çok beklemeyiz :))

kız kotu kadın :)))) ne yanı gezmek kotu mu ohh gezmek kadar guzel bısı yok ınan bazen ben bıle farkında olmuyorum :D kac kez esan okundu dıyorum ne kadardır dısardayım ben:D

şaka şaka hayatım gez valla gençliğini yaşa doya doya
içinde hiçbirşey kalamasın gezemedim gidemedim diye

kızlar bu arada hamiş hamiş sekse devam edip sıkıntı yaşayan varmı

benim adam il dışında oldugu için henüz hamiş hamiş yiyemedik o haltı. ben de çok düşünüyorum şimdi napcez diye. bi sıkıntı olurmu ki. bildiğim kadarıyla son aya kadar sıkıntı yok. ama pozisyonlar düşündürücü. atraksyon yasak mıdır kiiiiiiiiiii ????:4::4::4::17::17::17::17:
yok canım doktor istemedi ben ilk sonuçta doktora gitmemiştim o yüzden bugün tekrar verdim
veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
sonuç 336.63 yupppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

tebrikler canım. 336 sonucunu ne zaman aldın elifçim. sat nezamandı.

benim adam il dışında oldugu için henüz hamiş hamiş yiyemedik o haltı. ben de çok düşünüyorum şimdi napcez diye. bi sıkıntı olurmu ki. bildiğim kadarıyla son aya kadar sıkıntı yok. ama pozisyonlar düşündürücü. atraksyon yasak mıdır kiiiiiiiiiii ????:4::4::4::17::17::17::17:

tebrikler canım. 336 sonucunu ne zaman aldın elifçim. sat nezamandı.

atraksiyon mu maşşallah yağlı güreş yapın isterseniz

atraksiyon mu maşşallah yağlı güreş yapın isterseniz

o zevkli olmaz cicim. valla ters bi hareket yapmaktan korkarım ben yaa. çok ateşli olmak da iyi değil demek kii.
valla herif burnumda tütüyor. gelince direk atlarım üstüne heralde. telde konusurken bile bi hoş oluyorum ...:16::16::16::16:
:17::17::17::17::17::17::17:
sen de hiç bahsetmedin fazntezilerinden unuttum sanma sakın..

o zevkli olmaz cicim. valla ters bi hareket yapmaktan korkarım ben yaa. çok ateşli olmak da iyi değil demek kii.
valla herif burnumda tütüyor. gelince direk atlarım üstüne heralde. telde konusurken bile bi hoş oluyorum ...:16::16::16::16:
:17::17::17::17::17::17::17:
sen de hiç bahsetmedin fazntezilerinden unuttum sanma sakın..

kız balkon fantazisi yapıcaktım anacım o gün varya dolu yağcak diye korktumm okadar soğuktu

kızlar amasrada 2-3 günlüğüne kalabileceğimiz tavsiye edebileceğiniz bir otel varmı...?

canım geçen yaz biz de kocişimle ordaydık. çakraz koyu çoookkk güzel biz orda bi pansiyonda kalmıştık. adını tam hatırlayamadım ama aşiyandı galiba. ev yemekleri de dahil balıkları çok lezzetliydi. Çakraz çok güzel sıcak ailevi bir belde. denizi kumu da çook güzel. bi de amasra girişinde bi otel var, havuzlu biz geçen sene fiyat sormak için aramıştık. gecesi 280di. yalnız bu aralar batı karadeniz buluıtlu ve serin. hava durumunu sorarak yer ayırt. veee ramazanan soraya kalma, biz geçen sene öle gittik, gece yorganla yattık :52:
veee amasraya gidersen mutlaka canlı balık restoranda balık ye.. amasra belki biliyorsundur salatasıyla meşhur. zengin bi malzemesi var salatanın (15 çeşit).. anaaaammmmm :52: karnımda acıktı ya anlatırken valla ağzım sulandı :46:

valla benim kocişimede tatil lazımm.adama çocuk yapıcaz diyorum ama her akşam yorgun argın gelip direk uyuyoo ...ee ben çocuğu tek başımamı yapcem anlamadım kiiiiii :27:

allll aynı dert bende deee arkadaşım... dün sinir ettiydi beni :47: akşamda gönlümü almaya çalışıyo.. sen gücendin mi bana diyee. e yaniii. hep ben hesap kitap yapıyommm. mitoz mu bölünsek nee

ben hepimiz için bolca dua attim bacım.inşallah kabul olur :))

valla ben hepimize ettim duaaa. ay bi ara gülesim geldi forumdaki arkadaşlarım dedim niklerinizi falan saydım. günaha girmemişimdir inşallah. kaş yaparken göz çıkartmayım...
elifçim gözün aydın tatlım, artık stres yapma keyfini çıkar.

Back