- 17 Şubat 2012
- 1.775
- 98
- 158
- Konu Sahibi pembemasal
ben hepimiz için bolca dua attim bacım.inşallah kabul olur :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu ne hızdır pantolon utuledım geldım sayfa almıs basınıııı ben de hazırlanıyorum kızlar makyaj cantamı aynamıaldım elıfcım gozun aydın tatlım
bende bende gezmeye gitmek istiyorum çalışmak istemiyorum yaaaaa ((
teşekkür ederim hayatımmm bende dua ettim sizler için dün 313 kere ayetel kkürsi okudum dileğin kabul oluyormuş
yok anam sen pembe masal yarışamazsınnn gezme konusundaaa
yok anam sen pembe masal yarışamazsınnn gezme konusundaaa
bende bende gezmeye gitmek istiyorum çalışmak istemiyorum yaaaaa ((
kız kotu kadın :)))) ne yanı gezmek kotu mu ohh gezmek kadar guzel bısı yok ınan bazen ben bıle farkında olmuyorum kac kez esan okundu dıyorum ne kadardır dısardayım ben
kızlar bu arada hamiş hamiş sekse devam edip sıkıntı yaşayan varmı
yok canım doktor istemedi ben ilk sonuçta doktora gitmemiştim o yüzden bugün tekrar verdim
veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
sonuç 336.63 yupppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ben kactım kızlar opuyorum hepınızıııAllaha emanetsınız
benim adam il dışında oldugu için henüz hamiş hamiş yiyemedik o haltı. ben de çok düşünüyorum şimdi napcez diye. bi sıkıntı olurmu ki. bildiğim kadarıyla son aya kadar sıkıntı yok. ama pozisyonlar düşündürücü. atraksyon yasak mıdır kiiiiiiiiiii ????
tebrikler canım. 336 sonucunu ne zaman aldın elifçim. sat nezamandı.
atraksiyon mu maşşallah yağlı güreş yapın isterseniz
o zevkli olmaz cicim. valla ters bi hareket yapmaktan korkarım ben yaa. çok ateşli olmak da iyi değil demek kii.
valla herif burnumda tütüyor. gelince direk atlarım üstüne heralde. telde konusurken bile bi hoş oluyorum ...
sen de hiç bahsetmedin fazntezilerinden unuttum sanma sakın..
kızlar amasrada 2-3 günlüğüne kalabileceğimiz tavsiye edebileceğiniz bir otel varmı...?
kız balkon fantazisi yapıcaktım anacım o gün varya dolu yağcak diye korktumm okadar soğuktu
valla benim kocişimede tatil lazımm.adama çocuk yapıcaz diyorum ama her akşam yorgun argın gelip direk uyuyoo ...ee ben çocuğu tek başımamı yapcem anlamadım kiiiiii