• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temmuz ayı bebişe giden yolculuğumuz olsun Bismillahirrahmanirrahim

günaydın milleeeeeeeeet
ayyyy oku oku bitiremedim valla:27::27::27:
kan verip geldim 10da çıkacak sonuç ilk kan verdiğimde bile bu kadar heyecanlanmamıştım ya vardır ya yoktur diye
amaaaaaaaaaaaaa şimdi çok korkuyorum yaaa yükselme olmadıysa diye:18::18::18:
gece nasıl yattıysam artık bir ağrıyla uyandım kiiii anlatamam dedim Allah korusun bebeğim gidiyor galiba kımıldayamadım
sonra yavaş yavaş yürüdüm braz geçti çok şükür ama çoook korktum çoooooook ağladım:43::43::43:

hayatım çok korkma başlangıçta oluyor böyle şeyler. hayırlı haberlerini bekliyoruz

Ama kesinlikle doğru dıyo dr valla atın kafanızdan yaaa olursa olur olmazsa zaten kendını parcalasanda olmuyacak..ooohh dunya varmıs dıyecen koşulsuz sex yaptıgında:17:neyse öylesıne gırdım sımdı kalkayım ıbadet zamanı mucckkkk:54:

eşim de bana kızıyor, aylardır ben söyledim inanmadın dr söyledi inandın, diyo :) kafandan atıp rahatlamadan olmazmışşşşş :)

Kızzz Hadı benı da araya katmısın:))) sagol tatlım dusundugun ıcın ama bılmıyorum kız pcoyum ya:) ecelı bunu okursa benı dover pco moco:)) Allah hayırlısını versın canım hepımız ıcın bak doktor da sana pozıtıf seyler solemıs takma artık canım Allah buyuk :16:

gerçekten ecelinin kızdığı kadar varsın :)) pco mco geç bunları yavrum yaaaa... çok rahatladım valla bir genişlik geldi içime. yarın tekrar gidicem hem tahlilleri tekrar etcez hem yumurtama bakcak çatlamış mı geliş mi diye.
Yardım et Rabbim... bizi bize bırakma, yolundan izinden ayırma, dualarımızda yanlışa düşmekten koru, tevekkülü yitirmemeyi nasip et...

İyi bitanem agzım cok fena yaa tatlı yedım bır dılım sabah namazındada sut ıctım ne bıleyım sen neler yapıyon poc ondan harıc bırdaha bahsetmıyecen tamammıı:20:

canım süt içtikten sonra az da olsa su iç, süt kalıntısı çok kolay mikrobik olabiliyor, hatta uzmanlar açılan sütün kenarlarını silip öyle tekrar kullanın diyor. dondurma için de aynı şey geçerli, boğazından su geçsin az biraz yeter. çocuklara gece sütü verilince hep boğazları şişer mesela, ben küçükken dr demiş anneme :)

lannnn ne yapıyosunujzzzz bakayımmm.özledim siziii kaç gün oldu sizi görmeyeli:) eeee neler yaptınız anlat6ın bakayım

sana da günaydın pek bir kibar istanbul türkçesine hakim aysemkas hanımcığım :)))

pembemasal tatlım kızlara bende katılıyorum at şı pco yu kafandan yaaa bak benimde hem kistim vardı hemde doktor tedaviye başlıcaz yoksa hamile kalman çok zor demişti kalsan bile tedaviye devam bebek yaşamayabilir demişti ama bak RABBİMİN mucizesi tedaviye başlamadan hamile kaldım ve bebişim karnıma yerleşti unut sende pco yu

ben de buna sasıyorum ya ne erkenı ben kosovada yasıyorum burda dırek tedavı canım yoksa adet gorsemde sevınıcem pcolunun sorunu adet gecıkmesıdır bılırsın de doktorunu deıstır bence

kıslarrr günaydınnn :36:
nassınızzz :24:

pembeşimmm türk doktorlarının klasik özelliği buuu. hatırlar mısın geçen ay da aynı muhabbeti biz yapmıştık senle... ben 30 yaşındayım bana da 1 yıl bekle, doğal yolla dene demişti doktor.
yalnız tek fark düzenli olmasa da ben her ay adet oluyorum. belkide doktor buna daynarak bekleyelimm dedi.. ama inci gibi dizilmiş yumoşları da ultrasıonda gösterdi bana... iyice çorba yaptı beni. :4:

pembemasal tatlım kızlara bende katılıyorum at şı pco yu kafandan yaaa bak benimde hem kistim vardı hemde doktor tedaviye başlıcaz yoksa hamile kalman çok zor demişti kalsan bile tedaviye devam bebek yaşamayabilir demişti ama bak RABBİMİN mucizesi tedaviye başlamadan hamile kaldım ve bebişim karnıma yerleşti unut sende pco yu

canım nasılsın görüşemedik epeydirr.bebeişko nasıl ikili teste girdinmi

Günaydınnnn

Temmuz ayı çalışmalarına başladım :52:. Hadi hayırlısı :49:. Dualarınızda beni de unutmayın

saol canım iyiyiz ikimizde Allahıma şükürler olsun evet güzel çıktı sonucumuz teyzesi 3lüye gerek yok dedi doktorum sen girdinmi senin bebiş nasıl bakalım tatlım

bne daha girmedim erzuruma geldim burada iyi bi kadındoğumcu araştırıyorum. bi tane buldum gibi akşam eşim gelince kritiğini yaparız. haftaya randevu alama lazım. antepten gelemden önce doktorumla konuştum proğram yaptık ama erzurumdada doktora ihtiyacım var. rabbim nasip ederse antepte doğurmayı düşünüyorum ama hayırlısı olsun bakalım.

inş iyi bi odktor bulursun tatlım benim kendi doktorum söylemedi daha erken dedi 31 temmuzda söylicek ben başka doktora gittim o erkek dedi tatlım:)

hayırlı sağlıklı bi evlat olsunda cinsiyetin önemli değil. bu senin ilk bebiş değilmi. eşimde artık nasıl bi bilgiye sahipse yıldızı parlak bu çocuğun erkek olucak ismini muhammet koyabilirmiyim dedi. olur dedim. annem kızkardeşim isism ağır diyor ama bakalım

Elif hakkaten neden kan vermeni istediki tekrar doktor. Dün bende gittim testin sonucunu gösterdim şimdi küçük daha baksakta göremeyiz bir hafta sonra gel bakalım dedi bir daha kan testi falan istemedi ? Sıkıntıya sokmasana böyle kendini ..

hayırlı sağlıklı bi evlat olsunda cinsiyetin önemli değil. bu senin ilk bebiş değilmi. eşimde artık nasıl bi bilgiye sahipse yıldızı parlak bu çocuğun erkek olucak ismini muhammet koyabilirmiyim dedi. olur dedim. annem kızkardeşim isism ağır diyor ama bakalım

amin canım niş. evet tatlım ilk bebiş olucak biz eşimle kız olsun çok istemiştik ama hayırlısı buymuş evet canım muhammet ismi ağır bencede . bizim ismimizde hazır babamız buldu BERK olucak

Elif hakkaten neden kan vermeni istediki tekrar doktor. Dün bende gittim testin sonucunu gösterdim şimdi küçük daha baksakta göremeyiz bir hafta sonra gel bakalım dedi bir daha kan testi falan istemedi ? Sıkıntıya sokmasana böyle kendini ..

evet canım sana katılıyorum doktor böyle yaparak sitrese sokuyo benim ilk gittiğim doktor hiç istememişti test felan gider gitmez ultrasona koymuştu kese belli değildi 1 hafta sonra gel demişti

Back