• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temmuz ayı bebişe giden yolculuğumuz olsun Bismillahirrahmanirrahim

Elif hakkaten neden kan vermeni istediki tekrar doktor. Dün bende gittim testin sonucunu gösterdim şimdi küçük daha baksakta göremeyiz bir hafta sonra gel bakalım dedi bir daha kan testi falan istemedi ? Sıkıntıya sokmasana böyle kendini ..

yok canım doktor istemedi ben ilk sonuçta doktora gitmemiştim o yüzden bugün tekrar verdim
veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
sonuç 336.63 yupppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

yok canım doktor istemedi ben ilk sonuçta doktora gitmemiştim o yüzden bugün tekrar verdim
veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
sonuç 336.63 yupppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

süperrr canımmm.çok sevindim senin adına.inşallah keseyi bebişinide görürsün kalp atımlarınıda dinlersin canım.Allah yardımcın olsun :)))

ya tatil değilde amaç bikaç gün kafa dağıtıp benim herifi kendine getirmek...

valla benim kocişimede tatil lazımm.adama çocuk yapıcaz diyorum ama her akşam yorgun argın gelip direk uyuyoo ...ee ben çocuğu tek başımamı yapcem anlamadım kiiiiii :27:

kızlar rahatladım valla yükseliş gayet iyi dedi doktor haftaya kesemizi göreceğiz inşaallah:10::10::10::10::10:
doktor zaten folik asit içiyorsundur dedi içmeye devam et kasık ağrın olursa parol iç dedi
epilasyon aleti sakııııııın kullanma dedi:27::27::27::27:

evet kıskanabilirsin canım şimdi ünlüler herkes burdaaa.yaşlandığımızdada burası çok güzel kışlar sakinnn ohhh heryerden deniz görüyorsun

ohh ohhh ne güsellllll.biizmde kocişle planımız emekli olunca istanbulu terk edip daha sakin bi yerlere yerleşmek ama bakalımm Allah ım o günlerde bize ne gösterecek...

kızlar rahatladım valla yükseliş gayet iyi dedi doktor haftaya kesemizi göreceğiz inşaallah:10::10::10::10::10:
doktor zaten folik asit içiyorsundur dedi içmeye devam et kasık ağrın olursa parol iç dedi
epilasyon aleti sakııııııın kullanma dedi:27::27::27::27:

aaaaasaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa çok sevindim hadi gözün aydın bir ohhh çekmişsindir artık

Back