Temmuz ayı bebişe giden yolculuğumuz olsun Bismillahirrahmanirrahim

Ay ne guzel tanıdık olsa da ben de ıstesem gecen annem geldı zaten bı bagırdı bana :)) ne bu kafana takıyorsun ısyanlardasın falan sen Allahtan daha mı ıyı bılıcen ne zaman ısterse olur bıraz rahat ol dedı hayırlı zaman neyse o zaman olucak bı de kız ecelı sen bılıyon benım gecen ruyalarımı hanı kardesım dogmadan bır yaslı kadın bırakmıstı bızım kapının onune kundakta bır bebek sonra kardesımın olucagını ogrenmıstım ve cocuk yapmaya karar verdıgımızde de aynı kadın gemıyle lımana yaklastı ve bır cok kadın beklıyordu lımanda sonra bana uzatı bu kız senın dedı cok uzaktan geldık ona ıyı bak falan kızz tuylerım dıken dıken bak ayseye de anlatım dun cuma gecesı uyuyoruz ama ben yarı uyuyor yarı uyanık ve gece sabaha varmak uzere sabah ezanına yakın kız sankı odanın kapısı acıldı aynı kadın basında lacıvert ortu var ustunde pembemsı bır manto yanıma geldı kucuk kız seslerını dıuydum bak o kadın geldı dıye bagıran neyse ben korktum kocama sarıldım ayetel kursıyı okudum kadın sankı ruyada degıl de gercekte geldı gıb kız

Hayırlara gıtsın canım ama ben dıyorum ruyalarının dogrultusunda sen hamıle kalacan kızın olacak nasıpse ama bıraz zaman var sabret belkıde bu ay kalırsın nolur rahat ol canın ne zaman kocanı çekerse o zaman ol.bu arad kapıda belırlenen kadın senın cınınde olabılır sana haberler verıyor olabılır yanı ıyı cınlerde var yanlıs anlama ayetelkursu duanı hıc eksık etme bıtanem...

canım bence eşindede yoktur problem sonuçte birkere hamile kalmışsın bence stresten olmuyortrrr

Aysem yaa dr ole soledii,esine bakilcak bisy yoktur mrk etme yoksa hic olmas dedi bence oncelikle klomenle dvm etm bi sure deedi olmadi baska careler aranir ama her halukarda normal yolla olcak sorun yapma dedi ama onumuzde ki ay bakicam dr.gitmekten ginaa geldi artik gitmicek oynamiyorumm:-(

kız yıyım ben senııı mutluluk abıdesı ya moral depomuzzz ıyı kı varsınız sevıyorum sızııııııııı

yani canım problem olsa hjiç olmazdı sen stres yapıyorsun rahat ol denize git ne bileyim keyfine bak yumurta faln takip etme insanı strese sokuyor

kızlar hamilelikte epilasyon aleti kullanılır mı bir sakıncası var mıdır??????

Eliiiiifff ben koyamıyorum yaaa takvımı gecen gun koymustum allah allah nasıl yaptın benımde bebek dogum tarıhım 08 03 2013 kadınlar gununde doguracak inşallah

Eliiiiifff ben koyamıyorum yaaa takvımı gecen gun koymustum allah allah nasıl yaptın benımde bebek dogum tarıhım 08 03 2013 kadınlar gununde doguracak inşallah

canııııım 08-03-2013 diye yazacaksın 08/03/2013 yazdıysan olmamıştır
gerçi benimki yüksek ihtimalle geç döllenme yaniii doğum tarihi daha ileri bir tarih olabilir

ablam kullanma ben kullanmamıştım dedi bu işi kuaförde yaptırmayı sevmiyorum yaaa

bende kara kara onu düşünüyorum canım yaaa ben jilet kullanıyorum ama karnım büyüyünce artık alamam ne yaparım bilmiyorum. benim teyzem son ay sadece kuaföre gitti ağda yaptırdı ama ben gimemem utanırımmmm((((((. bencede kullanma bide daha yeni senin

Canımın ıcı cok tesekkurler temıs yureklerımız sayesınde rabbım duydu seslerımızı ve ben hala kendımde degılım

kızzzzz ecelimm seni seni bana 14 şubat sevgililer günü derken kadınlar gününe denk getirmişsin seni cadı seni....

hanımlar günaydııııııııııııııııııın:)
saat 9bucukta sağlık ocagına gideyim dedim ama buün tahlil günü değilmiş. yarın çağırdı doktor. ben de dayanamadım eczanede test aldım.
2 çizgiyi gördüm çok beklemeden.biri pembe biri mor:)

yarın da kan tahlili yaptırcam. ay cok mutluyum. umarım kanda da cıkar da derin bi nefes alrım.

kızlar hepinize günayydıınnnn. bu sabah yağmur var buralarda. ve benim burnum çeşme gibi akıyo. ilaç içtim amma fayda yokk..
sizler nassınızz.
eceliiimmm bi çırpıda anlattmış herşeyi.. ay nolur çok heycan yapma kısss. bebemize bi şey olmasınn
dualarını eksik etme bizden...

maşaallah hamişlerimize............. tebrik ederim canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…