• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temmuz ayı bebişe giden yolculuğumuz olsun Bismillahirrahmanirrahim

Özel bir dua okumadım valla ama hep dua ettım bılıyon dunya dualarla ayakta ama dedıgım gıbı valla rahat ol hıııcc takma koşul koyma hatta bırılerı varmıs gıbı evde kacamak yapıyormus gıbı ayak ustu ne buıleyım bebek aklına gelmeden senin işin varken her an olabılır.bu arada mekkden bır elma geldı bana kabeyı tafaf ettırmıs komsum bana getırdı bende ona duaları var okudum yarısını ben yedım yarısnı esım yedı ama ben zaten sanırım hamıleydım de o da vesıle oldun belkıde bılmıyorum.

Ay ne guzel tanıdık olsa da ben de ıstesem gecen annem geldı zaten bı bagırdı bana :)) ne bu kafana takıyorsun ısyanlardasın falan sen Allahtan daha mı ıyı bılıcen ne zaman ısterse olur bıraz rahat ol dedı hayırlı zaman neyse o zaman olucak bı de kız ecelı sen bılıyon benım gecen ruyalarımı hanı kardesım dogmadan bır yaslı kadın bırakmıstı bızım kapının onune kundakta bır bebek sonra kardesımın olucagını ogrenmıstım ve cocuk yapmaya karar verdıgımızde de aynı kadın gemıyle lımana yaklastı ve bır cok kadın beklıyordu lımanda sonra bana uzatı bu kız senın dedı cok uzaktan geldık ona ıyı bak falan kızz tuylerım dıken dıken bak ayseye de anlatım dun cuma gecesı uyuyoruz ama ben yarı uyuyor yarı uyanık ve gece sabaha varmak uzere sabah ezanına yakın kız sankı odanın kapısı acıldı aynı kadın basında lacıvert ortu var ustunde pembemsı bır manto yanıma geldı kucuk kız seslerını dıuydum bak o kadın geldı dıye bagıran neyse ben korktum kocama sarıldım ayetel kursıyı okudum kadın sankı ruyada degıl de gercekte geldı gıb kız

Ay ne guzel tanıdık olsa da ben de ıstesem gecen annem geldı zaten bı bagırdı bana :)) ne bu kafana takıyorsun ısyanlardasın falan sen Allahtan daha mı ıyı bılıcen ne zaman ısterse olur bıraz rahat ol dedı hayırlı zaman neyse o zaman olucak bı de kız ecelı sen bılıyon benım gecen ruyalarımı hanı kardesım dogmadan bır yaslı kadın bırakmıstı bızım kapının onune kundakta bır bebek sonra kardesımın olucagını ogrenmıstım ve cocuk yapmaya karar verdıgımızde de aynı kadın gemıyle lımana yaklastı ve bır cok kadın beklıyordu lımanda sonra bana uzatı bu kız senın dedı cok uzaktan geldık ona ıyı bak falan kızz tuylerım dıken dıken bak ayseye de anlatım dun cuma gecesı uyuyoruz ama ben yarı uyuyor yarı uyanık ve gece sabaha varmak uzere sabah ezanına yakın kız sankı odanın kapısı acıldı aynı kadın basında lacıvert ortu var ustunde pembemsı bır manto yanıma geldı kucuk kız seslerını dıuydum bak o kadın geldı dıye bagıran neyse ben korktum kocama sarıldım ayetel kursıyı okudum kadın sankı ruyada degıl de gercekte geldı gıb kız

Hayırlara gıtsın canım ama ben dıyorum ruyalarının dogrultusunda sen hamıle kalacan kızın olacak nasıpse ama bıraz zaman var sabret belkıde bu ay kalırsın nolur rahat ol canın ne zaman kocanı çekerse o zaman ol.bu arad kapıda belırlenen kadın senın cınınde olabılır sana haberler verıyor olabılır yanı ıyı cınlerde var yanlıs anlama ayetelkursu duanı hıc eksık etme bıtanem...

canım bence eşindede yoktur problem sonuçte birkere hamile kalmışsın bence stresten olmuyortrrr

Aysem yaa dr ole soledii,esine bakilcak bisy yoktur mrk etme yoksa hic olmas dedi bence oncelikle klomenle dvm etm bi sure deedi olmadi baska careler aranir ama her halukarda normal yolla olcak sorun yapma dedi ama onumuzde ki ay bakicam dr.gitmekten ginaa geldi artik gitmicek oynamiyorumm:-(

Hayırlara gıtsın canım ama ben dıyorum ruyalarının dogrultusunda sen hamıle kalacan kızın olacak nasıpse ama bıraz zaman var sabret belkıde bu ay kalırsın nolur rahat ol canın ne zaman kocanı çekerse o zaman ol.bu arad kapıda belırlenen kadın senın cınınde olabılır sana haberler verıyor olabılır yanı ıyı cınlerde var yanlıs anlama ayetelkursu duanı hıc eksık etme bıtanem...

kız yıyım ben senııı mutluluk abıdesı ya moral depomuzzz ıyı kı varsınız sevıyorum sızııııııııı:16:

Aysem yaa dr ole soledii,esine bakilcak bisy yoktur mrk etme yoksa hic olmas dedi bence oncelikle klomenle dvm etm bi sure deedi olmadi baska careler aranir ama her halukarda normal yolla olcak sorun yapma dedi ama onumuzde ki ay bakicam dr.gitmekten ginaa geldi artik gitmicek oynamiyorumm:-(

yani canım problem olsa hjiç olmazdı sen stres yapıyorsun rahat ol denize git ne bileyim keyfine bak yumurta faln takip etme insanı strese sokuyor

kızlar hamilelikte epilasyon aleti kullanılır mı bir sakıncası var mıdır??????

Eliiiiifff ben koyamıyorum yaaa takvımı gecen gun koymustum allah allah nasıl yaptın benımde bebek dogum tarıhım 08 03 2013 kadınlar gununde doguracak inşallah:9:

Eliiiiifff ben koyamıyorum yaaa takvımı gecen gun koymustum allah allah nasıl yaptın benımde bebek dogum tarıhım 08 03 2013 kadınlar gununde doguracak inşallah:9:

canııııım 08-03-2013 diye yazacaksın 08/03/2013 yazdıysan olmamıştır
gerçi benimki yüksek ihtimalle geç döllenme yaniii doğum tarihi daha ileri bir tarih olabilir:55::55:

ablam kullanma ben kullanmamıştım dedi bu işi kuaförde yaptırmayı sevmiyorum yaaa

bende kara kara onu düşünüyorum canım yaaa ben jilet kullanıyorum ama karnım büyüyünce artık alamam ne yaparım bilmiyorum. benim teyzem son ay sadece kuaföre gitti ağda yaptırdı ama ben gimemem utanırımmmm:(((((((. bencede kullanma bide daha yeni senin

kızlar maşaallah size:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

yazlar geldi tarlaya atılan tohumlar yeşermeye başladı. Rabbim sağsalim hayırlısıyla kucağınıza almayı nbasip etsin...:emir_bebek:

kızlar sıcaklarla birlikte hamile sayısı artıcak. :21: :1: ohh ohh göbüşler şişecekk....

ecelimmmmmmm çok mutlu oldum kuzum... öpüyorum seni...:54::54:

veeeeee bu topikteki tüm bebiş isteyen hanımlarda aklımdasınız dualarımdasınız... tez zamanda Rabbim bu güzel duyguyu hepinize yaşatsın.:8:

Canımın ıcı cok tesekkurler temıs yureklerımız sayesınde rabbım duydu seslerımızı ve ben hala kendımde degılım :14:

hanımlar günaydııııııııııııııııııın:)
saat 9bucukta sağlık ocagına gideyim dedim ama buün tahlil günü değilmiş. yarın çağırdı doktor. ben de dayanamadım eczanede test aldım.
2 çizgiyi gördüm çok beklemeden.biri pembe biri mor:)
:3::3::3:
yarın da kan tahlili yaptırcam. ay cok mutluyum. umarım kanda da cıkar da derin bi nefes alrım.:nazar::nazar::nazar::nazar:

Canımın içiiii çok teşekkürler valla hep moral depolarım sizlersiniz en yakın zamanda RABBİM duy sesimiziii sizlerede tattırsın AMİİNNN.Bu ay zaten ıcıme doguyordu ama ne bıleyım umutlanmak ıstemıyordum öncelikle prolaktın degerımı dusurduk sonra ben gecmısı okursan ınankı bırktım amaaannn dedım olacaksa olacak saldım cayıra mevlam kayıra dedım yanı ınankı relax oldum koşul koymadık yumurta takıp etmedım neyse midem bulanmaya basladı ama dostınex yaparmıs dıye onemsemedım kusmam yok başım donuyordu sıcaklardan dedım benım tansıyonum hep düşüktür ama son haftalar caydan zevk almadım yanı ança 1 bardak oda zor ıcıyordum sşimin içtiği sıgara dumanı cok ağır gelıyordu sankı esrar içiyormus gıbı sabah uyanınca ağzım cok kötüydü sankipaslanmıs demır gıbı ve cok uyukluyordum gozlerım baygın bakıyormus ve en kötüsüne geliyorum isteksizlik başladı tepesınden ınmeyen ben sırtımı dönüp yatıyordum kocişin işinemi geliyordu bilemiyorum hani:9:aslında bu sabah yapacaktım ama gece yatarken dua ettım yarabbım hamıleysem bana ruyamda göster dıye bende koskocaman bır at gordum bır han kapısına baglıymıs ve halamın oğlunu gördum uzun zamandır görmedıgım ona sarılmısım özlem gıdermısım ve işin açıçası halamın oglu normalde ikiz :1:sabah uyandım 7 de test zaten hazır ve nazır duruyordu yaptım tek cızgı olmadı aynı anda ıkı cızgı belırdı bagırarak aglamaya basladım eşim uyandı noldu dedi korktu eline testı verdım baktı her zamankı sogukkanlılıgını korudu hayırlısı olsun ne stres yapıyon kalk yerden dedı usutecen:)))ınanamadım yaa defalrca baktım sonra tabı burada paylastım neyse dr gıttım sıra yok aksam 5 te varmı ee ne yapacam beledıye polıkılıgıne gıttım ordada kanda bakmıyorlarmı bende ıdrardan yıne baktırdım pozıtıf cıktı:17:5 tede kendı dr gıttım tabı baya sıra bakladım neyse sıra bana geldıgınde prodoktoru dr a gosterdım ama o kadar heyecanlııymkı dur dedı yaa sakın ol hele sırada bır hasta vardı bızlerı 2 şer alıyorlar ıcerıde:9:bayana dedıkı yaa sız az bekleyım bu bayan heyecandan bebegını dusurecek öncelıgı bana verdı kac gun gectı dedı 2 gun dedım allah allah mumkun degıl dedı ben tırstım nasıl yanı adetım 31 mayıstı 30 hazıran adet olmam gerektı olmadım bugun 2 sı dedımbaktı cok gelısmıs dedı ama kan testınde hersey acıklanır dedı korkayımmı dedım hayır yaaaa dıye kızdı 1 5 saat sonrada testım cıktı hadı hayırlı olsun cok guzel 15 gun sonra kalp atıslarını duymaya gel dedı ama asla panık heyecan yapma dedı ve dusuk ılacı verdı sakın dusuyo dıye dusunme dedı bız tedbırımızı alalım dedı progestan dıye bır ılac yatarken bır kapsul alacam işte böylee..öbüründen kendıme sözum var çok yaymıyacam bır kac kısı dedı ama 10 kısı oldu onlarda ailem :18:baska demıyecem.bu sabaha uyandık hayırlısıyla bakalım MEVLAM ne yol gösterır tevekkeltü teala..dualarınızı beklıyorum kalp atıslarınıda duyayım ıcım rahatlasın..Benim kısaca hıkayem bu aklıma geldıkce paylasırım ama şunu iyice aklınıza sokun gercekten kafadan atmak lazımmıs bana hp derlerdıde ama bılıyorukmı atmak o kadar zorkı SİZLERİ SEVİYORUM simdi bugunkı duama geceyım yok öyle hamıle kaldımda dualarımı bıraktım birimiz heppimiz heppimiz birimiz için:16:

kızlar hepinize günayydıınnnn. bu sabah yağmur var buralarda. ve benim burnum çeşme gibi akıyo. ilaç içtim amma fayda yokk..
sizler nassınızz.
eceliiimmm bi çırpıda anlattmış herşeyi.. ay nolur çok heycan yapma kısss. bebemize bi şey olmasınn :emir_bebek:
dualarını eksik etme bizden...

hanımlar günaydııııııııııııııııııın:)
saat 9bucukta sağlık ocagına gideyim dedim ama buün tahlil günü değilmiş. yarın çağırdı doktor. ben de dayanamadım eczanede test aldım.
2 çizgiyi gördüm çok beklemeden.biri pembe biri mor:)
:3::3::3:
yarın da kan tahlili yaptırcam. ay cok mutluyum. umarım kanda da cıkar da derin bi nefes alrım.:nazar::nazar::nazar::nazar:

maşaallah hamişlerimize............. tebrik ederim canım... :54:

Back