• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temmuz ayı bebişe giden yolculuğumuz olsun Bismillahirrahmanirrahim

bende kara kara onu düşünüyorum canım yaaa ben jilet kullanıyorum ama karnım büyüyünce artık alamam ne yaparım bilmiyorum. benim teyzem son ay sadece kuaföre gitti ağda yaptırdı ama ben gimemem utanırımmmm:(((((((. bencede kullanma bide daha yeni senin

bikini bölgesini ağdayla alabiliyorum ama yine de makineyle üstünden geçiyordum ufak parçalar kalıyor çünkü:(((
bacaklarımı filan da ağdayla halledemiyorum
ben düğünde gitmiştim bir kez kuaföre çoook rahat oluyor iki dakikada tüm vucüt almıştı kadın onlar alışmış oluyor zaten yaşlı kadınlar bile gelmişti
ama şu an yaşadığım yerde hiç gitmedim ve açıkcası ne kadar temizlerdir onu da bilmiyorum
annem olsaydı ona aldırırdım bacaklarımı ne güzel ama çoook uzaktalar

yani bi heyecanla geldim eve testi yapıp sonucu görünce ilk işim pc acmak oldu. ama hiç kimsebana bişey söylemiyoooo. ben mi çok çabuk umutlandım yoksa:((:2:

hanımlar günaydııııııııııııııııııın:)
saat 9bucukta sağlık ocagına gideyim dedim ama buün tahlil günü değilmiş. yarın çağırdı doktor. ben de dayanamadım eczanede test aldım.
2 çizgiyi gördüm çok beklemeden.biri pembe biri mor:)
:3::3::3:
yarın da kan tahlili yaptırcam. ay cok mutluyum. umarım kanda da cıkar da derin bi nefes alrım.:nazar::nazar::nazar::nazar:

tebrik ederim canım inşaallah kanda da güzel bir değer alırısn :nazar::nazar::nazar:

Her pc yi actigimda illa ugruyorum bu sayfaya.
Mutlu haberlerinizi okumak icin:))
Masallah diyorum tum anne adaylarina, darisi benim ve tum isteyen hanimlarin basina.
Rabbim nasil bir heyecandir, tahmin bile edemiyorum:))
Hayirli olsun hepinize.

saat 9bucukta sağlık ocagına gideyim dedim ama buün tahlil günü değilmiş. yarın çağırdı doktor. ben de dayanamadım eczanede test aldım.
yarın da kan tahlili yaptırcam. ay cok mutluyum. umarım kanda da cıkar da derin bi nefes alrım.:nazar::nazar::nazar::nazar:

Kesin hamişsin rabbim kandada gostersın kalp atıslarınıda duyursun kucagınada almayı nasıp etsın..Pembeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee lısteye ekle özgecanıda:16:

teşekkürler. biz bu sonca kesin diyebilirmiyiz acaba. kaç gündür uyku tulumu gibiyim yaaa. gün içinde ağzım ikiye ayrılcak diye korkuyorum. hep yatıyorum. ki ben uykuyu cok sevmemmmm

canım çift çizgiyi gördükten sonra tabiki kesin tatlım . inşaallah kan testiylede neticelenir. uyku bendede çok oldu canım şimdide bulantılar oluyor sersem gibiyim minnoşun şu yaptıklarına bak...:1: Allahım yokluğunu aratmasında hepsine razıyım...:16:

Her pc yi actigimda illa ugruyorum bu sayfaya.
Mutlu haberlerinizi okumak icin:))
Masallah diyorum tum anne adaylarina, darisi benim ve tum isteyen hanimlarin basina.
Rabbim nasil bir heyecandir, tahmin bile edemiyorum:))
Hayirli olsun hepinize.

Teşekkürler pisi pisiiii ama sadece ugrama lutfen heyecanımızı paylasalım senınle mıyaaaawwww

Hanimlar ben bu ay hem kan hapi hemde folik asite basladim.
Ayrica pekmezli portakal suyuyla da destekliyorum.
Kan degerlerim dusuk oldugu icin.
Birde bir sey danisacaktim size, yurtdisinda yasiyorum ben.
Eylul sonunda Turkiyeye gelecegiz, Rabbim nasip ederde bebisimiz olursa, 2-3 aylikken ucaga binmek sorun yaratir mi?
Bilginiz var mi bu konuda?

Teşekkürler pisi pisiiii ama sadece ugrama lutfen heyecanımızı paylasalım senınle mıyaaaawwww

:)))
Miyavima kardes istiyoruz bizde.
Kizimla cok yalniz kaliyoruz evde, bebisimiz olsun dedik bakalim artik.
Rabbim aratmasin ins, hepimize nasip etsin.
Seninde hayirli olsun bu arada cnm.

Hanimlar ben bu ay hem kan hapi hemde folik asite basladim.
Ayrica pekmezli portakal suyuyla da destekliyorum.
Kan degerlerim dusuk oldugu icin.
Birde bir sey danisacaktim size, yurtdisinda yasiyorum ben.
Eylul sonunda Turkiyeye gelecegiz, Rabbim nasip ederde bebisimiz olursa, 2-3 aylikken ucaga binmek sorun yaratir mi?
Bilginiz var mi bu konuda?

benim bildiğim kadarıyla ilk 3 ayda uçuş riskli değil. ama daha sonrasında doktora danışıp kaar vermek gerekiyor:))

Kesin hamişsin rabbim kandada gostersın kalp atıslarınıda duyursun kucagınada almayı nasıp etsın..Pembeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee lısteye ekle özgecanıda:16:

çok tatlısınız yaaaaa...
:49::49::49::49::49:
kardeşimle paylaştım haberi uykudan testimi göstererek uyandırdım onu. karnıma dokunup cici ciiciiiiiiii diye sevmeye başladı. ay ne tuhaf bi şey buuuu

çok tatlısınız yaaaaa...
:49::49::49::49::49:
kardeşimle paylaştım haberi uykudan testimi göstererek uyandırdım onu. karnıma dokunup cici ciiciiiiiiii diye sevmeye başladı. ay ne tuhaf bi şey buuuu

Ayy yaaa masallah masallah:))
Ben ogrenmis oldugum an esimde benimle beraber ogrenmis olacak:)
Suprizim kalmaz yani. Ailelere ise telde haber verebiliriz sdc:(

tebrik edrim canım gözün aydın ayy bu ay ne kadar uğurlu böyle ilk günlerinden başladı hamiş haberleri sonuna kadar dolar inşşşşş

Son 22 gün:)) Hadi bakalım bebişim gel bana artıkkkk:D Bu ayda olmazsa diğer aya diyemiyorum yoruldum mu ne

yani canım problem olsa hjiç olmazdı sen stres yapıyorsun rahat ol denize git ne bileyim keyfine bak yumurta faln takip etme insanı strese sokuyor

Aysemm aynen takip makip plavra zeten biz kudurk bi cift olarak ona uyamiyoruzz:-) esimde inanmiyo bole seylere eskiden takip mi varmis ddioo... Ben bu ay nasil gecti anlamadim yuzmekten deniz kizina cikkti adim zaten aklima bebe geldikce kendimi marmaranin booklu sularinqa ativerdimm:-) saka sakaa:-) gayet guzel buralara... Bu ayda aynenn yapcam hatta senin uygulayacgn su kukuyu buhara tutma olayinida yapabilirim belkii;-)

Cok sgl cnm link icin. 36.haftasina kadar ucabiliyorlarmis birde. Bu kotu oldu.
Rabbim hamile kalmayi nasip etsinde ins ilk once, gerisini ondan sonra dusunurum bende artik.

yaaaaa temmuz ayı ne güzel başladı maşallaaahhh... devamıda gelir inşallah... kuzularııımmmm ecelim ayşem pembem seastiremmm çooook özledim sizleri yaaaaaa beeeeeeennnnnnn.. şu iş yoğunluğundan görüşemedik doğru dürüstt ama artık siziniiimmm :)

ayşeeeee ben kremi aldım kullandım fayda etmedi kaşıntım dahada arttı.. dün artık doktora gittim mecburen o iğrenç muayeneyi olduuummmm :14: doktorda mantar dediii.. zolax isminde tek kullanımlık bi ilaç verdi onu içtim dün bi krem daha verdi bende travegon var dedim tmm oda olur dedi tedaviye devam... ama kaşıntım geçti çük şükürr sanırım iyileşmeye başladı... kızlar bişey sorucam mantar hastasıyken ilişkiye girilirmi...?? kocişim yazık 10 gündür isyanlarda :9:

yaaaaa temmuz ayı ne güzel başladı maşallaaahhh... devamıda gelir inşallah... kuzularııımmmm ecelim ayşem pembem seastiremmm çooook özledim sizleri yaaaaaa beeeeeeennnnnnn.. şu iş yoğunluğundan görüşemedik doğru dürüstt ama artık siziniiimmm :)

ayşeeeee ben kremi aldım kullandım fayda etmedi kaşıntım dahada arttı.. dün artık doktora gittim mecburen o iğrenç muayeneyi olduuummmm :14: doktorda mantar dediii.. zolax isminde tek kullanımlık bi ilaç verdi onu içtim dün bi krem daha verdi bende travegon var dedim tmm oda olur dedi tedaviye devam... ama kaşıntım geçti çük şükürr sanırım iyileşmeye başladı... kızlar bişey sorucam mantar hastasıyken ilişkiye girilirmi...?? kocişim yazık 10 gündür isyanlarda :9:

bizde senin çookk özledik irmeganımmmm eşin korunsun ozman bişe olmaz bence canım

Back