• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temmuz ayı bebişe giden yolculuğumuz olsun Bismillahirrahmanirrahim

Bismillahirrahmanirrahim Temmuz Listemiz Allah yüzümüzü güldürsün Amin :nazar:

EY YARABBİM..!!Ellerimiz bomboş,ellerimizde bir tek 'yok'var.Ve biz'yok'tan var ettiğin bu ellere,senin sonsuz keremine el açmaktayız...!!Çünkü bende 'var' yok;SEN de ise'yok'yok..Dualarımızı yoktan vara,günahlarımızı vardan yoka çevir..!!Ve bizleri dua edebilme lütfundan mahrum etme.. AMİN

Bismillahirrahmanirrahim TEMMUZ LISTEMIZ:nazar:

Eceli HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEEEE:49:

Opsesiff HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEEE :49:

Elif_87 HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEEE:49:

Ozgeozal 2 temmuz

Pembemasal 10 temmuz

Opsesiff 3 temmuz

Zuzu19 8 temmuz

Ayvareceli 18 -20 temmuz

Serpil_melis 10 temmuz

Reyyan87 21 temmuz

Beyazkurdela 20 temmuz

Littlebridie 5 temmuz

Juliaa 18 temmuz

Missyaman 1 temmuz

Banu_K 11 temmuz

Seramonii 7 temmuz

Felsefe 10 temmuz

Ebrsa 5 temmuz

Sarısın27 20 temmuz

Umaynur 19 temmuz

Gulceonur 21 temmuz

Gunes0001 23 temmuz

Deryaf 24 temmuz

Aysem_kas 27 temmuz

Hayaletcasper 14 temmuz

Nazlama 26 temmuz

Kandilll 30 temmuz

Merciminik 25 temmuz

Ecrinayaz 17 temmuz

54julye 21 temmuz

Owner 20 temmuz

Zuzu4742 3 agustos

"Lâ Tâhzen, İnnallâhe Meâssabirin " Üzülme! Allah sabır edenlerle beraberdir.
Kızlar herkez bat tarıhını yazarsa Listeye ekliyelim Bismillahirrahmanirrahim :nazar:

Pembiiiiiiiiiiişşş benim E lerimi daha uzun yaparmısın yaş itibariyle herkesten buyugum :9:ve hamılelık şımarıklığımı kullanmak istiyorum:21:

Canımsınız ınanın ben hala ne oldugunu bılemıyorum ruya gıbı ve az sonra saat çalacak eşim işe gidecekmiş gibi:17:

rüya değil canım gerçek herşey gerçek.artık rahatla stres yok heyecan yok rahat ve relax olll ok.akşam kocama söyledim seni hamile diye hadi yaaa falan dedi sevindi.

kızlar bebek çalışmalarına başlamak için regl biter bitmez mi olmalı.reglim 2-3 gün atar ama bu ay 10 günü geçti mevsimsel galiba yılda birkaç kez oluyor yumurta takibi de yapamayacağım bu ay:(
canım adet bittikten sonra gün aşırı yap ovulasyon günlerininde de eşinle gün aşırı yap kısacası her gün gün aşırı yap:)

rüya değil canım gerçek herşey gerçek.artık rahatla stres yok heyecan yok rahat ve relax olll ok.akşam kocama söyledim seni hamile diye hadi yaaa falan dedi sevindi.

Bizde gece geldik eve ben hemen burayı açtım anaa bır baktım 29 begenı msjlar tebrıkler kociş dediki valla tam şebeke olmuşsunuz şirket kursaniz zengin olurdunuz dedi:9:birliğimizi kıskandı heralde :19:

Zuzu muu nick kardesligii:-) aramiza hosgeldin... Bende bir dusukten sonra 6.ayim bu ay olmadi olmuyor,sebepsiz oldugunu soyluyor dr en azindan bende problem yok esimide ikna edemiyorum ki gbi muayene olsun. Bende yazin gecmesini bekliyorum napimm... Bende 1 yillik evliyim hiccc dusunmuyordum ama biyolojik yasimin oyununna geldim ggalibaa;-)

canım bence eşindede yoktur problem sonuçte birkere hamile kalmışsın bence stresten olmuyortrrr

slm herkese hayırlı haberler alırız inşallah.benide listeye ekler misiniz

benim bat 3 temmuz bugün regl oldum 10 aylık evliyim daha ilk denememiz olacak bende dualarınız isityorum artık hazırız dedik hadi bakalaım inşallh:16:

Zuzu muu nick kardesligii:-) aramiza hosgeldin... Bende bir dusukten sonra 6.ayim bu ay olmadi olmuyor,sebepsiz oldugunu soyluyor dr en azindan bende problem yok esimide ikna edemiyorum ki gbi muayene olsun. Bende yazin gecmesini bekliyorum napimm... Bende 1 yillik evliyim hiccc dusunmuyordum ama biyolojik yasimin oyununna geldim ggalibaa;-)

küstahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Yerim ben seniiiiiiiiiiiiiiiiiiii:27:bu akşam eşim beni yemege getirecekmiş (şaşırdııııııııııııımm) netten girin saklı göl yazın cok guzel cok nezıh bır yer banada cok yakın bu bebek öburunden şanslı galıba öbürü zavallım hiç bişe görmeden göçtü gittii:14:

tüm çevrem zuzu derler:))inşallah en kısa zamanda olur canım bence de stres yapma 1 yıl alışma devri diyorlar

Bizde gece geldik eve ben hemen burayı açtım anaa bır baktım 29 begenı msjlar tebrıkler kociş dediki valla tam şebeke olmuşsunuz şirket kursaniz zengin olurdunuz dedi:9:birliğimizi kıskandı heralde :19:

hadi yaaaa bende artık msnden görüşüyoruz dedim maşşallah siz ilerletmişsiniz sohbeti dedi hahahaha kıskanıyorlar bencede

Yerim ben seniiiiiiiiiiiiiiiiiiii:27:bu akşam eşim beni yemege getirecekmiş (şaşırdııııııııııııımm) netten girin saklı göl yazın cok guzel cok nezıh bır yer banada cok yakın bu bebek öburunden şanslı galıba öbürü zavallım hiç bişe görmeden göçtü gittii:14:

hadi yaaa en kuytu yere götürür heralde kimseler görmesin diye.:) öbürkü bebeği unut bak içimde şu anda büyümeye çalışan bir veya iki bebek var artık onlara yoğunlaş haaa bu arada kaç haftalıkmış

hadi yaaa en kuytu yere götürür heralde kimseler görmesin diye.:) öbürkü bebeği unut bak içimde şu anda büyümeye çalışan bir veya iki bebek var artık onlara yoğunlaş haaa bu arada kaç haftalıkmış

Bende sordum demedi bişe 5 haftalık olabılır 15 gun sonra kalp atısını duyacaksak malum 7. haftada duyuluyor.anlamadım cıktıktan sonra benımde aklıma geldı kaç haftalıgımkı dıye sordum kendıme acaba dedıde benmı duymadım bıilmiyom vallaa:50:

Bende sordum demedi bişe 5 haftalık olabılır 15 gun sonra kalp atısını duyacaksak malum 7. haftada duyuluyor.anlamadım cıktıktan sonra benımde aklıma geldı kaç haftalıgımkı dıye sordum kendıme acaba dedıde benmı duymadım bıilmiyom vallaa:50:

son adet tarihinden hesapla canım kaç haftalık olduğunu

eceli değerlerine göre 5-6 haftalık olabilir dün aldığım test sonucunda hangi değer aralıklarının hangi haftaya denk geldiği yazıyordu
saklı gölde güzelmiş bu arada:52::52::52::52::52:

eceli değerlerine göre 5-6 haftalık olabilir dün aldığım test sonucunda hangi değer aralıklarının hangi haftaya denk geldiği yazıyordu
saklı gölde güzelmiş bu arada:52::52::52::52::52:

Hadi yaaa nasıl bakılırkı netten degerımı yazayım kac haftalıkmıs soylermı kı?bu arada saklı gol dıye yazın ılk secenegı tıklayın aşada vıdeosu var gercekten cok guzel bazen kahvaltıya gıdıyoruz hemde 10 tl ucuz mu bılmem gercı 10 tl ye ben 1 haftalık ev kahvaltılıgımı alırımda neyse bazen degısıklık guzel oluyo sagol canım:16:

Gittim canım tekrar ıdrar kan tahlılları yaptırdım cok ıyı dedı dr ve bana 2 gu gecmıs olamaz dedı bebek buyuk gıbı dedı ve ıkız olma ıhtımalıde olabılır dedı degerımı yazıyorum
3589 15 gun sonra kalp atıslarını duymaya gıdecez ALLAH izin verirse..senide tebrik ederim rabbim kucagımızada almayı nasıp etsın :16:

ecelim maşallah yaaa değerin süperrrr banada ikiz gibi geldi hadi hayırlısı olsun inşşşş

Back