• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temmuz ayı bebişe giden yolculuğumuz olsun Bismillahirrahmanirrahim

Ayva reçelim deryafcım çook teşekkür ederim.. Bu ay müjdeli haberler versin herkesler inşallah..

Özge senide tebrik ederimmmm.. Ne bereketli bir ay oldu ..

Şimdi ben kan testinin sonucunu almaya gidiyorum umarım aksi birşey çıkmaz.. Görüşmek üzere..

yaaaaa temmuz ayı ne güzel başladı maşallaaahhh... devamıda gelir inşallah... kuzularııımmmm ecelim ayşem pembem seastiremmm çooook özledim sizleri yaaaaaa beeeeeeennnnnnn.. şu iş yoğunluğundan görüşemedik doğru dürüstt ama artık siziniiimmm :)

ayşeeeee ben kremi aldım kullandım fayda etmedi kaşıntım dahada arttı.. dün artık doktora gittim mecburen o iğrenç muayeneyi olduuummmm :14: doktorda mantar dediii.. zolax isminde tek kullanımlık bi ilaç verdi onu içtim dün bi krem daha verdi bende travegon var dedim tmm oda olur dedi tedaviye devam... ama kaşıntım geçti çük şükürr sanırım iyileşmeye başladı... kızlar bişey sorucam mantar hastasıyken ilişkiye girilirmi...?? kocişim yazık 10 gündür isyanlarda :9:

mantarlıyken ilişkiye girilirse iyileşmesi zorlaşabilir. zaten acı da çekebilirsin. çok hassaslaşıyor ya bu yüzden benim doktorum tavsiye etmemişti. iyileşmesi daha çabuk olsun diye.
bi de zolax tek kullanımlık değil ki 3 günde bir kullanılan 7 tabletlik bi ilaçtııııı:26:
geçmiş olsun şeker.mantar berbat bişey..

Temmuz ayının ilk hamileleriii sizlerin adına çokkkk mutlu oldum.Güzel Allah ım sağ salim kucaklarınızada almayı nasip etsin inşalllahhhhh.Biz diğer bebek bekleyenlerinde dualarını kabul etsin inşallahhhh..Allah ım herkesin yardımcısı olsunnn :)))))

hmmm doğru söylüyosun cnmcım çok mantıklı o zaman söyleyimde öyle yapsın :) bebişimiz nasıl annesiii? hareketlenmeye başlamadımı daha..??

bebişimiz iyi teyzesi ben daha hissedemedim hareketlerini ama ultrasonda kıpır kıpırdı yerinde durmadı hiç:) bide çok edepli bacağını açmadı daha pipiyi göremedim teyzesi:9::9::9:

yani bi heyecanla geldim eve testi yapıp sonucu görünce ilk işim pc acmak oldu. ama hiç kimsebana bişey söylemiyoooo. ben mi çok çabuk umutlandım yoksa:((:2:

Ne umudu yaa sen hamissin kizimm allamm yaaa hamis hamiss:-P ne guzel bi kelime tebrik ederim zaten umutluydun anneler hisseder bende hamileligimi ilk kendim hissederek test yapmistim. Tebriklerr

mantarlıyken ilişkiye girilirse iyileşmesi zorlaşabilir. zaten acı da çekebilirsin. çok hassaslaşıyor ya bu yüzden benim doktorum tavsiye etmemişti. iyileşmesi daha çabuk olsun diye.
bi de zolax tek kullanımlık değil ki 3 günde bir kullanılan 7 tabletlik bi ilaçtııııı:26:
geçmiş olsun şeker.mantar berbat bişey..

valla cnm doktorun verdiği içinde sadece 1 tane kapsül olan bi ilaçtı.. onu içtikten sonra biraz rahatladım... bencede ilişkiyi biraz daha erteleyim ben.. tşk ederim :38:

yani bi heyecanla geldim eve testi yapıp sonucu görünce ilk işim pc acmak oldu. ama hiç kimsebana bişey söylemiyoooo. ben mi çok çabuk umutlandım yoksa:((:2:

Ne umudu yaa sen hamissin kizimm allamm yaaa hamis hamiss:-P ne guzel bi kelime tebrik ederim zaten umutluydun anneler hisseder bende hamileligimi ilk kendim hissederek test yapmistim. Tebriklerr

bebişimiz iyi teyzesi ben daha hissedemedim hareketlerini ama ultrasonda kıpır kıpırdı yerinde durmadı hiç:) bide çok edepli bacağını açmadı daha pipiyi göremedim teyzesi:9::9::9:

teyzesi onun pipisini yesiiinnnnn.... anaaamm büyüyüp adammı olacakmış ooooo... hayırlısı kuzumm son aylarında hiiiç yerinde durmaz artıkkk...

teyzesi onun pipisini yesiiinnnnn.... anaaamm büyüyüp adammı olacakmış ooooo... hayırlısı kuzumm son aylarında hiiiç yerinde durmaz artıkkk...

:9::9::9: yaa teyzesi koca adam olucak inş hayırlı evlat olur canım yaaevet öyle olur benim teyzemin oğlu hiç yerinde durmuyodu kıpır kıpırdı. Allahım sizlerede nasip etsin teyzesi oğluma arkadaş gelsin inşşş

hayaletcasperim nasılsın canımmm

iyiyimmm canım benimm.dün gittim marmara ünv.hastanesine genetik ve kan pıhtılaşma tahlillerimi yaptırdım.5 tanesi kaldı.onlarıda yaptırırsamm inşallah rahatlıycam.gerçi sonuçlar 1 ay sonra çıkıyor ama olsun.:27:sen nasılsın tatlım.minik prenss iyilerdir inşallahhhhhh :))):nazar::nazar::nazar:

iyiyimmm canım benimm.dün gittim marmara ünv.hastanesine genetik ve kan pıhtılaşma tahlillerimi yaptırdım.5 tanesi kaldı.onlarıda yaptırırsamm inşallah rahatlıycam.gerçi sonuçlar 1 ay sonra çıkıyor ama olsun.:27:sen nasılsın tatlım.minik prenss iyilerdir inşallahhhhhh :))):nazar::nazar::nazar:

inş sonuçların iyi çıkar canım yaaa. ben iyiyim teyzesi ufaklıkta iyi yavaş yavaş büyüyo işte

:9::9::9: yaa teyzesi koca adam olucak inş hayırlı evlat olur canım yaaevet öyle olur benim teyzemin oğlu hiç yerinde durmuyodu kıpır kıpırdı. Allahım sizlerede nasip etsin teyzesi oğluma arkadaş gelsin inşşş

inşallah canımm.. Annesini babasını hiiiiç üzmez inşallahhh minik sıpaaaa.....

hayaletcöspırım nasılsın bebişiiimm...???

inşallah canımm.. Annesini babasını hiiiiç üzmez inşallahhh minik sıpaaaa.....

hayaletcöspırım nasılsın bebişiiimm...???

iyiyimmm irmegancımmm çok şükürr :)) tahlillwerin peşinden koşturup duruyorummm.Allah tan herşeyin hayırlısı inşallah canım ya..bende de hamile kalmadan önce mantar vardı.doktor 2 hap vermişti.bi tane içiyosun 1 hafta sonra aynı gün bir tane daha içiyorsun.bide krem vermişti.bide doktor demiştiki sıcak suyla yıkama vajinayı sıcak su mantar oluşumunu tetikliyor.iç çamaşırını sürekli ütüle ve hep kuru tut demişti.

Temmuz ayının ilk hamileleriii sizlerin adına çokkkk mutlu oldum.Güzel Allah ım sağ salim kucaklarınızada almayı nasip etsin inşalllahhhhh.Biz diğer bebek bekleyenlerinde dualarını kabul etsin inşallahhhh..Allah ım herkesin yardımcısı olsunnn :)))))

çoook teşekkür ederim casper:10::10::10:
küçükken bayılırdım casper izlemeye yaaa hatta yayınlansa şimdi bile izlerim:54::54::54:

iyiyimmm irmegancımmm çok şükürr :)) tahlillwerin peşinden koşturup duruyorummm.Allah tan herşeyin hayırlısı inşallah canım ya..bende de hamile kalmadan önce mantar vardı.doktor 2 hap vermişti.bi tane içiyosun 1 hafta sonra aynı gün bir tane daha içiyorsun.bide krem vermişti.bide doktor demiştiki sıcak suyla yıkama vajinayı sıcak su mantar oluşumunu tetikliyor.iç çamaşırını sürekli ütüle ve hep kuru tut demişti.

evet irmeganım iç çamaşırını ütüle ve kuru tut genital bölgeni yukardan aşağıya doğru temizle orayıda kuru tut

Bismillahirrahmanirrahim Temmuz Listemiz Allah yüzümüzü güldürsün Amin :nazar:

EY YARABBİM..!!Ellerimiz bomboş,ellerimizde bir tek 'yok'var.Ve biz'yok'tan var ettiğin bu ellere,senin sonsuz keremine el açmaktayız...!!Çünkü bende 'var' yok;SEN de ise'yok'yok..Dualarımızı yoktan vara,günahlarımızı vardan yoka çevir..!!Ve bizleri dua edebilme lütfundan mahrum etme.. AMİN

Bismillahirrahmanirrahim TEMMUZ LISTEMIZ:nazar:

Eceli HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEEEE:49:

Opsesiff HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEEE :49:

Elif_87 HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEEE:49:

Ozgeozal 2 temmuz

Pembemasal 10 temmuz

Opsesiff 3 temmuz

Zuzu19 8 temmuz

Ayvareceli 18 -20 temmuz

Serpil_melis 10 temmuz

Reyyan87 21 temmuz

Beyazkurdela 20 temmuz

Littlebridie 5 temmuz

Juliaa 18 temmuz

Missyaman 1 temmuz

Banu_K 11 temmuz

Seramonii 7 temmuz

Felsefe 10 temmuz

Ebrsa 5 temmuz

Sarısın27 20 temmuz

Umaynur 19 temmuz

Gulceonur 21 temmuz

Gunes0001 23 temmuz

Deryaf 24 temmuz

Aysem_kas 27 temmuz

Hayaletcasper 14 temmuz

Nazlama 26 temmuz

Kandilll 30 temmuz

Merciminik 25 temmuz

Ecrinayaz 17 temmuz

54julye 21 temmuz

Owner 20 temmuz

Zuzu4742 3 agustos

"Lâ Tâhzen, İnnallâhe Meâssabirin " Üzülme! Allah sabır edenlerle beraberdir.
Kızlar herkez bat tarıhını yazarsa Listeye ekliyelim Bismillahirrahmanirrahim :nazar:

benide ekleyın lıstenıze bat 30 hazıran ama hala gelen gıden yok hamılemıyım cıldırcam meraktan ıkı defa test yaptım negatıf cıktı bırını gunum gecmeden yapmıstım ama dıgerınıde ıkı gectıkten sonra..kan tahlılı ıcın daha ne kadar beklemem gerekıor ya :(.:)))

Back