- Konu Sahibi pembemasal
-
umarın artar çünkü eşim herkese söyledi nerdeyse şimdi forumlara baktım da ilk değeri 15 ya da 20li 30lu çıkanlar da olmuş inşaallah benim de değerim yükselir
kızlar galiba ben de hamileyim
kan sonucum 60 çıktı idrarda da ikinci çizgi çıktı
hayatım sen nedern bukadar kafaya taktınki rahat olsana sen bi stres iyi değil ben söyliyeyim sana
tebrik ederim canım ayyy bugün ne güzel bir gün üst üsrte hamiş haberleri alıyoruzzz
çooooooooook teşekkür ederim
canım değerin konusunda endişe etme bnde 12 gün geçtikten sonra kan vermiştim 73,35 di değerim . bence iyi yani tatlım senin değerinnn
ayyyy bu habere çok sevindim işte çünkü benim daha bir gün geçti
ve adetim zaten hep geç olurdu
hayatım sen nedern bukadar kafaya taktınki rahat olsana sen bi stres iyi değil ben söyliyeyim sana
zuzum nasılsın tatlım
bende düzensiz adet görüyodum tatlım.:)) ben geç yumurtlamışım doktorum öyle dedi 2 hafta geriden gidiyorum adet tarihine göre:)))
Günaydın herkese kızlar.. Bende müjde vermek için girdim foruma ama benden önce eceli müjdeler vermiş bile :) 2. haberde benden olsun o zaman :):):):):):):)
Cumartesi yerleşme kanaması gibi bir kanama olunca test alıp pazar sabahı yaptım bu günde yaptım çift çizgiiSağlıkla kucağımıza alırız inşallah..
Umarım tüm isteyen arkadaşlar en kısa zamanda müjdeli haberler verirler bizlere..
Iyim tatlim hatta bugun cook iyiyim. H.sonu yazlikta oluyorum bakamiyorum pek buralara bu aralar birazda unutayim bebek isini biraz die bilerekte acmadim ama bi baktim kii hamile haberlerii aman nasil sevindim. Dun saclarimi boyadik cokk guzel olduuherkes cok begendi bende kendimi cok iyi hissettim. Sen nasilsin tatlim nasil gidiyor hersey?
ayyy ayyy ne güzel valla mutlu oldum sağ olasın yaaa
Günaydın herkese kızlar.. Bende müjde vermek için girdim foruma ama benden önce eceli müjdeler vermiş bile :) 2. haberde benden olsun o zaman :):):):):):):)
Cumartesi yerleşme kanaması gibi bir kanama olunca test alıp pazar sabahı yaptım bu günde yaptım çift çizgiiSağlıkla kucağımıza alırız inşallah..
Umarım tüm isteyen arkadaşlar en kısa zamanda müjdeli haberler verirler bizlere..
rica ederim canım ne demek ben böle yazmasam için içini yicekti biliyorum.
eceliiiii aman aman amannnnn kız sen hamile misin? çooooookkkk mutlu oldum inan ki, Rabbim duydu dualarını her sabah sayende biz de dua ediyoruz canım benim, Allah analı babalı büyütsün hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin inşallahhhh
maşalllahhhhhhhh hayırlı olsun bebeğin, hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin
süperrrr, kızlarrr bu sabah ne güzel haberler aldık :))
hayırlı olsun canım Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallahhhh
canımcım soğan buharını yapıcan mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?