Temmuz ayı bebişe giden yolculuğumuz olsun Bismillahirrahmanirrahim

zahira üzldüm canım benim. gönül isterdi ki senin yavrularında koşup oynayabilsin. ama kader bazen böyle oyunlar oynayabiliyor. önemli olan seyi sen halletmişsin sanırım. ben o imtihanda çok zorlanırdım. neden diye sorup dururdum. ne güzel ki imanın perçinlenmiş. Allah sabırlar versin ve iyilikler hep sizi bulsun. Rabbimin lütufları ile bezenirsiniz hep inşallah.

bacılarım nasılsınız.
çok giremiyorum nete. arada sırada sadece biraz biraz okumaya çalışıyorum. işlerim yoğun bu aralar. oda arkadaşlarım izinli. tüm işler ben de patladı Temmuz ayının da sonuna geldik. benim için güzel bi aydı
allahım ağustos ayında ramazanın bereketi ile hepimizin yüzüne gülsün. kalpten istediklerimizi hakkımızda hayırlısıyla bize versin.
zuzuummm inşallah hamişsindir tatlım. benim de öle açık kahve koyu sarı akıntım olmuştu, karın ağrımla birlikte. hatta burdan da yazmıştım kırmızılar geliyo diye..
eceliii canım benim geçmiş olsun, ama tatlı bulantılar bunlar di mi. çok bekledik bunları bulantıların kaçıncı hafta da başlamıştı tatlım senin.
pembemmm hep böle içini ferah ve rahat tut hep. inan bana böle olunca daha iyi oluyo.
bi de benim bilinç altı rüyalarımı duysanız. her gece bi ziyafet sofrasına oturuyorum. ağzımı çiğneme pozisyonunda buluyorum uyanınca
bu gecede rüyamda yemekhanede sütlaç yiyodum. ama pirinçler çiğdi biraz. aşçı oruçlu ya ondan tatmadan yapmış pirinçler çiğ kalmış diyodum iş rkadaşıma.
işte böle kızlar. fırsat buldukça girmeye çalışıcam nete. öpüyorum hepinizi...

Seastrem yenilmeye doymayan pehlivan gibiyim:-D bu yuzden idrarda cikmadan kan vermemm ee idrardakide cokk silikti ve bende bikere daha olmiustu koyu kou gormessem kan vermicem persembeye kdr yolu var bitane daha yapicam ondan sonraa. Adet olmiyimda,umut etmekte gusell:-D sende gor oglunu gel anlat biraz bakiyim. Ayy bebeim sana mujdeli haber vermeyi o kdr istiyomki,teyze yapicam seni gor bakk,catir catir dogurcemmm:-D

Gunaydin tatlim,sende bole oldu sora silik cizgi cikti hamis oldugunu mu ogrendin yani? Bunu mu dmk istiyosun:-D pekii bole olunca gec dollenmemi olmus oluyo,eger hamissem tabii?

Gunaydin tatlim,sende bole oldu sora silik cizgi cikti hamis oldugunu mu ogrendin yani? Bunu mu dmk istiyosun:-D pekii bole olunca gec dollenmemi olmus oluyo,eger hamissem tabii?

evet canım hamileyim
ben adet olmayı beklediğim günlerde evde test yapmıştım 2. çizgi çook silikti. hatta foto çektim fotoda çıkmadı. battan 4 gün sora kan verdim 365 çıktı.
evet geç döllenme benim. takvime göre 5+5 olmam gekeliyken ben 4+5 im doktorum söylediğine göre.

eceli benim rüyamı da yorumlar mısın rica etsem...rüyamda bebek emziriyordum ne anlama geliyor bu...

O zamann ben cizgi belirgin gordugum gun kan veriyim. Cumaya kdr bekliyim cok erken ogrenmek stres yaratiyo bende simdiden donuma isemis gibi yuruyorum,buda dusukten kaldi korkuyorum:-( neysee su varki degerin 365ken bile silik cizgi varsa benim daha cook beklemem gerek... Ama beni umutlenmem cok sacma aslinda cunku ben bir hafyta once kan verdim negatif ciktiii... Sonradansada cok sacma olmazmii? Neysee kismett....

Günaydın herkese

Tebriklerrr

Allah sabrını verir canım inşallah bulantıların da geçer. Bebeğin sağlıklı olsun sen sağlıklı ol da varsın biraz miden bulansın
Hayırlısı olsun canım. Bir dahaki aya inşallah

Boğazıma bir yumru saplandı. Diyecek bir şey bulamıyorum. Bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine Rabbim acılarını dindirsin tez zamanda. İnşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın en kısa zamanda.
Bebeğim olmadığı için üzülürken senin hikayen gibi şeyleri okuyunca utanıyorum gerçekten
Canım devamı olmamsı çok iyi. Kahve akıntı normalmış, sonra regl olursan. Ama sen olmamışsın ve silik çizgiyi de görmüşsün. Bence hamilesin

Elossa o kadar güzel şeyler yazmışsın ki hemen not alım. Allah razı olsun

herkese selamlarrrr, Allah ımm hepimize güzel bir geçirmeyi nasip etsin.Güzel güzel mutlu olacağımız haberler almayı nasip etsin.Hamile olan kızçeler sağlıkla bebişlerini kucaklarına alsın,bebiş isteyen bizlerde hayırlısı ise sağlıkla ve hayırla bebişlerimize kavuşalım inşallahh.Allah ım hepimizinn yardımcısı olsun bizleride annelik mucizesi ile taçlandırsın inşallahhh.AMİNNNNNNN :))

tum guzel dileklerine aminn diyorumm...

Gunaydinn,nasilsin sevimlimm,nasi gidiyo ramazan?

Canim umarim oledir ve buda psikolojimin bir oyunu degildir...?:-D

zuzuşumm bence sabret ve cumaya kadar bekle.bu zaman zarfında bu konuyu fazla düşünmemeye çalış.Çünkü psikolojik olarak ister istemez etkileniyor insan.İnşallah Cuma günü herşey yolunda gider ve hamile haberini alırız canım.Allah ım yardımcın olsun inşallah.

tum guzel dileklerine aminn diyorumm...

Gunaydinn,nasilsin sevimlimm,nasi gidiyo ramazan?

nasıl gitsin bebeğimm,çok sıcakk ve nefes almakta bile zorlanıyorum resmen.bu arada ben diyete başladım.70 kiloya çıkmışım.pantolonlarım dar gelmeye başladı artıkınhamur işini ve tatlıyı kestim bakalım ne kadar dayanıcam.İlaç kullandığım için oruç tutamıyorum ben.Allah tutanların orucunu kabul etsin inşallah.

Canimm dilime vurdu bakma gaza geldikce hetecan basiya ama su halim bile sacma geliyo kan verdim bir hafta once cok belirtim olunca ama fos negatiff:-( yani bekliyom ama regl olmayi olmassam ve koyulasirsa cizgi cuma kan vericem negatifsede dr gitcem . Zaten varya adetimin 3. Gunu yine baslicaktim takibe,bakalim kismet insallah bi mucize olur ve gerek kalmazz:-D

İnşallah bebeğim ya inşallahh.Benimde bu ay 10 gün geçti.gittim kan verdim ve negatifi gördüm,sonrasında adet oldum zaten:)) o yüzden bir sonraki adetimin üzerinden 15 gün falan geçmesini bekliycem.hayal kırıklığı yaşamak insanı yoruyor hakikaten.Allah ın gücüne gitmesin sitem etmiyorum ama küçük bebişleri veya hamileleri gördükçe içimden bir sızı kalbimi acıtıyor.İnşallahh bizlerde bu ay müjdeli haberlerimizi buradan paylaşırız bacım.

Varya hamileler geliyo hastaneye o kdr ayricalikli o kdr iyi davraniyorumki hep soru soruyorum,cok uzuluyorum bazende rabbim gozum yok ama benide gor diee... Bak goreceksin olacakk olacakk

Varya hamileler geliyo hastaneye o kdr ayricalikli o kdr iyi davraniyorumki hep soru soruyorum,cok uzuluyorum bazende rabbim gozum yok ama benide gor diee... Bak goreceksin olacakk olacakk

Ben de hamileleri hemen anlıyorum.göbüşlerinden Allah ın izniyle bizimde olacak inşallah bacım.AMİNNNNNNN :))

kızlar prolaktin yüksek çıkmıştı bende hayıt tohumu aldım.dünden beri günde bardak içiyorum.inşallah şifa olurda ilaç içmeme gerek kalmaz.önümüzdeki hafta genetik kan pıhtılaşma sonuçlarımıa alacağım.sonra kadın doğumcuma gidip göstereyim.bakalım ne var ne yok.ben hergün folbiol+bebe aspirini içiyorum.İnşallah sonuçlar temiz çıkar.bide bişey sorcam mahallenizdeki sağlık ocaklarında prolaktin testi yapılıyormu acep

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…