Temmuz ayı bebişe giden yolculuğumuz olsun Bismillahirrahmanirrahim

selam arkadaslar.ben mayısta kımyasal gebelık yasadım.bu ay yenıden basladık denemelere.adetıme 10 gun var daha ama cok heyecanlanıyorum,gecmıyor zaman.hamıle arkadaslara bır sey sormak ıstıyorum.yumurtlama gununden bu yana akıntım hıc durmadı,o kadar cok kı.boye bır sey olmamıstı hıc kesılmıyor.bunu yasayanınız var mı yada bılgısı olan.rabbım hayırla ve saglıkla kucagınıza almayı nasıp etsın bebıslerınızı ıns:)darısı ban ave tum ısteyenlere olsun

2012 aralık annelerinden canım:)) ama merak etme ben senin kız içinde bi tane daha erkek yapıcam canım sözünü alayım ama şimdiden sonra vazgeçmek yok ona göre

Tamam kabul gerci ikinciyi beklersem aralarinda yas faki olucek biraz ama neyse zengin olurlar yavrucak barii ama bir sartla tembel kayinvalide istemem prensesler gibi bakican prensesime,borekler acicann:-D

canım hoş geldin geçmiş olsun koku varsa doktora git

Tamam kabul gerci ikinciyi beklersem aralarinda yas faki olucek biraz ama neyse zengin olurlar yavrucak barii ama bir sartla tembel kayinvalide istemem prensesler gibi bakican prensesime,borekler acicann:-D

olsun kız en fazla 3 yaş olucak aralarında hem dediğin gibi zengin olurlar:)) merak etme sen çok iyi bakarım ben gelinime

21 temmuzda olmam gerekiyordu günümden 5 gün geçti yaptım bir çizgi çıktı hala gelmedi

idrarım tortulu çıkınca ümitlendim bu akşam yapacağım kızlar dua edin allah ümitlerimizi boşa çıkarmasın

canım benimmm.. bal damlamış ağzından aminnnn inşallah.. bizim için hayırlı gelişmeler kızlardan da hayırlı haberler inşallah.. öperim canım iyi bak kendine salatalık cacık falan ye hem kalsiyum alırsın hem onlar bulantı yapmıyor.. aç kalma ..

kızlar ben geldimmm... bugun ne yaptım ne ettim o kan testini yaptırdım kiii sonuççç negatif... yarın kadın doğum uzmanına kontrol olucam adet olamadığımmm içinnn ve genel bi muayne olucammmm..inş bi dahaki sefere üzülmek yokkkk

Slm bacişler oooff yarabbi şikayet olmasın ne sıcak bır gun yaprak kıpırdamıyoonörüyonuz bakim sıcaktan konuşamazsınızda

tebrikler zuzu.. hayırlısıyla sen de hamişsin:) benim de öyle olmuştu. ben de adet olcam sanıp çok üzülmüştüm ama burda arkadaslardan duydum ve ben de ümitlendim.nihayetinde de işte 8 haftalık oldum

yok yoooooooook her şey yolunda ben burdayım. ama kaç gündür nete giremiyorum. gündüzleri değil de gecceleri mide bulantısına uyanıyorum. sabahları da gec kalkınca haliyle tansiyonum çok düşüyyor. kraker yiyip bekliyorum azcık yataktan kalkmak için.çünkü düşecek gibi oluyorum kalkınca.ama çok güzel duygular. allahım bu günleri de gösterdi ya:)
ha bu arada cuma gittim ben kalp atışlARI için.. bebişim maşallah çok teyzoşları.
okadar heyecanlandık ki eşimle sesini de kaydettim. kocam da gelip gelip göbeğimi öpüyo. 2 cm e yaklaşmış boyumuz.. kuzum yaa. sen naptın peki. iyisin umarım..

bu arada kaç gün girmedik diye unutulmuşuz topikte tamam öyle olsun hıh hamile kadınlar duygusal olurmuş ya bakın ağlarım ama heeeeeeeee

yok artık yaaaa

tebrikler zuzu.. hayırlısıyla sen de hamişsin:) benim de öyle olmuştu. ben de adet olcam sanıp çok üzülmüştüm ama burda arkadaslardan duydum ve ben de ümitlendim.nihayetinde de işte 8 haftalık oldum

yok yoooooooook her şey yolunda ben burdayım. ama kaç gündür nete giremiyorum. gündüzleri değil de gecceleri mide bulantısına uyanıyorum. sabahları da gec kalkınca haliyle tansiyonum çok düşüyyor. kraker yiyip bekliyorum azcık yataktan kalkmak için.çünkü düşecek gibi oluyorum kalkınca.ama çok güzel duygular. allahım bu günleri de gösterdi ya:)
ha bu arada cuma gittim ben kalp atışlARI için.. bebişim maşallah çok teyzoşları.
okadar heyecanlandık ki eşimle sesini de kaydettim. kocam da gelip gelip göbeğimi öpüyo. 2 cm e yaklaşmış boyumuz.. kuzum yaa. sen naptın peki. iyisin umarım..

bu arada kaç gün girmedik diye unutulmuşuz topikte tamam öyle olsun hıh hamile kadınlar duygusal olurmuş ya bakın ağlarım ama heeeeeeeee

Ozgem yaa ben 1 hafta once kan tahlili yaptirdim negatif ben hamile degilim ama idrar testi yapmadim ee dun tam gununde adet oldum saninca. Bu bana dusulk yaptigimda olmustu kahve lekeler ama dun aksam geldi birdaha gelmedi altimda ped tertemiss duruyoo. Napsam nie bole oldu bilmiyom testi yatin olmassam yapicam ama... Bu arada gogusler bommgbaa karnimm cokk agiriyorr goguslerden dolayi acaba mi demiyo diilim,seastremde ole olmuss...sen nasil oldun anlat bakalimm? Ayyy heyecanlandan tirleedim haaaa:-D

ben de geçen ay adet günüm başladı.ilk gün az kahve geldi.sonraki 2 gün tertemiz kaldı.sonra 4.gün devam etti.acele etme canım.

en azından kafan rahat olur.acaba demekten kurtulmuş oldun.durmak yok,yola devam!

selam kızlarrrr,
bugün adetim bitiyor inşallah yarın oruca devam.
pembem bu ara pek suskun görüyorum seni kuzum?
zuzuuuu belkim hamilesindir? bir test yaptır bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…