How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Temmuz ayı bebişe giden yolculuğumuz olsun Bismillahirrahmanirrahim

Peki nasıl, Ultrasonda mı belli oluyor? Kzımayın bana yaaaa merak ediyorum işte:)

ayy kız ne kızması aşk olsun yaniii. evet ultrasonda belli oluyo ilkten kalbini göstermişti doktor bana bu ne demişti bende kalbi dedim sonrada kalp atışlarını dinletti çok güzeldi yaa gözlerim dolmuştu inş sende duyarsın canım

Atyy ins bende duyarim yarinnn.keseyide gorurum.kiz bu arada gelinin kim kiZ senin

ayy hadi inş yarın görürsün keseni canım yaa hatta bebeğini bile görme ihtimalin var:)) aralık anneleri topiğinde gelinim:)) ama zuzu için bi tane daha erkek yaparım ben zaten benim kızım olmaz

ayy kız ne kızması aşk olsun yaniii. evet ultrasonda belli oluyo ilkten kalbini göstermişti doktor bana bu ne demişti bende kalbi dedim sonrada kalp atışlarını dinletti çok güzeldi yaa gözlerim dolmuştu inş sende duyarsın canım

İnş canım ya. Zaten ilk öğrendiğimde gözlerim dolu dolu olmuştu.Bir taraftanda 9 ay sonrasını düşündüm.

ayy hadi inş yarın görürsün keseni canım yaa hatta bebeğini bile görme ihtimalin var:)) aralık anneleri topiğinde gelinim:)) ama zuzu için bi tane daha erkek yaparım ben zaten benim kızım olmaz

Gercektenmi ama daha erken degilmi gormek icin.kiz hani benim kizimi alicaktin masallah herkese mavi boncuk dagitiyon valla benim kizim olursa prenses gibi olurrrr

Gercektenmi ama daha erken degilmi gormek icin.kiz hani benim kizimi alicaktin masallah herkese mavi boncuk dagitiyon valla benim kizim olursa prenses gibi olurrrr

belki dedim canım kesin değil ben 6+2 de gitmiştim doktora ozaman keseyide bebeğide kalp atışınıda görmüştüm.:)) ayy aşk olsun canım yaa senin kızıda alırım ben bi erkekde senin için yaparım ama bak vaz geçmek yok ona göre kaçırırım vala kızını benden söylemesi

iyi gidiyo canım mide bulntısı çok var ya bide diş agrısı ne yapcam bilmiyom

doktorundan ağrı kesici istesene canım . mide bulantısı içinde sana hap tavsiye edebilirim ben onun sayesinde ayaktayım. ZOFER yada ZOFRAN doktorunada danış istersen bana doktorum verdi. metpamit ve emedur hiç fayda etmedi bana b ikisi zoferle zofran iyi geldi

belki dedim canım kesin değil ben 6+2 de gitmiştim doktora ozaman keseyide bebeğide kalp atışınıda görmüştüm.:)) ayy aşk olsun canım yaa senin kızıda alırım ben bi erkekde senin için yaparım ama bak vaz geçmek yok ona göre kaçırırım vala kızını benden söylemesi

Yok artil vermm kiximi sana sen oglanlarina kiz ariyorsun oglanlarina sozunu dinleticen demekki benim kizim gelemez kaynana sikintisina hih:52:

Back