- 14 Mayıs 2012
- 319
- 19
- 118
- Konu Sahibi pembemasal
- #3.401
Kızlar kalp atışını ne zaman duyarız Allahın izni ile? Kaç haftada
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar kalp atışını ne zaman duyarız Allahın izni ile? Kaç haftada
normalde 5, haftada başlıyo tatlım ben 6+2 haftalıkken duymuştum
normalde 5, haftada başlıyo tatlım ben 6+2 haftalıkken duymuştum
Peki nasıl, Ultrasonda mı belli oluyor? Kzımayın bana yaaaa merak ediyorum işte:)
Atyy ins bende duyarim yarinnn.keseyide gorurum.kiz bu arada gelinin kim kiZ senin
slm kızlar nasılsınız:)
hayırlısı olsun canımmm. ben oğluma gelin buldum ama senin için bi tane daha erkek yaparım ben merak etme:))
ayy kız ne kızması aşk olsun yaniii. evet ultrasonda belli oluyo ilkten kalbini göstermişti doktor bana bu ne demişti bende kalbi dedim sonrada kalp atışlarını dinletti çok güzeldi yaa gözlerim dolmuştu inş sende duyarsın canım
ayy hadi inş yarın görürsün keseni canım yaa hatta bebeğini bile görme ihtimalin var:)) aralık anneleri topiğinde gelinim:)) ama zuzu için bi tane daha erkek yaparım ben zaten benim kızım olmaz
merhaba canım nasılsın nasıl gidiyo hamişlik
Oooo kim bu sansli gelin? Yakisirrr...;-)
İnş canım ya. Zaten ilk öğrendiğimde gözlerim dolu dolu olmuştu.Bir taraftanda 9 ay sonrasını düşündüm.
Gercektenmi ama daha erken degilmi gormek icin.kiz hani benim kizimi alicaktin masallah herkese mavi boncuk dagitiyon valla benim kizim olursa prenses gibi olurrrr
iyi gidiyo canım mide bulntısı çok var ya bide diş agrısı ne yapcam bilmiyom
Benim adetim geçmemişti bile yani adet olmam gerektiği gün akşama kadar bekledim sonra akşam 9.30 gibi test yaptım ve çıktı 2.çizgi
belki dedim canım kesin değil ben 6+2 de gitmiştim doktora ozaman keseyide bebeğide kalp atışınıda görmüştüm.:)) ayy aşk olsun canım yaa senin kızıda alırım ben bi erkekde senin için yaparım ama bak vaz geçmek yok ona göre kaçırırım vala kızını benden söylemesi