- Konu Sahibi pembemasal
-
yok ya takip etmicewm hayatım kendim yıpranıyorum kocmda ilişkiyi görev gibi kabul etti.gerek yok yani allah vakti zamanını biliyor o ol derse olur.bende hayırlşısı olsun vakti varsa vaktini beklicem. canım sizlerin haberleride beni mutlu ediyor zaten yaşım küçük sağlıklıyımda daha ne kesin olur.allahtan ümit kesilmez.sende belirtiler varmıydı canım arkadaşlarımızda öğrensinler.
yok ya takip etmicewm hayatım kendim yıpranıyorum kocmda ilişkiyi görev gibi kabul etti.gerek yok yani allah vakti zamanını biliyor o ol derse olur.bende hayırlşısı olsun vakti varsa vaktini beklicem. canım sizlerin haberleride beni mutlu ediyor zaten yaşım küçük sağlıklıyımda daha ne kesin olur.allahtan ümit kesilmez.sende belirtiler varmıydı canım arkadaşlarımızda öğrensinler.
kızlar galiba ben de hamileyim
kan sonucum 60 çıktı idrarda da ikinci çizgi çıktı
Canımsın rabbim duy ayva reçelimin sesinibu arada teşekkürler bebeğim yaşım için
:):):):) elif tebrikler.. Sağlıkla tamamına erdirsin inşallah..
Ya kızlar Temmuz ayı ne bereketli başladı böyle.. ay sonuna kadar listede bat ibaresi kalmasın inşallah
o duyguyu o kadar iyi biliyorum ki........... tebrik ediyorum canım hamilesin ne güzel....... :)))
Elifcim tebrik ediyorum acar acmaz bu surprizi gormek umut verdi kusmustum herseye hele buraaya girdikce kendimi girdapta. Hissetmeye falan baslamistim. Bu gercekten cok iyi geldi... Umarim cok daaha yukselerek kucagina kadar gelirr...
hayırlı olsun darısı bize :))
Ay masallah, darisi benim ve tum isteyen hanimlarin basina ins:))
kan değeri biraz düşük geldi bana ama adet tarihim 1 gün geçmişti daha siz tecrübelisiniz normal mi sizce değer
adetin kaç gün geçmişti peki yaptırdığında gerçi benim adetim çok düzensizdir genelde hep geç olrum 3-5 gün önce idrar yapmıştım yine ve tek çizgiydi yani geç döllenme olmuş olabilir değil mi iki gün sonra tekrar yapayım ve doktora öyle gideyim en iyisiherkesin bir olmuyor değeri ona takılma hiç.. idrarda 2 çizgi çıkması herkesin kısmeti değildir, benim kan değerim 370ti ama çizgi belli belirsizdi.. Allahın izniyle olur içini ferah tut, kan testini 2 gün sonra tekrar yaptır, 2 ye katladımı tamamdır inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?