Temmuz ayı bebişe giden yolculuğumuz olsun Bismillahirrahmanirrahim

ben de dayanamadım test yaptım.negatif ... hedef ağustos!

kız ben 3 kere test yaptım da sonuç negatıf allahımda umit kesilmezz... bekleyelimmmm....olmazsa bı dahakı kocalarımız yanımızda nasl olsa kaçmıyolar ya bu ay olmasa bı daha kı aya:)))))))))

hamile arkadaşlarım halileliğinzin ilk haftalırda bata yakın zamanlarda bacak ağrıları elin kolun tutmuyomuş gibi ağrılar yaşadınız mı yoksa ben psikolojik delinin tekimi oldummmm:))))????????????????

kız ben 3 kere test yaptım da sonuç negatıf allahımda umit kesilmezz... bekleyelimmmm....olmazsa bı dahakı kocalarımız yanımızda nasl olsa kaçmıyolar ya bu ay olmasa bı daha kı aya:)))))))))

kaçamaz bir yere bırakmam.kene gibi yapıştım adama.

hamile arkadaşlarım halileliğinzin ilk haftalırda bata yakın zamanlarda bacak ağrıları elin kolun tutmuyomuş gibi ağrılar yaşadınız mı yoksa ben psikolojik delinin tekimi oldummmm:))))????????????????

benim ağrılar diz kapağıma dek iniyordu ben çok şiddetli regl olacağım sanmıştım. yani düşün ki hamile olduğumu biliyordum bile. beni o ağrılar adet olacağıma inandırmıştı

senmi benmi ölücem valla uykusuzluktan bide kasıklarımın ağrıması normal mi sizce.ara ara

Ayşem unutmadın dimi beni ?

Çook sevindim senin adına hayırlı olsun.. Ağrılar rahim içinde kese büyüdüğü için çok normal.. uyku hali beni öldürüyo tüm hafta sonu deliksiz uyuyorum birde akşam üstleri çok bastıracak haberin olsun.. bulantılar için erken genelde 6. haftanın sonunda başlayıp yedinci haftada allah dedirtiyo.. koku hassasiyetin gögüs büyümen çok olur normal.. sakın çiğ et kedi kakası veya kumu elleme toksoplazma için mutfakta eldiven ile gör işini,, çiğ yumurta yeme yani ekmek banma haşlama veya omlet tercih et.. mayonez yeme içinde çiğ yumurta var.. simit kraker leblebi bulantı bastırmaya birebir aklında olsun.. ara ara leke leke pembelik kahvelik görürsen normal telaş etme.. kırmızı renkte çoğalırsa hemen doktora.. bir yerlere uzanma zıplama hoplama ve dalma denize birde ıslak mayoyla oturma.. semizotunda omega 3 ve folic asit var sofrana al.. hergün bir bardak süt , bir kaç ceviz ve kuru kayısı yee .. kayısı atlama kabız olursan anarsın beni :) doktorumun söylediği aklımda kalanlar bunlar...bir geldim çenem düştü nasıl sevindim anlatamam

birde acemi periden bi müjde alaydım eyiydi.. tabiki diğer tüm kızların

oh ohh ne güzel bilgiler verdin canım benimm hepsine uyucam harfi harfineee.yeterki ebğim sağlıklı olsun annesini üzmesin ben onun için neler neler yerimmm zaten yemek için müsaitim

ayva reçeli mirrors sizlere de çok sevindimm.. yazmasamda takip ediyorum hepinizi.. uyumaktan ancak okuyabiliyorum :) darısı diğer tüm arkadaşların başına inşallaaahhh

Tatlim senden gordum esime duygu ve dusuncelerimi aktardim kk yolulaa:))l neyse bende gecen ay tam 2 8. Gun oldum cook mutlu olmustum ama benimde bata az kaldi test yaptim negatiffff ayyy cildiricimmm... Neyse egusta kaldikk ama bende sabir umut kalmadiii

neyse kıslar çıkayım ben artık. bu arada benim hafiften çıkmaya başladı göbeğim. çok şaşkınım çünkü atletik bi yapım vardır yani ömrümde önümde benden önce giden bi ayvam olmamıştı. bi tuhaf görünüyo göbüşüm. alt taraf şişkin şimdiden. belki gaz belki büyüyen kese bilmiyorum ama çok şaşkın durumdayım. gören arkadaşlarım hemen anladı benim durumu bende yavaştan söylemeye başladım artık çevreme:) hepimiz koca göbekler olalım paytak paytak yürüyelim doğumhaneye doğru e mi;P ÖPÜYORUM HEPİNİZİ.

kız çok rahatlıyor insan yaa :)))
sen ermeni ye gittin mi?

ayy maşallah sana ben 17. haftamdayım daha yeni çıkmaya başladı:))

ayva reçeli mirrors sizlere de çok sevindimm.. yazmasamda takip ediyorum hepinizi.. uyumaktan ancak okuyabiliyorum :) darısı diğer tüm arkadaşların başına inşallaaahhh

opsessif sekiz haftalık isen daha sen de kalp sesi duymak için gideceksin demektir. belki de gittin bilmiyorum ama gitmedinse rabbim nasip etsin inşallah hamileliğin ilk badiresini atlatmamıza. hayırlı ramazanlar canım

canım sen birde beni görsen şaşarsın halime 5 aylık gibi geziyorum 6. haftalarda bir şişiyordum bir ödem tutuyordu vücudum inanamazsın ama aynı zamanda olan tüm arkadaşlarda varmış şişlik muhabbeti.. şimdi ayva göbek bende de var şişlik olmadığı zamanlarda .. ayşem hanıma da duyrulur..

ya sorma. normalde gerçekten de baklavalarım falan vardır benim karnımda. ayvam hiç olmamıştı:)))) yani bilmiyorum belki gazdan ama yemek yiyebilirsem biraz görmeyin göbeğimi kocaman oluyo. altı aylık gibi:))))) ilk muayeneme gittiğimde doktorum ki çok terbiyeli ve nazik bi adamdır ( o ne öyle) diye şaşırmıştı benim karın kaslarıma:))))öptüm canım seni de

maşşallah valla size bakın bu linkte benim göbeğim var:))
http://www.kadinlarkulubu.com/arali...nnelerininn-gobek-showlari-basliyorrr-28.html

opsessif sekiz haftalık isen daha sen de kalp sesi duymak için gideceksin demektir. belki de gittin bilmiyorum ama gitmedinse rabbim nasip etsin inşallah hamileliğin ilk badiresini atlatmamıza. hayırlı ramazanlar canım

cuma günü gideceğim canım.. aslında bana 3 ağst. gibi gel demişti ama cuma akşamı bi uçak yolculuğum var onu bahane edip gitmeden bakalım bi sorun varmı diye gideceğim.. duyarız inşallah.. sen ne zaman gideceksin ?

ne arkadaş ben şuanda düğmeleri açık hastanede geziyorummm.ben çok su içiyorum ödem olucağını sanmammm

Kız opsesiff nasıl gidiyor hamilelik? Bulantılar falan rahatsız ediyor mu miniğin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…