• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temmuz ayı bebişe giden yolculuğumuz olsun Bismillahirrahmanirrahim

ayyyy gerçektenmiii ayvareçeli pko muyduuu....:52: Allahıııımmm bizede ayvareçeli arkadaşımız gibi normal yollardan bebek sahibi olmayı en kısa zamanda nasip eyle ya rabbiiimmmmmmmmmmm............!!!!

evettt tatlım. muayenemde inci gibi dizilmiş yumoşlarımı gördüm veee şok olmadım tabe.. zira genç kızlığımda da ara ara çatlamamış yumurtalar görünürdü. ama o dönemler işin ciddiyetinin farkında değildim. doğum kontrol hapı falan da kıullandım. evliliğimin ilk 8 ayında. hiç düzenli adet olduğumu bilmem, öyle 28 gün felann nerdeee.
inşallah canım sizde tez zamnda bu güzel haberi alırsınız. hepinize dua ediyorum nicklerinizle ayrı ayrı.

evettt tatlım. muayenemde inci gibi dizilmiş yumoşlarımı gördüm veee şok olmadım tabe.. zira genç kızlığımda da ara ara çatlamamış yumurtalar görünürdü. ama o dönemler işin ciddiyetinin farkında değildim. doğum kontrol hapı falan da kıullandım. evliliğimin ilk 8 ayında. hiç düzenli adet olduğumu bilmem, öyle 28 gün felann nerdeee.
inşallah canım sizde tez zamnda bu güzel haberi alırsınız. hepinize dua ediyorum nicklerinizle ayrı ayrı.

kuzuuum neler yaptığını yazsana biraz bizede fikir olsun azıcık.. özeniyorum valla hamiş arkadaşlara ne güzel anlatıyolar belirtilerini felan :nazar::nazar: umarım bizde yaşarız o duyguyu....

hamile arkadaşlarım halileliğinzin ilk haftalırda bata yakın zamanlarda bacak ağrıları elin kolun tutmuyomuş gibi ağrılar yaşadınız mı yoksa ben psikolojik delinin tekimi oldummmm:))))????????????????

canım ben özelden mesaj yazamıyorum.Bodrum'da yaşıyorum bu arada :)

hamile arkadaşlarım halileliğinzin ilk haftalırda bata yakın zamanlarda bacak ağrıları elin kolun tutmuyomuş gibi ağrılar yaşadınız mı yoksa ben psikolojik delinin tekimi oldummmm:))))????????????????

umutuzluk sezıyorum sende????

aaaaaa bende 13 temmuzda olduuumm... Bu ay beraber hamiş kalıyomuşuz bideeee :16::16::16::16::16:

Hadı ınsAllah canım benım bol bol dua edıyorum hepımız ıcın Allah dualarımızı kabul etsın sakın ama sakın uzulme hep dıyorum bunu ama peygamberler bıle cekmıs bız kımız kı sevap cennetle odulendırırse gunah cehnemle odulendırlırse sabır selamet ıle odulendırılırse ınsALLAH RABBİM bızde gelecek ay hayırlı saglıklı bır bebekle odulendırlılırız Amin

umutsuzluk yok!!!!bekle bı kac gun bakayım hamılesın sen bu ay!!!!

hahahahaha:))))))))))) merciminikim ve senii gebelik testimolarak ilan ediyorummm:))) kızzz tatlım canımmm bebeğimmmm kızzz 3 test yaptım negatif çıktııı kızzzzzzzzzz:)))) ölede olunca kestim kendimden ümidi tabıııı benım hala azcık ta olsa umudum var... allahtan umut kesilmezz .. hayırlısıııı şuan adte moduna gırdım adetim gelmezse hamile olduguma ınannanammmmmm:)))

hahahahaha:))))))))))) merciminikim ve senii gebelik testimolarak ilan ediyorummm:))) kızzz tatlım canımmm bebeğimmmm kızzz 3 test yaptım negatif çıktııı kızzzzzzzzzz:)))) ölede olunca kestim kendimden ümidi tabıııı benım hala azcık ta olsa umudum var... allahtan umut kesilmezz .. hayırlısıııı şuan adte moduna gırdım adetim gelmezse hamile olduguma ınannanammmmmm:)))

kan testi yaptırdın mı? yaptırmadın:)ıdrarda ckması ıcın suan ecen adetınden sonra hamıle kalman lazımdı eer yumurtlama zamanında kaldıysan adet ununden 5 un sonras ıdrarda cıkar cnmmmm:):):):)

kan testi yaptırdın mı? yaptırmadın:)ıdrarda ckması ıcın suan ecen adetınden sonra hamıle kalman lazımdı eer yumurtlama zamanında kaldıysan adet ununden 5 un sonras ıdrarda cıkar cnmmmm:):):):)

iyi yarın kan testi yaptırayım bari adet olmazsam bugunnn inşşşşşşşşşşşş inşşşş....

İftar anında, bu ve ihtiyaç duyduğumuz duaları yapmayı sakın ihmal etmeyelim İftar anı, çok şerefli bir zaman dilimidir Oruçlunun duası reddedilmez Abdullah b Amr b s (RA) den rivayete göre Resûlullah (SAV) Efendimiz:
"Şüphesiz her oruçlu için iftarını açtığında reddedilmeyen bir duâ vardır"

Efendimiz’in dûası
İbn-i Müleyke demiştir ki: Abdullah b Amr b s (RA)’nın iftarını açtığı zaman şu duayı okuduğunu kendisinden iştittim:
"ALLAHümme innî es’elüke bi-rahmetike’l-leti vesiat külle şey’in en tağfire lî"
"Ey ALLAH’ım! Her şeyi kaplayan rahmetin ile beni mağfiret etmeni Senden dilerim" (İbn-i Mace, Sıyam: 48)

Back