- 6 Mart 2012
- 1.019
- 11
- 118
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #2.881
Bana bende olanlar belirti gibi gelmedi ama bakacağız:)
6 tane görümce miiiii:)) Aman Allahım:))
Belkide dişlerinin ağrıyor olmasıda belirtidir.Çünkü diş eti kanaması vb olabileceğini okumuştum. İçimden bir ses diyorki sen hamilesin ama ben değil
merak etme ayşem-kas daha o kadar çekeceksin ki bunu uyuşuk uyuşuk gezeceksin. ben inanılmaz bi biçimde gözüm açık uyuyordum herkesin içinde
selam kızlar. canım çok sıkkın. çok felaket midem bulanıyor. artık günde kusmaya bile başladım. başım fıldır fıldır. psikolojim alt üst. durduk yere kocamla kavga ettim. ben ki inanılmaz anlayışlı biriyimdir kök söktürüyorum bazen yaa. mide bulantılarımla baş edemiyorum. şu anda da ağlıyorum. açım ama yemek istemiyor canım da midem de. bitsin artık şu bulantılar baş dönmeleri. yüz üstü yatamıyorum bile çok çok acıyo ve sancıyo göğüslerim. of ya bu ne sulugözlülük. salya sümük ağlıyorum
senmi benmi ölücem valla uykusuzluktan bide kasıklarımın ağrıması normal mi sizce.ara ara
senmi benmi ölücem valla uykusuzluktan bide kasıklarımın ağrıması normal mi sizce.ara ara
canım hayırdır ne oldu bir sorun mu var hamilemisin
normal diyo doktorum canım. hatta göbek çukurunun etrafında iğne batması hissedebilirsin bile sırtında sanki böbreklerin ağrıyormuş gibi kısa kısa sancılar. özel bölgede batmalar. tüm bunlar normalmiş rahim büyüdükçe.
arkadaslar merhaba,
yrdım ederseniz cooook sevinirm
yaklasık 2 yıldır bebek istyorum, bir dıs gebeliğim var. bu ay da biraz umutluydum acıkcası, göğülerim hassaslastı falan die, geçti şimdi ama neyse. benim asıl sorum adetten once gelen lekelenmeleri adet baslangıcı sayıyorr muyuz??
ben 28 mayıs'ta regl olmustum daha sonra 26 haziran'da lekelenmem basladı ve 28 haziranda ancak tam adetim basladı.
şimdi benim son adet trihimin baslangıcı lekelerin basladıgı 26 haziran mı, yoksa kanamanın basladıgı 28 haziran mı?
eger 26 kabul ediliyosa buun günüm geçmiş ve ben adet olmamıs oluyorum, hemen bi eczaneye gdip test alayım o zaman. ama 28'iyse hiç umutlanmayayım
bi akıl verin lütfen, sürekli negatif görmekten test yapmaya korkar oldum, ondan bu telaşım, yoksa biliyorrum yap testini kafn rahatlasın die dusunenleriniz olacaktır.
ne dersiniz??
bende çok sabırsızım yaaa ..arkadaşın haklıymışşş az geçmeli ama biz beklemeıyoruzzz... ben test almıycam dıorum aynı gun kendimi eczanenın kapısında buluyorummmm...benım ne belim ağrıyo ne başka bişeee....uyuşmuşum sankiiii...
hadi yaaa şuan bende hepsi varrr
ne olsun canım kötüyüm hala gelmesini bekliyorum yarın konuşacağım doktorla
bende de bu ay belirtiler diğer aylara göre az.bu arada dayanamadım test yaptım.30 temmuzu beklemek zor geldi. negatif çıktı
ağustosa kaldık herhalde ... adet gelsin ağustos başlığına geçerim artık
bende de bu ay belirtiler diğer aylara göre az.bu arada dayanamadım test yaptım.30 temmuzu beklemek zor geldi. negatif çıktı
ağustosa kaldık herhalde ... adet gelsin ağustos başlığına geçerim artık
E daha BAT gelmedi diye ben test yapmadım.bende mi yapsam acaba? Birde dün bana NOVA diye bir test verdiler.aslında hiç istemeden aldım.uyduruk bişeye benziyor diye..ama zaten hamileysem her türlü testte çıkar herhalde.
Canım aslında adetin geçtikten sonraki günler test yapmak gerekiyor diye biliyorum.acele etmeseydin.belli de olmaz.adetin başlamadı değil mi?
Bende 27 yasindayim. Pardonda dr yasin buyuk nasil der yaa? Ne alaka anlayamadimm... Neyse gebeyse herr testtte sonuc verir hamissindir ins. Evet adetim gecse iyi olurdu ama ben hissediyorum goguslerimden de anliyorumm yokk annemm tik yokk;-)
kasık ağrıların çok normal tatlım ben doktora sormuştum endişelenme bebek kendine yer hazırlıyo orda o yüzden kasık ağrısı yaşarsın demişti
hımm iyi o zaman bende korkuyorumda aaba bi sıkıntımı var diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?