- Konu Sahibi pembemasal
kız özel birşey yaptınmı bu ay hamile kalabilmek içinnnnn?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız özel birşey yaptınmı bu ay hamile kalabilmek içinnnnn?
kızım zayıfladın mı zayıfladın tamam olursun pco bu kadar kafayı takma
Demiştim yaa bu ay saldım çayıra mevla kayıra dıye takmıyacam dedım ve eger adet olursam bu aşılama yaptıracam dedım ama rabbim fırsat vermedı cok sukurrr
oyyy moral depomuzzz kız hısslerıne guvenıyorum :))) ben temızlıge gırısıyım daha yemek yapıcam anneme gıdıcemm ooo aksama mısafırımız var ara ara bakarım sızeee
kürtajdan 3 ay sonramı oldu şimdi bebişşş
canım subatın 6 da kurtaj olmustum marta korunmustum nısandan beri ha babam de babam calısmalara devam
kürtajdan 3 ay sonramı oldu şimdi bebişşş
doğru o zamannnn hadi yaaaa vallla çok iyi oldu sabah ssabah bu haber ben çok ümitliydim zaten
Demiştim yaa bu ay saldım çayıra mevla kayıra dıye takmıyacam dedım ve eger adet olursam bu aşılama yaptıracam dedım ama rabbim fırsat vermedı cok sukurrr
Çooooooooooooookk teşekkurler canımın ıcııııı hala şoktayım inanamıyorum
ECELİİİİİİİİİ canım çoooookkkklkl sevindim inan ki yazını okuyunca gözlerim doldu canım yaaa Allahım inş keseyi sonrada kalp atışlarını duymayı nasip etsin canım benim yaaa çok mutlu oldum vallaaaaa
Günaydın herkese kızlar.. Bende müjde vermek için girdim foruma ama benden önce eceli müjdeler vermiş bile :) 2. haberde benden olsun o zaman :):):):):):):)
Cumartesi yerleşme kanaması gibi bir kanama olunca test alıp pazar sabahı yaptım bu günde yaptım çift çizgii Sağlıkla kucağımıza alırız inşallah..
Umarım tüm isteyen arkadaşlar en kısa zamanda müjdeli haberler verirler bizlere..
Günaydın herkese kızlar.. Bende müjde vermek için girdim foruma ama benden önce eceli müjdeler vermiş bile :) 2. haberde benden olsun o zaman :):):):):):):)
Cumartesi yerleşme kanaması gibi bir kanama olunca test alıp pazar sabahı yaptım bu günde yaptım çift çizgii Sağlıkla kucağımıza alırız inşallah..
Umarım tüm isteyen arkadaşlar en kısa zamanda müjdeli haberler verirler bizlere..