• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temmuz ayı bebişe giden yolculuğumuz olsun Bismillahirrahmanirrahim

kız özel birşey yaptınmı bu ay hamile kalabilmek içinnnnn?

Demiştim yaa bu ay saldım çayıra mevla kayıra dıye takmıyacam dedım ve eger adet olursam bu aşılama yaptıracam dedım ama rabbim fırsat vermedı cok sukurrr

oyyy moral depomuzzz kız hısslerıne guvenıyorum :))) ben temızlıge gırısıyım daha yemek yapıcam anneme gıdıcemm ooo aksama mısafırımız var ara ara bakarım sızeee :16:

allahtan ümit kesilmez vccanım pozitif düşünelim pozitif olsun demi canımmm.evrenden ne düşünürsen onu çağırırmışsın pıozitif düşün pozitif gelsin

ECELİİİİİİİİİ canım çoooookkkklkl sevindim inan ki yazını okuyunca gözlerim doldu canım yaaa Allahım inş keseyi sonrada kalp atışlarını duymayı nasip etsin canım benim yaaa çok mutlu oldum vallaaaaa

Demiştim yaa bu ay saldım çayıra mevla kayıra dıye takmıyacam dedım ve eger adet olursam bu aşılama yaptıracam dedım ama rabbim fırsat vermedı cok sukurrr

Eceli çok tebrik ederim çok sevindim sizin adınıza. Sağlıkla kucağınıza da alırsınız inşallah :)

Çooooooooooooookk teşekkurler canımın ıcııııı hala şoktayım inanamıyorum :14:

ilkten şaka yapıyon sandım resim görmeyince bi baktım gerçekmiş ve gözlerim dolmaya başladı valla inan kendimde bile gözlerim dolmamıştı çok sevindim yaa darısı diğer arkadaşların başına inşşş

ECELİİİİİİİİİ canım çoooookkkklkl sevindim inan ki yazını okuyunca gözlerim doldu canım yaaa Allahım inş keseyi sonrada kalp atışlarını duymayı nasip etsin canım benim yaaa çok mutlu oldum vallaaaaa

Çooooooooooooookk teşekkurler canımın ıcııııı hala şoktayım inanamıyorum :14:

Günaydın herkese kızlar.. Bende müjde vermek için girdim foruma ama benden önce eceli müjdeler vermiş bile :) 2. haberde benden olsun o zaman :):):):):):):)

Cumartesi yerleşme kanaması gibi bir kanama olunca test alıp pazar sabahı yaptım bu günde yaptım çift çizgii :49: Sağlıkla kucağımıza alırız inşallah..

Umarım tüm isteyen arkadaşlar en kısa zamanda müjdeli haberler verirler bizlere..

Günaydın herkese kızlar.. Bende müjde vermek için girdim foruma ama benden önce eceli müjdeler vermiş bile :) 2. haberde benden olsun o zaman :):):):):):):)

Cumartesi yerleşme kanaması gibi bir kanama olunca test alıp pazar sabahı yaptım bu günde yaptım çift çizgii :49: Sağlıkla kucağımıza alırız inşallah..

Umarım tüm isteyen arkadaşlar en kısa zamanda müjdeli haberler verirler bizlere..

canım tebrik ederim inş önce keseyi sonrada kalp atışlarını duyarsın canım Allahım tamamını erdirsin inşşş

sağol canım senide tebrik ederiz sağlıkla kucağına alırsın inşallah

canlarım ben hazırlanıp dr gıdeyım bakım kac haftalık ıyıkı varsınızzz mucckkkkkkkkkkkkkk:54:

Back