- Konu Sahibi pembemasal
- #2.741
kızlar banada bakarmısınız birinciyi doğurmadan ikinciyi düşünüyorum:))
senin motor sağla demekki sen değil 2 10 yine doğurursun kendine bir güvenin var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar banada bakarmısınız birinciyi doğurmadan ikinciyi düşünüyorum:))
canım benim yaaa bende öyle biliyordum ama nasıl oldu anlamadım
Bana hep test regl geciktikten 10 gün sonra en doğru sonucu verir dediler. Demek ki erken de sonuç verebiliyormuş
benişm her işim hızlı olur zatennn hahahaha
erken yumurtlamışsın ondan canım ben çok geç yumurtlamışım mesela sata göre 2 hafta geriden gidiyo benim oğlum:))
kızlar nasılsınız, keyifler nasıll.
ben sürekli uyukluyorum ve cumaya gün sayıyorum, çatlıcam meraktan...
seastrem eğer saptamaların doğruysa benim de kzım olur. benimde sol kasığımda batmalar ve hassasiyet var... ama çin takvimine göre de erkek diyooo. he he neyse hayırlısıyla gelsin bebişim sağlıklı olsun da...
yaw kızlar ben mi karıştırdım hatları yoksa bizim yazılar silinmiş mi... benim yazdığım bi çok şey yok piyasada, dün okuduklarım da yok
ayy yok kız pek iyi değildir ama söyle bakalım belirtilerini. bide doktor bebeğini ultrasonda sağ taraftan bulursa oğlun soldan bulursa kızın olur kızlar solda erkekler sağda olur aklında bulunsun. bide bebeğin hareketini 3, aydan sonra hissedersen oğlun. 4, aydan sonra hissedersen kızın olur:)). ben essiranın hareketinden tahmin ettim ve doğru çıktı erken hareket etti bebeği bende erkek dedi tuttu:)
kızlar konuşsanızya çok acıktımmm yaaaaa
ben de ilişkiden sonra sol ayatınca kız sağa yatınca erkek tutma olasığı çok yüksek deneyenlerde tutmuş diye duymuştum. ama ilkinde olmasa da 2-3. denemede hep sola yattım. doktor da bebeği sol tarafımda buldu ona çok dikkat ettim.. ve benim de içime kız gibi doğuyor:)) hayırlısı diyorum tabi her zaman. bebeğim bana küsmesin şimdiden
maşallah bu sabah pek hareketlisiniz hanımlar. yani ayşem de enerjisini iyi geçiriyor buraya.. kız iyiki oldun. sıra pembişte:)
günaydın canım güzel haberlerle gel inş. çin takviminde yaşını doğru hesaplaman gerekiyo tatlım yoksa tutmuyo . evet benimde yok yazdıklarım felan sitede sorun var sanırım
bişeyler atıştır kız bebeği aç bırakma
inşallah canım ...
hadi yaw. ben yanlış mı hesapladım ki.. dün okuduğum senin yazılarda sen iyi hesaplıyodun benimkini de hesaplasana...
doğum tarihim 04.12.1982 satım 21 haziran
aaç bırakırmıyım hiç habire yiyorum zaten
ben de ilişkiden sonra sol ayatınca kız sağa yatınca erkek tutma olasığı çok yüksek deneyenlerde tutmuş diye duymuştum. ama ilkinde olmasa da 2-3. denemede hep sola yattım. doktor da bebeği sol tarafımda buldu ona çok dikkat ettim.. ve benim de içime kız gibi doğuyor:)) hayırlısı diyorum tabi her zaman. bebeğim bana küsmesin şimdiden
maşallah bu sabah pek hareketlisiniz hanımlar. yani ayşem de enerjisini iyi geçiriyor buraya.. kız iyiki oldun. sıra pembişte:)
ohh yarasın prensesine inşşş
sağol canım benim allah herkese nasip etsin pembeme irmegana zuzuma herkese nasip etsin allah