- Konu Sahibi pembemasal
-
- #2.681
Gunaydin kisslarr simdi hepiniz agustosa mi gectiniz ama ben daha ayi bitirmedimm;-) heyecan tam gaz devamm... Vee aysemden haber almadan surdan suraya git memmmo da heyecan yaratiyo girmice tuttu ayolll,hadi ama guzel haberler getirde yeniden umut dolsun icimizz... Bu arada bata 8 kaldii bende birtek gogus acisi var baskada bisey yokk,uyku halim var ama oruca yoruyorumm vee sadece sol kasigim agriyo hep ayni yerr,hic sagin agridigini hissetmedim daha, calismiyormu nee''?
BATlarımız aynı :)) ben de bekliyorum sabırsızlıkla.. Rüyamda test yapıyordum önce çift kırmızı çizgi çıkıyordu.sonra bu bozulmuş diyordu birileri..ama rüyamda bile o kadar sevindiysem gerçeğini düşünemiyorum
moralim çok bozuk kızlar adetim iki gün gecikmişti tam havaya girdim hamileyim diye ama az önce adet oldum ya boğazımda kitleniyo ağlayamıyorum
üzülme canımmm.. üzülmeeee( benimde 2 gunum kaldııı beklemek çok zorrr..olmazsa bi daha ki aya allah nasip etsin inşşş....
neler hissettiğini o kadar iyi anlıyorum ki... İnşallah bir daha ki aya hayırlısı ile gelir bebişin...moralim çok bozuk kızlar adetim iki gün gecikmişti tam havaya girdim hamileyim diye ama az önce adet oldum ya boğazımda kitleniyo ağlayamıyorum
üzülme canımmm.. üzülmeeee( benimde 2 gunum kaldııı beklemek çok zorrr..olmazsa bi daha ki aya allah nasip etsin inşşş....
Gunaydin kizlar nasilsiniz yarin gebelik testini tekrarlicam eger pozitif cikarsa kan vericam benim icin dua edin kizlar
biz 3 yıldır evliyiz..2 denememiz daha..haziranın sonunda başladık denemeye..ilk ay olmadı.ikinci aydayız :) bir taraftan çok acele etmiyormuş gibi görünüyorum bir taraftan da meraklanıyorum.bende hiçbir belirti yok hala.. bekliyorum işte.yapacak pek bişey de yok sanırım :44:
benim d.günü de 4 ağustos..olursa hediyem olacak :)
Öyle bir gün hayal etki efendimiz önde bizler arka safda durup rabbimizin nur cemalini seyrediyoruz.Tam gözlerimiz dolup ağlayacakken'ARTIK SENİN İÇİN GÖZYAŞI YOKTUR,bugün mutlu olma günüdür'denilir...RABBİM SENİDE O MUTLU İNSANLARDAN EYLESİN....
tebrik ederim canım artık klubun cadı kızı olmaktan cadı annesi olmaya terfi ettinn ohh ohhh
Öyle bir gün hayal etki efendimiz önde bizler arka safda durup rabbimizin nur cemalini seyrediyoruz.Tam gözlerimiz dolup ağlayacakken'ARTIK SENİN İÇİN GÖZYAŞI YOKTUR,bugün mutlu olma günüdür'denilir...RABBİM SENİDE O MUTLU İNSANLARDAN EYLESİN....
Gunaydin anaci mmm... Nasilsin kusum ne var ne yokk, ya sen uyusana ne bu kdr erken kalkasin be kadinnvalla uzuluyom yaaa,ben olsam hayatta kalkamamm.. Hele hamisssem hep yatarim :-D vee ruyanda ne gordum anlatiyorum,beyaz bir posette bugday vardi ve gulerek dedim ki espri falan yapip neyse bugdayi veren pirincide verir dedimm:-D hani pilav gorunce hamis kaliniyo yaaa bugday ne kii???
Gunaydin kisslarr simdi hepiniz agustosa mi gectiniz ama ben daha ayi bitirmedimm;-) heyecan tam gaz devamm... Vee aysemden haber almadan surdan suraya git memmmo da heyecan yaratiyo girmice tuttu ayolll,hadi ama guzel haberler getirde yeniden umut dolsun icimizz... Bu arada bata 8 kaldii bende birtek gogus acisi var baskada bisey yokk,uyku halim var ama oruca yoruyorumm vee sadece sol kasigim agriyo hep ayni yerr,hic sagin agridigini hissetmedim daha, calismiyormu nee''?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?