- Konu Sahibi pembemasal
-
- #2.641
kızlar ne olur cevap verin
hayırlı ramazanlar kızlar ayvareçeli ayşe ve felsefemi tebrik etmek istedim. kızlar bebekleriniz hayırlı, ömürlü olsunlar inşallah. pembe masal bu ay düşün bence bebek kendiliğinden oldunsa yumurtlama var demektir. yani kist oluşmamış baksana geçen ay. bu çok güzzel bi haber. daisy b umarım sende beklediğin bebeğine hayırlısı ile kavuşursun. özge inşallah bu cumartesi ikimiz de kalp atışlarını duyarız. yeni hamileleri görünce çok mutlu oldum. umarım şu mübarek ayda rabbim hepimizin yüzüne baksın
Gunaydin kizlar nasilsiniz yarin gebelik testini tekrarlicam eger pozitif cikarsa kan vericam benim icin dua edin kizlar
tatlım kansızlığın etkisi varmıdır bilemicem ben hep kansız çıkıyodum adetlerim hep düzensizdi ama benim yumurtalıklarımda tembellik vardı. ateş basması oluyo demişsin umutlandırmam istemem ama gebelik belirtisi benim hala devam ediyo ateş basmalarım canım
tatlım kansızlığın etkisi varmıdır bilemicem ben hep kansız çıkıyodum adetlerim hep düzensizdi ama benim yumurtalıklarımda tembellik vardı. ateş basması oluyo demişsin umutlandırmam istemem ama gebelik belirtisi benim hala devam ediyo ateş basmalarım canım
kızzlarrrr sabah kan tahlili verdim. sonuç pozitif.. değerim de 365...
inanamıyorum.. hiç umudumun olmadığı bir aydı. kocama çok kaynamıştım, yumurtlama dönemini kaçırdık diyeee...
kızlar hayırlı bi ayda çookk hayırlı bi haber aldım.. darısı tüm isteyen arkadaşlarımın başına inşallah...
cumartesi doktorumdan randevu alıcam...
sende mı pcoydun canım yumurtalarda tembellık vardı derken?
inanamıyorum.. hiç umudumun olmadığı bir aydı. kocama çok kaynamıştım, yumurtlama dönemini kaçırdık diyeee...
kızlar hayırlı bi ayda çookk hayırlı bi haber aldım.. darısı tüm isteyen arkadaşlarımın başına inşallah...
penbe yazdıklarımı okudun mu
sende mı pcoydun canım yumurtalarda tembellık vardı derken?
slm kızlar ben geldimm nasılsınız ayy ne güzel haberler okudum çok sevindim ayşe ayvareçeli felsefem tebrik ederim kızlar sizi çokk sevindimmm. felsefem bu arada ben seni rüyamda gördüm hamileymişsin listede ismin varmış bugünde haberini okudum tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?