- 6 Mart 2012
- 1.019
- 11
- 118
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #2.441
tahmini yumurtlama günlerimde ilişkiye girmeye özen gösteriyoruz zaten :) doktor da aynı senin gibi daha çok erken dedi.. ama insan çevrede zırt diye hamile kalanları görünce işkilleniyor ister istemez... kuzenimle aynı ay korunmayı bıraktık o şimdi 10 haftalık falan hamile... böyle şeyler olunca neden bana yok diyor insan :)
çalış o zaman sen bu aralar çalışman lazım sankı 10 . gunun bugun 12. gununde . 14. 16 gununde bol bol çalış:))
yakalayım ben herifi bu aralar:)senı kacak senııııı bende kactım hmde nışanlıykenkac yasındasın sen????
bunye meselesi ))) demek kuzenıne ceket atsalar ustune hamile kalacak bünyede .. bende kiloda var ...ama sorun olmuyomuşş yınede herkesın vucut hemen hazır hissetmez gebeliğe düye düşünüyorummm..:))
28 yaşındayımmm sen kaç yaşındasınnn???
ohooo sen onu mu takıyon be tatlım bnm ustume kuzenın ıkı kez hamıle kaldı(malesef ıkısıde dusuk) gorumcem7 haftalık suan ben hala nal topluyom gerıden
aaaaa ben daha 21kız kacanlar bızım gıbı cahallar olur genelde sen nasıl kactın
biz eşimle evlendık 1 hafta sonra aradık ailelerimizi dedik biz evlendık:))) kımsenın haberi yoktu bı ablam bide eşimin ablası görümcecim biliodu .. yaptık bı çılgınlıkkkkkk:)) ama ıykıde yapmışımmmmmmmm çok mutluyum çok şükür.. gelinlik giyemedim ama olsunnn...
olurrr olurrrrrrrrrr... allah buyukturrrrrr...allahım en kısa surede bebişlerimize kavuşmayı nasip etsın inşşş...no stress no panic:))
aaaaaaaa neden gıyemedınkıuzuldum sımdı aıleler karsı mıydı kı neden oyle oldu??
amiiiiinnn inşallahh:)nerde oturuon sen??
paramız yoktu kii:)) evlendik cebımızde 50 lıramız vardı..:)))))))) çok şükür şimdi var... sonra aileler istedi biz onalra yuk olmak istemedikkkk.. ama eşim bana soz verdi 5 yıl sonra düğün yapcaz çoluk çocukk:)))))))
şuan edirnedeyımm.. biraz geziciyiz eşimle işinden dolayıı :))
ayy ınsallah super olur:)
ciddi olamazsınbende kırklarelındeyım kız yarım saatlik mesafe
hadi canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ama ben uzunköprüdeyımmmmmmmmmmmm oda yakın mııııııııııııı??????????????
en fazla bı saat falan sureryakın arada bıze bak gordunmu belkıde dogurdugunda gelırım
ayyy doğurmamı beklemeeeee çık gel iftarı bızde yapalımmmmmmmmmmmm ayolllllllllllll:))))))))))))))))
aaaaa neden olmasın kızz z atlar gelırız ınankısende kap esını gel kızz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?