Temmuz ayı bebişe giden yolculuğumuz olsun Bismillahirrahmanirrahim

bunye meselesi ))) demek kuzenıne ceket atsalar ustune hamile kalacak bünyede .. bende kiloda var ...ama sorun olmuyomuşş yınede herkesın vucut hemen hazır hissetmez gebeliğe düye düşünüyorummm..:))

bunye meselesi ))) demek kuzenıne ceket atsalar ustune hamile kalacak bünyede .. bende kiloda var ...ama sorun olmuyomuşş yınede herkesın vucut hemen hazır hissetmez gebeliğe düye düşünüyorummm..:))

ohooo sen onu mu takıyon be tatlım bnm ustume kuzenın ıkı kez hamıle kaldı(malesef ıkısıde dusuk) gorumcem7 haftalık suan ben hala nal topluyom gerıden

ohooo sen onu mu takıyon be tatlım bnm ustume kuzenın ıkı kez hamıle kaldı(malesef ıkısıde dusuk) gorumcem7 haftalık suan ben hala nal topluyom gerıden

olurrr olurrrrrrrrrr... allah buyukturrrrrr...allahım en kısa surede bebişlerimize kavuşmayı nasip etsın inşşş...no stress no panic:))

aaaaa ben daha 21 kız kacanlar bızım gıbı cahallar olur genelde sen nasıl kactın

biz eşimle evlendık 1 hafta sonra aradık ailelerimizi dedik biz evlendık:))) kımsenın haberi yoktu bı ablam bide eşimin ablası görümcecim biliodu .. yaptık bı çılgınlıkkkkkk:)) ama ıykıde yapmışımmmmmmmm çok mutluyum çok şükür.. gelinlik giyemedim ama olsunnn...

aaaaaaaa neden gıyemedınkıuzuldum sımdıaıleler karsı mıydı kı neden oyle oldu??

aaaaaaaa neden gıyemedınkıuzuldum sımdıaıleler karsı mıydı kı neden oyle oldu??

paramız yoktu kii:)) evlendik cebımızde 50 lıramız vardı..:)))))))) çok şükür şimdi var... sonra aileler istedi biz onalra yuk olmak istemedikkkk.. ama eşim bana soz verdi 5 yıl sonra düğün yapcaz çoluk çocukk:)))))))

ayy ınsallah super olur:)

selam kızlar hayırlı ramazanlar hepınıze felsefem ramazanın ılk hamılesı sen oldun tebrık ederım ınsallah bırzlerde arkandan sürüklenır gelırız :111:
bende dün sahura kalktım ama uyanasım yoktu oglum sagolsun uyandı anne dıye seslenınce fırladım yerımden onun yanına yatıp onu uyutayım derken bır baktım saat 7 sahur falan gıttı tabı dün aksamda yemek yememiştim aksamüzerı bırseyler atıstırmıstım allahtan gece yatmadan 2-3 bardak su içmiştim öyle basladık bakalım sahursuz olarak ılk orucumuza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…