• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temmuz ayı bebişe giden yolculuğumuz olsun Bismillahirrahmanirrahim

patates puresı yap canım ıcıne tuz karabıber 1 yumurta kımyon aldıgı kadar un ekle ama cok degıl ıstersen yarım cay bardagı yogurt ta ekle maydanoz dere otu bunları kucuk kofteler halıne getır ve kızart:16:

bak şimdi ben naptım onu diyim sana,
patatesi haşladım, soyup rendeledim.
kaşar peyniri rendeledim.
3-4 kaşık un koydum.
1 yumurta kırdım.
k.tozu, tuz, baharat falan.
neyse yoğurdum dolaba attım 1 saat falan beklettim. çıkardım şekil verdim galeta ununa batırıp kızarttım
ve iğrenç oldu :( netten almıştım tarifi. acayip yağ çekti. sadece kokusu çok güzeldi :)

Gunaydın kızlar hayırlı Cumalar ay gece sahura kadar uyumadım yıne de uykum yok uyumaya calıstım bı de neyse bu gun annemlerde ıftara davetlıyız erken gıdıcem orda kestırırım sızde ne var ne yok ınsAllah belırtılerı olan arkadaslar hamıledır bu ayy ben de de adet bıttı umutlara yelken actım Allah dualarımızı kabul etsın Amin

canım Ramazan ayı hepimize umut kapılarını açsın inşallah. sağlıklı, hayırlı evlat nasip etsin hayırlısıyla tez zamanda...

inşallahh gelmezzz :34: ve bu belirtiler hamişlik belirtisidir.
bende de kansızlık var. baş dönmesi, gözde karıncalanma gibi kararma, mide bulantısı ve kulak çınlaması bunlar benim kansızlık belirtilerim. genç kızlığımda da aynı sıkıntılarım vardı ara ara kan ilaçları kullanırım. bence tam kan sayımı yaptır, demir rezervlerine baksınlar canım.

baktırdım canım hepsi yerlerde sürünüyor :( birde bir ter basıyor anlatamam

ay uzun zaman sonra kulube girdim ve eski günlerim aklıma geldi tam 1 sene hamiş kalabilmek için uğraşmıştım topikte çoğu ark. hamile kalmıştı ve ben hepsine çok sevindim ama kendime de üzülürdüm ben ne zaman hamiş kalacagım diye ALLAH ım şu mübarek günlerde hepiniz duasını kabul etsin benim şu anda 5,5 aylık bi oğlum allah ım bana bağışlasın ve tüm isteyenlere bu duyguyu yaşatsın

ay uzun zaman sonra kulube girdim ve eski günlerim aklıma geldi tam 1 sene hamiş kalabilmek için uğraşmıştım topikte çoğu ark. hamile kalmıştı ve ben hepsine çok sevindim ama kendime de üzülürdüm ben ne zaman hamiş kalacagım diye ALLAH ım şu mübarek günlerde hepiniz duasını kabul etsin benim şu anda 5,5 aylık bi oğlum allah ım bana bağışlasın ve tüm isteyenlere bu duyguyu yaşatsın

amin canım inşallah hepimizin yüzü güler

selam kızlarr,ben sabah Prolaktin-B12 ve BHCG için kan verdim sonucunu bekliyorum.ama hamile değilim %99.yine prolaktinim yüksek sanıırm.tahlil adı kırmızı yazınca ordan anlıyorum.neyse önümüzdeki hafta doktor yolları göründü bana.yine dostinexe başlıyacağım galiba.Allah ım hakkımızda hayırlısı ne ise onu nasip etsin.bakalım ne zaman adet oliciğimmm:27:kıslarrr ben yarın izne ayrılıyorum.1 hafta yokum.belkim kayınvalidemlere gidersem ara ara oradan sizlere yazarım :37:

Amellerin hükmü ancak niyetlere göredir...Herkesin niyet ettiği ne ise eline geçecek olan ancak odur..(hadisi şerif)

Rabbim bu mübarek ayın yüzü suyu hürmetine neye niyet ettiyseniz,gönlünüzde ki herneyse mevlam tez zamanda hayırlısıysa karşınıza çıkarsın...

Amellerin hükmü ancak niyetlere göredir...Herkesin niyet ettiği ne ise eline geçecek olan ancak odur..(hadisi şerif)

Rabbim bu mübarek ayın yüzü suyu hürmetine neye niyet ettiyseniz,gönlünüzde ki herneyse mevlam tez zamanda hayırlısıysa karşınıza çıkarsın...

minnnnnn koz nerelerdrsin sennn cok ozledim ya senoiioi

selam kızlarr,ben sabah Prolaktin-B12 ve BHCG için kan verdim sonucunu bekliyorum.ama hamile değilim %99.yine prolaktinim yüksek sanıırm.tahlil adı kırmızı yazınca ordan anlıyorum.neyse önümüzdeki hafta doktor yolları göründü bana.yine dostinexe başlıyacağım galiba.Allah ım hakkımızda hayırlısı ne ise onu nasip etsin.bakalım ne zaman adet oliciğimmm:27:kıslarrr ben yarın izne ayrılıyorum.1 hafta yokum.belkim kayınvalidemlere gidersem ara ara oradan sizlere yazarım :37:

Canım bılıyorsun benımde prolaktınım yuksektı doktınex ıcıyordum 2.kutunun bıtımıyle hamıle kaldım bence ıyı bır ılac inşallah sende hamış kalısrın...

Canım bılıyorsun benımde prolaktınım yuksektı doktınex ıcıyordum 2.kutunun bıtımıyle hamıle kaldım bence ıyı bır ılac inşallah sende hamış kalısrın...

sağolasın canımmm.bende ilk hamileliğimde dostinex içiyordum ve 2.kutuda hamile kalmıştım.Bakalım canım Allah ım neylerse güzel eyler diyip bolca dua edicez :))) senin nasıl gidiyor hamilelik.İnşallahh herşey yolundadır şekerim:27:

Amin canim insallah fazla beklemeyizzz prolaktin nasil yukseliyor anacim

valla canım ben prolaktin yüksekliği için hiç bir belirti göstermiyorum.ne adet düzensizliği,ne göğüsten sıvı gelmesi,ne tüylenme..bende anlamadım niye yükseliyor.sanırım stres yapıyorum farkında olmadan.strestende yükselir prolaktin.ilaç ile hemen düşüyor neyseki:27:

kızlarrr günaydınnn...bugun dun pembe akıntım gelmişti yaa bugun o akıntıda eser yok yani adetim devam etmedi birden kesildi çok çok ilginç ki hiç başıma gelmemişti daha önce...bu arada bebeğim olursa isim sormuşsunuzzzz....Lorin koyacam kızım olursa erkek olursa ben Aras istiyorum ama eşim koyacak erkek bebeğimin ismini bakalım sağlıklı olsunlarda öncelik o ve bebişin güçlü olup rahimde tutunmasııı:))

Güzel haberrrr:)

Gunaydin herkese

Hayirli ramazanlar

Niyetlendim orucumu tuttum. Sabah cok gec kalktim ama henuz bir sikintim yok. Insallah bu ramazan rahat rahat oruc tutarim

Back