• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temmuz ayı bebişe giden yolculuğumuz olsun Bismillahirrahmanirrahim

kızlar oruç tutabilicekmisiniz yaaa ben denicem yarın ama inşallah devamını getirebilirim

Tutacağım inşallah. Bende bir de gastrit başlangıcı var. O yüzden izin aldım işten. İlk gün yata yuvarlana geçsin sonra alışırım inşallah. Zaten tüm ramazan proton inhibitörü kullanarak mide asitliğimi düzenleyeceğim. Geçen sene evlilik koşturması falan zorlanmamıştım ama ondan önceki sene çok zor tuttum. Bu sefer kolay olur inşallah

benimde idrar bulanık çıktı tatlım. ben ilk evlendiğim senede olmuştu ozmana inanılmaz ağrı çekmiştim çok kötü olmuştum ama inannırmısın Allahım kolaylığını veriyo sanırım bu sefer hiç bir şikayetim yok doktor soruyo yanma felan varmı diye yok diyorum anlamadım ben bu sefer valla tatlım şükürler olsunki bi şikayetim yok enteresan değilmi bende şaşırıyorum bu duruma
Şikayetin olmaması çok güzel. Yoksa çekilmezdi.
sana birşey dicem.benim hamile kalmadan önce karnım belim çok ağrıyordu dr tahlil istedi benden.anaaaa bi baktım lökositler falan enfeksiyon çıktı.hemşire arkadaşta bana dediki.hamile kadınlarda çok çıkar bu bakteriler dedi daha hamile olduğumu bilmiyordum.ana 2 gün sonra tekrar beta verdim bu sefer hamile olduğumu öğrendim o yüzden canını sıkma

Çok sevindim şimdi bu habere. Moralim düzeldi biraz. Sağolasın canım. Benim BAT'a kaldı 7 gün. Bakalım ne çıkacak

kızlar moralim çok bozuk bebeğe bişey olucak diede korkuyorum az önce eşimle resmen kavga ettik evin her yerini yıktı döktü bi anda dellendi bunu yapmasının sebebi camı nie kapattın çok sıcak her yer biryerde kasığıma ağrı girdi çok korkuyorum bana bir sürü hakaret etti kasıklarımı tutunca düşsün o bebek istemiyorum dedi şu yaşadıklarıma inanamıyorum çok moralim bozuk çok kötüyüm ağlamaktan yazamıyorum bile:(bebeğime birşey olmaz demi

kızlar moralim çok bozuk bebeğe bişey olucak diede korkuyorum az önce eşimle resmen kavga ettik evin her yerini yıktı döktü bi anda dellendi bunu yapmasının sebebi camı nie kapattın çok sıcak her yer biryerde kasığıma ağrı girdi çok korkuyorum bana bir sürü hakaret etti kasıklarımı tutunca düşsün o bebek istemiyorum dedi şu yaşadıklarıma inanamıyorum çok moralim bozuk çok kötüyüm ağlamaktan yazamıyorum bile:(bebeğime birşey olmaz demi

aaaaa nedemek bu yaaa terbiyesiz adama bak sen ayyy çok sinirlendim sen canını sıkma demekki birşeye kızmıştır yoksa her zaman mı böyleee

Eşine gelmişler heralde. Canı çok sıkkın olduğunda pek muhatap olma sinirleri geçince sorarsın ne olduğunu.

Yine de hamile kadına yapılmaz böyle :20:

aaaaa nedemek bu yaaa terbiyesiz adama bak sen ayyy çok sinirlendim sen canını sıkma demekki birşeye kızmıştır yoksa her zaman mı böyleee

arada böyle yapar bütün binaya rezil eder bağırır çağırır bebeğim için sustum ona birşey olmasın 2. kez kaldıramam hastaneye gidicem bugün...

Allah yardımcın olsun canım sen sakın bı zamanında karsına al konus sorunu sor yoksa bı cam ıcın bole yapması akla mantıga sıgmaz Allah bebegını sana bagıslasın tatlım uzulme sen

allahım yarabbim, millet bebeğe hasret seninkinin yaptığına bak... mübarek günlerde hem seni hem kendini günaha sokuyor... hep böle midir kendileri...
canım aman dikkat et kendine, bebeğine sıkı sıkı tutun, bozma psikolojini..

Allah yardımcın olsun canım sen sakın bı zamanında karsına al konus sorunu sor yoksa bı cam ıcın bole yapması akla mantıga sıgmaz Allah bebegını sana bagıslasın tatlım uzulme sen

canım ben kaç kere konuştum karşıma alıp böyle herşeyi bi anda evde eşya kalmadı dayanamıorum ya şimdi hastaneden randevu aldım gidicem birazdan lütfen dua edin bana:(

Eşine gelmişler heralde. Canı çok sıkkın olduğunda pek muhatap olma sinirleri geçince sorarsın ne olduğunu.

Yine de hamile kadına yapılmaz böyle :20:

bir sürü hakaretine maruz kaldım düşsün istemiorum neymiş beyfendi için çok sıcak olmuş ben kendim için olsa açarmışım o yüzden yapmadım her taraf toz oluo yapamıorum bile korkuorum yavaş hareket ediyorum 2.kez kötü sonuç almak istemiorum dayanamam.. hiç bana yardımı dokunmuoda sığındım allaha bebeğime bişi olmasın başka bişi istemiorum... bana dua edin kızlar lütfen

canım ben kaç kere konuştum karşıma alıp böyle herşeyi bi anda evde eşya kalmadı dayanamıorum ya şimdi hastaneden randevu aldım gidicem birazdan lütfen dua edin bana:(

bir sürü hakaretine maruz kaldım düşsün istemiorum neymiş beyfendi için çok sıcak olmuş ben kendim için olsa açarmışım o yüzden yapmadım her taraf toz oluo yapamıorum bile korkuorum yavaş hareket ediyorum 2.kez kötü sonuç almak istemiorum dayanamam.. hiç bana yardımı dokunmuoda sığındım allaha bebeğime bişi olmasın başka bişi istemiorum... bana dua edin kızlar lütfen

ayyy canım bnim yaaa üzülme boşverrr ama yaptığı ayıp şiddet uyguluyormu sanaaaa çok merak ettim özel değilse eğer.

fıstık ya sana ne sorcam, yanlış hatırlamıyosam sen patates köftesi yapıyodun hatta galiba tarifi de vermiştin. ben aklımda kalana göre yaptım çok yağlı oldu sinir oldum :( dün akşam yemeğinde yaptım yiyemedik pek... yazsana tekrar canımcım yaa

allahım yarabbim, millet bebeğe hasret seninkinin yaptığına bak... mübarek günlerde hem seni hem kendini günaha sokuyor... hep böle midir kendileri...
canım aman dikkat et kendine, bebeğine sıkı sıkı tutun, bozma psikolojini..

hep böyle heep hiç kimseye saygısı yok ne annesine ne babasına nede ebisine onlara böyleyse bide beni düşünün evlenmeden önce böyle değildi değişti enteresan bişi oldu kaç tane eşya kırıldı sayamam beni bi görün resmen onun gözlerinin içine bakıorum bazı hakaretlerinede tahammül edemiyorum bende insan evladıyım duvar değilimki insan eşine yavşak ,piç dermi sinirden bile söylese dermi bende çoğu kez sinirleniyorum ama hakret etmiyorum geçenlerde bir gerizekalı dedim die bana yapmadığını bırakmadı ki oda ağzımızda espri olmuş ben her zaman böyleyim işte kalleşim nankörüm piçim yavşağım ben o işden gelicek die yolunu gözlüorum saatlerini sayıyorum ağzının içine bakıorum o bana böyle şeyler sölüor sizin eşiniz de size böyle şeyler diomu ben şimdi gidiyorum hastaneye inşaallah güzel şeyler duyarım artık bu saatten sonrada bebeğim için savaş vericem o bir doğsun yaşama sevincim olsun hiçbirşey umrumda değil kaldıramıorum artık:(

ayyy canım bnim yaaa üzülme boşverrr ama yaptığı ayıp şiddet uyguluyormu sanaaaa çok merak ettim özel değilse eğer.

dövme falan yok bi anda geliyor ona o yüzden eşyalara zarar verior üzerime yürüor sadece o kadar

Ozpolat merhaba bu nedir yaa birde hamissin sen yaa car mi boyle bir davranis hangi dunyada yasiyor anlayamadim. Tamam hepimiz bazen yasiyoruz bole seyler ama aliskanlik yapmissa onune gec boyle gitmez ben soliyim canim cok tahammulsuz tavirlar bunlar! Benimkide birkere yapti susunca ikinciyide yapiyorduki onunu kestim kusura bakmicak offf cok gerildim yaa cok uzuldum sakin sakin onune gec kus anlqasin!

Ozpolat merhaba bu nedir yaa birde hamissin sen yaa car mi boyle bir davranis hangi dunyada yasiyor anlayamadim. Tamam hepimiz bazen yasiyoruz bole seyler ama aliskanlik yapmissa onune gec boyle gitmez ben soliyim canim cok tahammulsuz tavirlar bunlar! Benimkide birkere yapti susunca ikinciyide yapiyorduki onunu kestim kusura bakmicak offf cok gerildim yaa cok uzuldum sakin sakin onune gec kus anlqasin!

hasbinallaaah yarabbim sen bu kulunu affet hamile kadına eziyet edilirmi yaaa

hep böyle heep hiç kimseye saygısı yok ne annesine ne babasına nede ebisine onlara böyleyse bide beni düşünün evlenmeden önce böyle değildi değişti enteresan bişi oldu kaç tane eşya kırıldı sayamam beni bi görün resmen onun gözlerinin içine bakıorum bazı hakaretlerinede tahammül edemiyorum bende insan evladıyım duvar değilimki insan eşine yavşak ,piç dermi sierbnirden bile söylese dermi bende çoğu kez sinirleniyorum ama hakret etmiyorum geçenlerde bir gerizekalı dedim die bana yapmadığını bırakmadı ki oda ağzımızda espri olmuş ben her zaman böyleyim işte kalleşim nankörüm piçim yavşağım ben o işden gelicek die yolunu gözlüorum saatlerini sayıyorum ağzının içine bakıorum o bana böyle şeyler sölüor sizin eşiniz de size böyle şeyler diomu ben şimdi gidiyorum hastaneye inşaallah güzel şeyler duyarım artık bu saatten sonrada bebeğim için savaş vericem o bir doğsun yaşama sevincim olsun hiçbirşey umrumda değil kaldıramıorum artık:(

dövme falan yok bi anda geliyor ona o yüzden eşyalara zarar verior üzerime yürüor sadece o kadar
Ozpolattt canımm benimmm ayyy icim acıdı walla,Allah sabır versinn yaaa iyi dayanıyorsunn..Büyük konuşmayım ama ben olsam çoktan pılımı pırtımı toplamıştım.Senin bence ona sana ne büyük terbiyesizlik,haksızlık yaptığını bir şekilde ifade etmen lazım,gerekirse bir dönem uzak kalın.Bu nee yaaa...Hakaret etmemek iiçin kendimi zor tutuyorum wallaaa..

bende fsh dan dolayı korkuyla ve ümitle bu ay bebek bekleyenlerdenim inş bu ay rabbim isteyen hepimize bebişler nasip eder

Back