- Konu Sahibi pembemasal
- #2.221
günaydın kızlar ben bugece hiç uyuyamadım üçe kadar oturdum. şimdide mahmur mahmur ortada dolanıyorum.sabah bir kaç hareket hissettim kendimi dinledim sanırım bebişkonun hareketleri sol kasığımın bi parmak üstünde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba,
Benimde Bat 21 temmuz ama bu ay çok ümitliyim. Benim içinde dua edermisiniz...Allah herkese Ramazan Bereketi ve bebiş bekleyen herkese nasip etsin inşallah...AMİN
kızlar ya haftaya kocamın dogum gunu ne hedıye alsam yardımcı olurmusunuz dun bı gozluk aldım da baska bısıı de ıstyorum anlatın bakalım suprız dogum gunu anlarınızı hedıyelerınızı faydalanıyım:)
Valla ben birazdaha piçlik düşündüğüm için öyle pek masumane hediyeler bilmemgece 12 oldugu zaman yelkovanla akrebın üstüste geldiğinde aşkım gelirmisin diye bağır oda bıse dıyecegını umarak odaya gelır sende kendını kırmızı kalın bır kurdeleyle paket yap tabiki çıplak olarakdoğum gunun kutlu olsun aşkım dersin hem ucuza gelir hemde bebişin ilk tohumunu atmış olursunuz
selam kızlar ben hala beklemedeyim.BAT üzerinden 4 gün geçti.Cuma günü bhcg yaptırıcam.bakalım kısmetimizde ne varAllah hepimizin yardımcısı olsun inşallah :)))
Canimmm ayy nasil ya hamismisin nesin sen beeee? Ya nie dayaniyon o zamaana kdr hadi yarin yap noluyy?
bende kanama filan yok tutunmadımı o zaman
canım sen yıne de dr kontrolunde al ılacınıarkadaşlar ben bi ilaç buldum ama sadece romanyada stılıyor çok iyimiş sizde araştırın branca ursului diye ben kanadadan gelecek arkadaşımdan istedim
Valla ben birazdaha piçlik düşündüğüm için öyle pek masumane hediyeler bilmemgece 12 oldugu zaman yelkovanla akrebın üstüste geldiğinde aşkım gelirmisin diye bağır oda bıse dıyecegını umarak odaya gelır sende kendını kırmızı kalın bır kurdeleyle paket yap tabiki çıplak olarakdoğum gunun kutlu olsun aşkım dersin hem ucuza gelir hemde bebişin ilk tohumunu atmış olursunuz
Günaydınnn ayşemm-kasssgünaydın çıtır hatunlar nasılsınız bakayımmm nelr yaptınız ben yokken
Günaydınnn ayşemm-kasss
Herkese selam olsunn..Benim bu ayda umutlarım suya düşecek galiba.Yarın adet günüm idrar testi yaptım negatif cıktı..
Ayy bıktım usandım wallaaaaa,hepinize bolll kırmızı cizgiliiiiiiiiiiii günlerrrr dilerimmmmmmm...
Kız evde test olunca kendimi kontrol edemiyorummm:)yaaa neden acele ediyorsun ki sen adetin bi geçösin 2 gün bekle ondan sonra yap
Kız evde test olunca kendimi kontrol edemiyorummm:)
Sende durum nedir bu ayy kaşlı hanımmm kızz:)
pembik nasılsın fıstık ne zamandr görüşemiyoruz
aynen tatlım nerelerdesın kız sen ıste nete ambargo mu uygulandı dedım bende ozledım lan:))))
kız bende ne olsun kocısın haftaya dogum gunu gozluk aldım cuzdan aldım baska bısıler daha ıstıyorum bakalım fıkır verın bu arada msjlı ruyalara devam bebıs ecelıyı ruyalar alemıne goturuyorum hep sagolsun:) sen nasılsın cadı kadın