• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temmuz ayı bebişe giden yolculuğumuz olsun Bismillahirrahmanirrahim

benden de herkese günaydııınlaaaaar.. nasılsınız bayanlar.

canım allah sana eşinle birlikte uzunnn ömürler nasip etsin... son evlilik yıldönümümüzde ben ihtiyacı olan bi şi aldım... spor ayakkabı :1: haa haa ne romantik dimi:
ama daha önce resimlerimizden oluşan bi masa takvimi yaptırmıştım.. şu spiralli olanlardan... özel günlerimizi de kalp şeklinde işaretletmiştim. (unutmasın diye:)
belki bi fikir olur sana...

çok güzel bir fikir gerçekten. ama benim eşimin işi masa başı değil.hala düşünüyorum işte ne yaptırabilirim diye:))

Günaydın

Fantazilere bak ya almış başını gitmiş :17:

Liste güncellenmiyor mu? BAT geçen çok kişi olması lazım. Yeni süprizler yok mu?

Ben idrar yolları enfeksiyonu olmuşum. İğrenç bir şeymiş. Allah kimseye yaşatmasın. Şimdi iyiyim çok şükür

şekerler nasılsınızzzz
ben gene yoğunum ramazan rehaveti çökmemiş millete, gelen giden çookk bugün de..
ayyy ben sabah karnımdaki sancıyla uyandım kızlar. benim kırmızılar geliyo galiba... zaten batım bugün yarın.. lekelenmelerim de başladı... kocam sağolsun sayesinde bu ay hiç umudum yoktu.. aman bi de demez mi bu ay da geldimi kırmızılar diye.. sabah işe geç kalmasam atlayacaktım tepesine sinirden. hem tembellik et bütün ay hem de kırmızılar gene mi diye sor...
neyse ben temmuzu kapattım kızlar inşallah sizden güzel haberler alırızzz ay sonuna kadar...

Bismillahirrahmanirrahim Temmuz Listemiz Allah yüzümüzü güldürsün Amin

EY YARABBİM..!!Ellerimiz bomboş,ellerimizde bir tek 'yok'var.Ve biz'yok'tan var ettiğin bu ellere,senin sonsuz keremine el açmaktayız...!!Çünkü bende 'var' yok;SEN de ise'yok'yok..Dualarımızı yoktan vara,günahlarımızı vardan yoka çevir..!!Ve bizleri dua edebilme lütfundan mahrum etme.. AMİN

Bismillahirrahmanirrahim TEMMUZ LISTEMIZ

Eceli HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Opsesiff HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Elif_87 HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Ozgeozal HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEE

Gry86 HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEE

Pembemasal 10 temmuz

Opsesiff 3 temmuz

Zuzu19 8 temmuz

Ayvareceli 18 -20 temmuz

Serpil_melis 10 temmuz

Reyyan87 21 temmuz

Beyazkurdela 20 temmuz

Littlebridie 5 temmuz

Juliaa 18 temmuz

Missyaman 1 temmuz

Banu_K 11 temmuz

Seramonii 7 temmuz

Felsefe 10 temmuz

Ebrsa 5 temmuz

Sarısın27 20 temmuz

Umaynur 19 temmuz

Gulceonur 21 temmuz

Gunes0001 23 temmuz

Deryaf 24 temmuz

Aysem_kas 27 temmuz

Hayaletcasper 14 temmuz

Nazlama 26 temmuz

Kandilll 30 temmuz

Merciminik 25 temmuz

Ecrinayaz 17 temmuz

54julye 21 temmuz

Owner 20 temmuz

MFN84 18 temmuz

Acemiperi 26 temmuz

Ebru_1907 31 temmuz

Ebrsa 5 temmuz

Nehirli 13 temmuz

temmuz lıstemız bu ağustos lıstesı ıcın dıger topıge gecerız ay sonunda:)

kızlar bı dıger topıgımız bu http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...eketi-agustos-ayiinda-yuzumuzu-guldursun.html

ve lısemızzz:))))

EY YARABBİM..!!Ellerimiz bomboş,ellerimizde bir tek 'yok'var.Ve biz'yok'tan var ettiğin bu ellere,senin sonsuz keremine el açmaktayız...!!Çünkü bende 'var' yok;SEN de ise'yok'yok..Dualarımızı yoktan vara,günahlarımızı vardan yoka çevir..!!Ve bizleri dua edebilme lütfundan mahrum etme.. AMİN

Bismillahirrahmanirrahim ağustos lıstesı

Pembemasal - 13 ağustos

Zuzu4742 3 agustos

Karanfil 3 agustos

Banu_K 5 ağustos

Meyra_nur 2 ağustos

Juliaa 16 ağustos

RomaRoma 8 ağustos

Taliha 10 ağustos

Merym 9 ağustos

Rumeysagul 6 ağustos

Ebru_1907 2 ağustos

Zuzu19 1 ağustos

Berro 6 ağustos

Serpil_melis 14 ağustos

Nagishe 2 ağustos

"Lâ Tâhzen, İnnallâhe Meâssabirin " Üzülme! Allah sabır edenlerle beraberdir.
Kızlar herkez bat tarıhını yazarsa Listeye ekliyelim Bismillahirrahmanirrahim

İnşallah geçmeyiz pembemasal. Temmuz bize neşe getirsin inşallah. Benim BAT 26 temmuz olduğu için bu ayı kapatmadım henüz.

Enfeksiyonun gebelikle bir ilgisi olur mu acaba? Yani hamiş olma ihtimalim hala var değil mi? Kırmızıları görene kadar umut taşıyabilir miyim?

İnşallah geçmeyiz pembemasal. Temmuz bize neşe getirsin inşallah. Benim BAT 26 temmuz olduğu için bu ayı kapatmadım henüz.

Enfeksiyonun gebelikle bir ilgisi olur mu acaba? Yani hamiş olma ihtimalim hala var değil mi? Kırmızıları görene kadar umut taşıyabilir miyim?

tatlım ben hamişim ve idrar yollarımda malesefki iki aydır iltihap çıkıyo. ama hamilelik belirtsi değil . bide hamiş olabilirsin neden olmasın tatlım hiç bişey engel değil Allahım istedikten sonra ol dedikten sonra olur canım

tatlım ben hamişim ve idrar yollarımda malesefki iki aydır iltihap çıkıyo. ama hamilelik belirtsi değil . bide hamiş olabilirsin neden olmasın tatlım hiç bişey engel değil Allahım istedikten sonra ol dedikten sonra olur canım

Gebelikte olabiliyormuş ama ilerleyen dönemde. Ben yoğun bir enfeksiyon geçirdiğim için gebe kaldıysam eğer bu enfeksiyon bir zarar verir mi diye düşündüm. Ya da bu kadar yoğun enfeksiyon olması gebeliğin olmadığını mı gösterir bilemiyorum :37:

Lökosit değerim 239 çıktı. Normalde 0-10 olması lazımmış. Bir de bende idrar bulanıktı. Piyuri deniyormuş buna da.

Sen hamile hamile nasıl dayanıyorsun canım ya?

Gebelikte olabiliyormuş ama ilerleyen dönemde. Ben yoğun bir enfeksiyon geçirdiğim için gebe kaldıysam eğer bu enfeksiyon bir zarar verir mi diye düşündüm. Ya da bu kadar yoğun enfeksiyon olması gebeliğin olmadığını mı gösterir bilemiyorum :37:

Lökosit değerim 239 çıktı. Normalde 0-10 olması lazımmış. Bir de bende idrar bulanıktı. Piyuri deniyormuş buna da.

benimde idrar bulanık çıktı tatlım. ben ilk evlendiğim senede olmuştu ozmana inanılmaz ağrı çekmiştim çok kötü olmuştum ama inannırmısın Allahım kolaylığını veriyo sanırım bu sefer hiç bir şikayetim yok doktor soruyo yanma felan varmı diye yok diyorum anlamadım ben bu sefer valla tatlım şükürler olsunki bi şikayetim yok enteresan değilmi bende şaşırıyorum bu duruma

sana birşey dicem.benim hamile kalmadan önce karnım belim çok ağrıyordu dr tahlil istedi benden.anaaaa bi baktım lökositler falan enfeksiyon çıktı.hemşire arkadaşta bana dediki.hamile kadınlarda çok çıkar bu bakteriler dedi daha hamile olduğumu bilmiyordum.ana 2 gün sonra tekrar beta verdim bu sefer hamile olduğumu öğrendim o yüzden canını sıkma

paket bulmucan anacım kalın kırmızı kurdele al.beline sar kurdele yap mumlar falan süperrr aslan eceli akıllı kadınn haaaa

bir an öyle hayal ettim tabi ama hoşuma gitmedi,sadece belime baglayınca gelin cıkarken bağlanıyor ya onun gibi geldi gözüme. ne bilim. olmazsa öyle yapayım. yanına da bişeyler düşünürüm artık..

Back