• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temmuz ayı bebişe giden yolculuğumuz olsun Bismillahirrahmanirrahim

ay dayanamayıp söyleyecem galiba hamileyim evde test yaptım iki çizgi çıktı ama birisi biraz silik çıktı işte yarın hastaneye gidecez inşallah hamileyimdir yarın net belli olur rabbim bu mübarek günlere hamile olarak sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder(cemicümlemize)amin

hayırlı olsun allahım kucağına almayı nasip etsin inşşşş... ve darısıda başımıza olsunnn...

simdi geldim ve bu haber cok iyi geldi.tebrik ederim canim.:46::46:ALLAH saglikla kucagina almayi nasib etsin:16::16::16:

patates puresı yap canım ıcıne tuz karabıber 1 yumurta kımyon aldıgı kadar un ekle ama cok degıl ıstersen yarım cay bardagı yogurt ta ekle maydanoz dere otu bunları kucuk kofteler halıne getır ve kızart:16:

a ne tesaduf bende bu gun yaptim:9::9::9::9::56::56::56::56:

öncelikle hayırlı ramazanlar diliyorum size kızlar...benım adet olmama 5 gun var. ve benden dun kahve leke ve bugunde pembe akıntı geldiii...pembe akıntının ardındann kan pıhtısı geldi küçücük bı parca ve daha sonra bişeycik gelmedi.. adetlerimi düzenli olan biriyimmm...sizce ne olabilir???

bence hamilesinnnnn:)inşallaaaahhh:)

kızlar bı dıger topıgımız bu http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...eketi-agustos-ayiinda-yuzumuzu-guldursun.html

ve lısemızzz:))))

EY YARABBİM..!!Ellerimiz bomboş,ellerimizde bir tek 'yok'var.Ve biz'yok'tan var ettiğin bu ellere,senin sonsuz keremine el açmaktayız...!!Çünkü bende 'var' yok;SEN de ise'yok'yok..Dualarımızı yoktan vara,günahlarımızı vardan yoka çevir..!!Ve bizleri dua edebilme lütfundan mahrum etme.. AMİN

Bismillahirrahmanirrahim ağustos lıstesı

Pembemasal - 13 ağustos

Zuzu4742 3 agustos

Karanfil 3 agustos

Banu_K 5 ağustos

Meyra_nur 2 ağustos

Juliaa 16 ağustos

RomaRoma 8 ağustos

Taliha 10 ağustos

Merym 9 ağustos

Rumeysagul 6 ağustos

Ebru_1907 2 ağustos

Zuzu19 1 ağustos

Berro 6 ağustos

Serpil_melis 14 ağustos

Nagishe 2 ağustos

"Lâ Tâhzen, İnnallâhe Meâssabirin " Üzülme! Allah sabır edenlerle beraberdir.
Kızlar herkez bat tarıhını yazarsa Listeye ekliyelim Bismillahirrahmanirrahim

bnmde 10 ağustos:)

Benimde zaman yaklaştıkça telaşım artıyor.5 günüm kaldı...
:( Şuan sadece sol kasığımda arasıra oluşan batma yanma ve kramp var... Geçen ayda bunları yaşadığım için hamilelik belirtisi değildir diye düşünüyorum:(

bılmıyorumkııı:( aslında ben calısalara baslmadan once doktora gttım bı sorunun yok dedı ama 5. aya gırdık hala hıcbısey yok:(aılede de olmayan var o yuzdenmıdır nedır cok takılıyom ya olmazsa:(

bende 5. ayımdayımmm... umitsizliğe kapılmaaa ...anne olacağız hepimiz stress yok panik yok... bak bana hiç takıyomuyummm:))))) reglime 5 gun var pembe kan eşliğinde kan pıhıtısı ugruyor ve gidiorr bu ne demek die merak ediyomuyommmm çatlıyorummmmm:))))))))))))))

Benimde zaman yaklaştıkça telaşım artıyor.5 günüm kaldı...
:( Şuan sadece sol kasığımda arasıra oluşan batma yanma ve kramp var... Geçen ayda bunları yaşadığım için hamilelik belirtisi değildir diye düşünüyorum:(

senınle bat kardeşiyizzz.. eğer ikimizde gebeysek aynı anda doğuracazzzzzzz:))))

bılmıyorumkııı:( aslında ben calısalara baslmadan once doktora gttım bı sorunun yok dedı ama 5. aya gırdık hala hıcbısey yok:(aılede de olmayan var o yuzdenmıdır nedır cok takılıyom ya olmazsa:(

kız ben de pco yum ama artık tıp cok gelıstı hıc merak etme sen ama yıne de bı doktor kontrolunden gec aslında hamıle kalmak ısteyen ıstemeyen gencı yaslısı herkez 3 ayda bır jınekologa gıtmelı ama ıste bız 3-5 kurusun lafı yok vakktım yok falan ıhmal edıyoruz

bende 5. ayımdayımmm... umitsizliğe kapılmaaa ...anne olacağız hepimiz stress yok panik yok... bak bana hiç takıyomuyummm:))))) reglime 5 gun var pembe kan eşliğinde kan pıhıtısı ugruyor ve gidiorr bu ne demek die merak ediyomuyommmm çatlıyorummmmm:))))))))))))))

anaaaaaaaaammmm sen hamilesin bence kızzzz yerleşme kanaması diyolar ona işte çok araştırdım :D

ay amın canım ya bızde rüyayı görmeden önce arkadasla konustuk oda yesıl bıber görmüş hamılelıge yordum o ay hamıleydım dedı bende gördüm sabah hatırladım karpuzları ınsallah benımkıde ona cıkar dıyorum bu mübarek günlerde dilegımız olur:111:

kız ben de yesıl maydanoz aldım pazardan 3 demet bole bır ruyaydı

rüyan cok güzel sanırım hamilesin en son buna benzer bir rüyayı gördügümde hamileydi kendisi haberi yoktu ama inşşşşşş hamişsindir

ay amın canım ya bızde rüyayı görmeden önce arkadasla konustuk oda yesıl bıber görmüş hamılelıge yordum o ay hamıleydım dedı bende gördüm sabah hatırladım karpuzları ınsallah benımkıde ona cıkar dıyorum bu mübarek günlerde dilegımız olur:111:

anaaaaaaaaammmm sen hamilesin bence kızzzz yerleşme kanaması diyolar ona işte çok araştırdım :D

yavvv keşke canım canımmm inş öyledir.. benım adetlerim o kadar düzenlidirki dun kahve 2 damla gordum bugunde pembe akıntıyı akabinde kan pıhtısını görünce ddim herhalde ben yıne reg oldum ama 1 hafta önceden gelirmikiii 2 gundur yazmadıgım topic kalmadıııı nedir bu diye:))))

kız ben de pco yum ama artık tıp cok gelıstı hıc merak etme sen ama yıne de bı doktor kontrolunden gec aslında hamıle kalmak ısteyen ıstemeyen gencı yaslısı herkez 3 ayda bır jınekologa gıtmelı ama ıste bız 3-5 kurusun lafı yok vakktım yok falan ıhmal edıyoruz ben nerdeyse her ay gidiyom acaba bu ay var mı die:) saolsun metabolizmam da cok destekçi bu konuda doktora gtmeye bahane aramakta hiç zorluk çekmiyom:)gçeç ay bazı belirtiler yaşadım gittm doktora iltihap olabilir dieadam bana hamilesin muhtemelen bişeyn yok dedi kesin diodum ma tam günümde gene oldum çok moralim bozuldu:(şimdi de umutsuzluğa kapıldım:(

Back