- Konu Sahibi pembemasal
-
- #2.141
çok şükür. adına çok sevindim canımm.Kızlaarr bebşimin:98:atıslarını duyduk cok sukurrrr yarabbıımmm tez zamanda sızlerede nasıp etsın 7 haftalıkmıs ve cok saglıklıymısss
çok şükür. adına çok sevindim canımm.
hayırlısıyla kucağın alırsın inşallah canımm. biz deeee 2 hafta sonra gitcekmişiz eceliikese göründü. bebişimiz bir nokta kadar
Kızlaarr bebşimin:98:atıslarını duyduk cok sukurrrr yarabbıımmm tez zamanda sızlerede nasıp etsın 7 haftalıkmıs ve cok saglıklıymısss
Ahh özgem nasıl bır duygu anlatamam canım aglamaktan geberdım doktor dıyokı sen baya masraflı hastasın gelırken bır rulo selpak getır sana selpak dayandıramayızİnşallah sende duyarsın bıtanemmm rabbım şu okunan ezanlar yuzusuyu hurmetıne herkese nasıp etsın...
Arkadaşlar 1 2 aydır forumu takip ediyorum bu ay hiç ümidim yoktu malesef fazla çalışma olmadı üstelik doktora gittmiştim 13.günü ve yumurtamın çatlıycağını söyledi.13 haziran son adet tarihim 12 -13 temmuz gibi regl olmam gerekirdi .bugün olmayınca sabah öğle ve akşam 3 test yaptım hepsinde kopkoyu çizgi hemen belirdi.Testin bozuk olduğunu düşünerek eşim için de test yaptık :))) tabii sonuç tek çizgi.Ama benim göğüs şişkinliği dışında hiç belirtim yok.Hamile olunca kasık ağrısı falan olur diye biliyorum.Lütfen yardımcı olun benim gibi 3 4 günlük gecikmede belirtisi olmayan ama hamile olan varmı?? kimyasal gebelik falan olur diye korkuyorum.yarın kan testi yaptırsam erken olmaz dimi?
gunaydın kızlar mutlu gunler dılerım hepınıze umarım su temmuz bıtmedenn hayırlı haberlerınızı alırız
Tuzemm ben senin eltinle olan maceralarini biliyorum gercekten kinamadim ama basima geldii:-( cook bozuldim neden boyle bisey yapti bilemiyorum ama ailenin uzerimdeki ilgisini kismanmis olabilir,genetik galiba esimde oylee
saka maka herseyin hayirlisi olsun napaiyim basa gelen cekilir.biu arasa. Nasil gidiyor hamileligin? Guzel beslen kendine dikkat et emi... Darisi basima ins.
günaydınnn canımmm.inşallah temmuz bir kaççç kadına daha hayırlı gelirrrrr
pembemasalcım nasılsın hasta oldun mu yoksa hamiş misin de bakim
Ahh özgem nasıl bır duygu anlatamam canım aglamaktan geberdım doktor dıyokı sen baya masraflı hastasın gelırken bır rulo selpak getır sana selpak dayandıramayızİnşallah sende duyarsın bıtanemmm rabbım şu okunan ezanlar yuzusuyu hurmetıne herkese nasıp etsın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?