• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temmuz ayı bebişe giden yolculuğumuz olsun Bismillahirrahmanirrahim

güpgünaydıııııııııııııııııın herkeseeeeeeeeeeeeeeeee. mutlu bir gün daha diliyorum herkes için. bebek isteyenlere bebek, yemek isteyenlere yemek, koca isteyenlere kocaaaa, moral isteyenlere moraaaaalll vs...... öpüyorum hepiniziii..:21::21::48::48::48::48:

selam kıslarrr umarım herkesler iyidir..Hamişlerimize sağlıklı hamilelikler,hamile kalmak isteyenlerede sağlıklı bebişler dilerimmm :49:..kıslarrr benim BAT 14 Temmuz gibiydi.ben hala regl olmadım.bu sabah test taptım ve negatif çıktı.acaba kürtaj sonrası adet düzensizliğimi yoksam hamilemiyim:26:cumaya kadar bekliycem sonra kan testi yaptırıcam.kendimi ne hamile gibi nede regl olacakmışım gibi hisediyorum.bu konuda resmen nötr durumdayım.belirti olarak sadece göbeğimin aşağısına doğru belli belirsiz bir çizgi iniyor.göğüslerimde ne ağrı ne şişlik var.sadece çok uykum geliyor..İnşallah hakkımızda hayırlısı ne ise Allah ım onu nasip etsin inşallah.:27:

Son düzenleme:
Arkidesler nasiliz garii? Ben cok iyim bugun yimirtlama guunum ve ne hikmetse cookk umut doldu icin sakir sakir akintim var karnimda yapi calismalari kasiklarimda alarmm... Buna bile seviniyorum tam 28.gun regl olunca psikolojikman rahatladim cok bole dvm ederse adimi altin harflerle yazdiricam hamisss diyee:-) bu arada ecelim gelmiss seastremm gelmiss nerelerdesiniz hesap verin bakimm osledimm amaaa:-(

Arkidesler nasiliz garii? Ben cok iyim bugun yimirtlama guunum ve ne hikmetse cookk umut doldu icin sakir sakir akintim var karnimda yapi calismalari kasiklarimda alarmm... Buna bile seviniyorum tam 28.gun regl olunca psikolojikman rahatladim cok bole dvm ederse adimi altin harflerle yazdiricam hamisss diyee:-) bu arada ecelim gelmiss seastremm gelmiss nerelerdesiniz hesap verin bakimm osledimm amaaa:-(

inşallah zuzucum Allah ım herkesin gönlüne göre versin.sende en yakın zamanda bu bebek hasretini dindirirsin Allah ın izniyle.

kızlar sıze bı de sunu sorıyım ecelıye ozel msj cektım ama bı de sız anlatın sora ecelının hayırlı yorumuu okurum

:16::16::16::16:dun kuzenlere gıttım kuzenım senı sabaha karsı ruyamda hamıle gordum dedı saclarıı topuz yapmısı yuzu guluyor gri renkte bır tısort gıymısın dedı bebegın ne dıye sormus kız demısım karnım baya sısmıs her an dogurucak gıbı sonra bana kalk bı ayaga sana bakıyım demıs ben de ayaklarım sıs kız kalkamam demısım hayırlara ınsALLAH :)):16::16::16::16::16::16:

süper :16:

kızlar sıze bı de sunu sorıyım ecelıye ozel msj cektım ama bı de sız anlatın sora ecelının hayırlı yorumuu okurum

:16::16::16::16:dun kuzenlere gıttım kuzenım senı sabaha karsı ruyamda hamıle gordum dedı saclarıı topuz yapmısı yuzu guluyor gri renkte bır tısort gıymısın dedı bebegın ne dıye sormus kız demısım karnım baya sısmıs her an dogurucak gıbı sonra bana kalk bı ayaga sana bakıyım demıs ben de ayaklarım sıs kız kalkamam demısım hayırlara ınsALLAH :)):16::16::16::16::16::16:

inşallahhhh pembişimmmm inşallahhhh :))))

Amin kızlar hepımız ıcın hayırlısı olur ınsAllah tombık erkek kızlarımız olur ınsAllah ruyalardan mesajlar cıkartmaya calısıyorum :D mesela dun ruyamda 3 demet maydanoz aldım yem yesıl sonra kenan dogluyla oturup kahve ıctım ne alakaysa sabah esıme anlatım ben dun gece kenan dogluyla kahve ıctım dedım ancak ruyanda ıcersın dedı :D hadı hayırlısıı:D

canım rüya yorumlarından pek anlamam ama hayırlara gelsin diyelim bence rüya çok güzel Rabbim hayırlı ve tez zamanda hayrlı bebişler nasip etsin... :16::16::16:

arada girip girip bakıyorum yorumlarınızı okuyorum sizi seviyorum kıssslarrr.... öpüyorummmmm:54::54::54:

canım rüya yorumlarından pek anlamam ama hayırlara gelsin diyelim bence rüya çok güzel Rabbim hayırlı ve tez zamanda hayrlı bebişler nasip etsin... :16::16::16:

arada girip girip bakıyorum yorumlarınızı okuyorum sizi seviyorum kıssslarrr.... öpüyorummmmm:54::54::54:

oyy ana kralıcem bız de senı sevıyoruz dualarını eksık etme canım bebıse ıyı bak ben de kocaman opuyorum tatlımm

Kızlar günaydın , nasılsınız ?

Kaldı 6 gün bakalım sonuç ne olacak ?

Kasıklarım da ki ağrı durdu hiç bir belirtim yok kendimi ne hamile nede regl olacak mışım gibi hissediyorum anlayacağınız nötrüm bu konu da ne olacak bekleyip göreceğiz .

slm canımm nasılsın . yaa sıcaklardan ve bulantıdan pek giremiyorum tatlım. bende özledim sizi:54:::16::16:

kızlar ben bebişimin hareketlerini hissetmeye başladım sonunda çok güzeel yaa Allahım sizlerede nasip etsin inşşş. benimki erkek çocuğuna göre biraz geç hareket etmeye başladı tembel olcak sanırım anası gibi:9::9::9:

kızlarrrr tünaydınnn
nasılsınız, nasıl geçiyo günleriniz...
offf ben çok yoğunum yaw. millet ramazandan önce tüm işlerini halletmeye çalışıyor herhalde, acayip bi insan trafiği var burda
uzak kaldım sizlerdennn :(
tweety ay nasıl duruyosun test yapmadan, hadi hayırlı haberini bekliyoruz canım...
öpüyorummm hepinizi :16:
iyi bakın kendinize..

Amin kızlar hepımız ıcın hayırlısı olur ınsAllah tombık erkek kızlarımız olur ınsAllah ruyalardan mesajlar cıkartmaya calısıyorum :D mesela dun ruyamda 3 demet maydanoz aldım yem yesıl sonra kenan dogluyla oturup kahve ıctım ne alakaysa sabah esıme anlatım ben dun gece kenan dogluyla kahve ıctım dedım ancak ruyanda ıcersın dedı :D hadı hayırlısıı:D

pembeşim rüyalar konusunda ben de sapıtmış durumdayım... eşime sabahları anlatıyorum, bi yerini iyi ört çoook açık kalıyo bu aralar diyo :37:
ay ben de dün kaşık kaşık pilav yedim, bembeyazdı yağlı ve lezzetli bi pilavdı... sora canım tatlı çekiyo pilav yediğim masadan kalkıp pastaneye gidiyorum, orda pasta yiyorum. hani şu amonyaklı pastadan :56: bi yandan da pastanedeki böreklere poğaçalara bakıyom.
eceli olsada yorumlasaaa...

Back