• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temmuz ayı bebişe giden yolculuğumuz olsun Bismillahirrahmanirrahim

Kızlaarr bebşimin:98:atıslarını duyduk cok sukurrrr yarabbıımmm tez zamanda sızlerede nasıp etsın 7 haftalıkmıs ve cok saglıklıymısss :54:
çok şükür. adına çok sevindim canımm. :9::9::9:
hayırlısıyla kucağın alırsın inşallah canımm. biz deeee 2 hafta sonra gitcekmişiz ecelii:21: kese göründü. bebişimiz bir nokta kadar:1:

çok şükür. adına çok sevindim canımm. :9::9::9:
hayırlısıyla kucağın alırsın inşallah canımm. biz deeee 2 hafta sonra gitcekmişiz ecelii:21: kese göründü. bebişimiz bir nokta kadar:1:

Ahh özgem nasıl bır duygu anlatamam canım aglamaktan geberdım doktor dıyokı sen baya masraflı hastasın gelırken bır rulo selpak getır sana selpak dayandıramayız:9:İnşallah sende duyarsın bıtanemmm rabbım şu okunan ezanlar yuzusuyu hurmetıne herkese nasıp etsın...

slm kızlar ne yapıyosunuz ben çok sıkılıyorum evdeyim yine okul olunca kafam dağılıyodu şimdi evde otur otur dertlerim sıkıntılarım daha çok aklıma geliyor ve geldikçe çıldırıyorum galiba ufaktan ufaktan psikolojiyi bozuyorum çok dertliyim kızlar biliyo musunuz son 9 aydır başıma gelmeyen kalmadı allahtan imanlı insanlarızda namaz falan kılınca ibadet edince biraz kafam dağılıyo annem-babam ayrı bi olay zaten akrabalarımı anlatamam diyorumki keşke bi uyansam 5 yıl geçmiş olsa bu sıkıntılar bu acılar bitmiş olsa unutulsa çoluk çocuğa karışsam evimin düzenini kursam kardeşim evlense aaaaaaaaaaaaa neyse bu kadar saçmaladığım yeter ağlıyorum galiba kendimi tutamadım yine

Bende vajinismus hastasiydim ve gecen ay bu lanet seyi yendim. Artik bende bir bebek istiyorum ve allahim insallah gebeyimdir, coook istiyorummm.
Esimde istiyor ama o benim istemedigimi saniyor. Sürpriz yapmak istiyorum. Iki hafta beklemem gerekiyor simdi test yapabilmem icin, nasil beklicem? Simdiden heyecandan ölücemmm
Bat 29 haziran

Kızlar bat 18 Temmuz'da ama geç yumurtladım bu ay 10 Temmuz'da yumurtladım bu yüzden ayın 24 U gibi hasta olmayı bekliyorum dun 1-2 damla kahverengi leke geldi bende tutunma kanamasidir diye test yaptım ama sonuc negatif niye ise hamile oldugumu düşünüyorum dünkü leke tutunma kanamasi ise pozitif çıkmalıydı sonuc değil mı arkadaslar

Kızlaarr bebşimin:98:atıslarını duyduk cok sukurrrr yarabbıımmm tez zamanda sızlerede nasıp etsın 7 haftalıkmıs ve cok saglıklıymısss :54:

canımmmm yaaa :)) maşallahhhhh :nazar::nazar::nazar:

Ahh özgem nasıl bır duygu anlatamam canım aglamaktan geberdım doktor dıyokı sen baya masraflı hastasın gelırken bır rulo selpak getır sana selpak dayandıramayız:9:İnşallah sende duyarsın bıtanemmm rabbım şu okunan ezanlar yuzusuyu hurmetıne herkese nasıp etsın...

kız sen orada ağlıyorsun biz burada okurken ağlıyoruz :) Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin inşallahhhh. artık herkes biliyor değil mi çevren yani?

Çatlama tarihleri not alındı :1: bu ay da denemedeyiz..:nazar: deneme deneme 1-2-3 deneme deneme 1-2-3..:1:
Bat 31 temmuz..Hadi hayırlısı..:10:

Arkadaşlar 1 2 aydır forumu takip ediyorum bu ay hiç ümidim yoktu malesef fazla çalışma olmadı üstelik doktora gittmiştim 13.günü ve yumurtamın çatlıycağını söyledi.13 haziran son adet tarihim 12 -13 temmuz gibi regl olmam gerekirdi .bugün olmayınca sabah öğle ve akşam 3 test yaptım hepsinde kopkoyu çizgi hemen belirdi.Testin bozuk olduğunu düşünerek eşim için de test yaptık :))) tabii sonuç tek çizgi.Ama benim göğüs şişkinliği dışında hiç belirtim yok.Hamile olunca kasık ağrısı falan olur diye biliyorum.Lütfen yardımcı olun benim gibi 3 4 günlük gecikmede belirtisi olmayan ama hamile olan varmı?? kimyasal gebelik falan olur diye korkuyorum.yarın kan testi yaptırsam erken olmaz dimi?

Arkadaşlar 1 2 aydır forumu takip ediyorum bu ay hiç ümidim yoktu malesef fazla çalışma olmadı üstelik doktora gittmiştim 13.günü ve yumurtamın çatlıycağını söyledi.13 haziran son adet tarihim 12 -13 temmuz gibi regl olmam gerekirdi .bugün olmayınca sabah öğle ve akşam 3 test yaptım hepsinde kopkoyu çizgi hemen belirdi.Testin bozuk olduğunu düşünerek eşim için de test yaptık :))) tabii sonuç tek çizgi.Ama benim göğüs şişkinliği dışında hiç belirtim yok.Hamile olunca kasık ağrısı falan olur diye biliyorum.Lütfen yardımcı olun benim gibi 3 4 günlük gecikmede belirtisi olmayan ama hamile olan varmı?? kimyasal gebelik falan olur diye korkuyorum.yarın kan testi yaptırsam erken olmaz dimi?

3 test yapmışsın cnm hepside bozuk olmazya kanda da baktır için rahatlasın ama hamile gözüküyorsun.herkesde belirtiler farklı olur boş gebeliktede olur belirti onu anlamanın tek yolu ultrason

merhaba kızlar bende bebek istiyorum bir kızım var 3 yaşında.geçen ay olmadı nasip bat 27 temmuz tatil arasında ovulasyonda kaynadı gitti

Tuzemm ben senin eltinle olan maceralarini biliyorum gercekten kinamadim ama basima geldii:-( cook bozuldim neden boyle bisey yapti bilemiyorum ama ailenin uzerimdeki ilgisini kismanmis olabilir,genetik galiba esimde oylee
:-) saka maka herseyin hayirlisi olsun napaiyim basa gelen cekilir.biu arasa. Nasil gidiyor hamileligin? Guzel beslen kendine dikkat et emi... Darisi basima ins.

İyiyim canım çok şükür,bulantım filan olmadı ,Allah herkese böyle güzel hamilelikler nasip etsin.Bu topikten gittim ama yine de sizleri bırakmammmm :9:

günaydınn kızlar nasılsınız yeni hamişimiz varmı kaç gündür yoktum burda. eceliiii tatlım çokk sevindim gözün aydın canımmmmm.

kızlar sıze bı de sunu sorıyım ecelıye ozel msj cektım ama bı de sız anlatın sora ecelının hayırlı yorumuu okurum

:16::16::16::16:dun kuzenlere gıttım kuzenım senı sabaha karsı ruyamda hamıle gordum dedı saclarıı topuz yapmısı yuzu guluyor gri renkte bır tısort gıymısın dedı bebegın ne dıye sormus kız demısım karnım baya sısmıs her an dogurucak gıbı sonra bana kalk bı ayaga sana bakıyım demıs ben de ayaklarım sıs kız kalkamam demısım hayırlara ınsALLAH :)):16::16::16::16::16::16:

ammin canım inşallah. çok güzel dualar ediyorsun bu arada. teşekkür ederiz canım.:49:

Back