• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temmuz ayı bebişe giden yolculuğumuz olsun Bismillahirrahmanirrahim

kızlar ben de kendimi çok yalnız hissediyorum. biraz yalnızlığımı paylaşırım diye gelmiştim buraya. ama pek umduğum gibi değil. çok mutlu olduğum bi durumu paylaştım ama beklediğim paylaşımı göremedim. herşey için çok teşekkür ederim özellikle sana pembe masal. yanlış anlamayın beni sakın. kimseye söylemedim henüz hamileliğimi. burda paylaşıp yoldaş oluruz idi beklentim. sanırım farklı gelişti. herşey gönlünüzce olsun inşallah. Allah a emanet olun. umarım tüm isteklerinize kavuşursunuz hepiniz
sen bilirsin canim Allah saglikli i sekilde bebegini kucagina almayi nasip etsin ben tesekkur ederim
kızlar günaydın, nasılsınız.
bayağı bi zamandır giremiyorum... ama inanın aklımdaydınız. özellikle pembişi çoookk merak ettim. tabe ağustos topiğini gördüm :31:
geçmişi okuyamadım daha, işten fırsat buldukça ara ara girip okuycam. yeni hamişler var mı, hamiş olanlar bebişkolar nasıl. :nazar:
ben geçen hafta çok yoğundum.. ve maalesef migren belam tuttu.. hayatımda 3 gün çaldı yine. ne haplar içtim bana mısın demedi. sanki sol gözümün üstüne bi tane makkabı dayamışlar kafatasımı çiviliyolar... neyse bu krizi de atlattım çok şükür
hafta sonuda deniz keyfi yaptık kocişimle... sivri sineklere yen olduk azcıkın ama olsun güzeldi...
şimdi burdayımmm.
öpüyorum hepinizi kocaman kocaman...

canimmmmm ben adet gordum kii ama bu sefer ilacla degil normal ve yine de mutluyum belki hersey yoluna giriyor artik Allah buyuk dualarinda ben de oliyim canim oputm seniii

Kızlar nasılsınız,ösledim sizleri,hamişlerin orda bulantılardan başka bişi yok,nasıl gidiyor keyifler??

Kizlare nasilsiniz cok ozledim sizi ama eesim boykot verdi telefonu pc yi elime alamiyorum ilgi budalasi... Noluyorr anlamiyorum surekli ilgi alaka bekliyor? Bu araada bugun yumurtlama gunum ama gece benimki rahat durmadigindan bugunun ni dun halletti:-( her ay ayni kaos biktim valla kizmaktan artik ama napiyim kusuyor... Bu arada konu cook bende. Gorumcem cocuk yapmaya karar vermis missss... Kayinvalidemi kapatmak icin once davraniyo akli sira ama cok sukur benim olursa hayirlisiyla anneme baktircamm. Aama tavrina cok kizdim, oturmus ogluna anlatiyor oglum babanla kardes yapcas sana diyo bidahaki yaz onunla gelcez yazliga falan diyor tamam mii kan beynime sicradi ressmenn! Neyse esimde bozdu dediki nasil yapilcanida sole bari ne detay veriyosun kucucuk cocuga ayip dedii.. Manyakk yaa guya benden once ypmicak benimki ele avuca gelene kdr beklicekti ama nerdee,esim oniun ogluna babalik yapiyor resmen yaaa kendini bu durumda cok ezik hissetsede hepsi yalanmis yalakalikmis. Allahim affetsin ama hemen hamile kalirsa cook bozulurum itiraff ediyorum!

Kizlare nasilsiniz cok ozledim sizi ama eesim boykot verdi telefonu pc yi elime alamiyorum ilgi budalasi... Noluyorr anlamiyorum surekli ilgi alaka bekliyor? Bu araada bugun yumurtlama gunum ama gece benimki rahat durmadigindan bugunun ni dun halletti:-( her ay ayni kaos biktim valla kizmaktan artik ama napiyim kusuyor... Bu arada konu cook bende. Gorumcem cocuk yapmaya karar vermis missss... Kayinvalidemi kapatmak icin once davraniyo akli sira ama cok sukur benim olursa hayirlisiyla anneme baktircamm. Aama tavrina cok kizdim, oturmus ogluna anlatiyor oglum babanla kardes yapcas sana diyo bidahaki yaz onunla gelcez yazliga falan diyor tamam mii kan beynime sicradi ressmenn! Neyse esimde bozdu dediki nasil yapilcanida sole bari ne detay veriyosun kucucuk cocuga ayip dedii.. Manyakk yaa guya benden once ypmicak benimki ele avuca gelene kdr beklicekti ama nerdee,esim oniun ogluna babalik yapiyor resmen yaaa kendini bu durumda cok ezik hissetsede hepsi yalanmis yalakalikmis. Allahim affetsin ama hemen hamile kalirsa cook bozulurum itiraff ediyorum!

zuzun çok bozulduğunu itiraf etmişin,ben de seni onaylayayım o zaman çünkü insanın gerçekten çok zoruna gidiyor.Eltim olacak hain,güya öbür sene istiyorlarken benimle aynı ay hamile kaldı.Kafalarına koydularsa yapıyorlar o yüzden hazırlı olmak gerek.Bu hayatta kimseye planlarını ve hayallerini anlatmayacaksın,senden önce gerçekleştiriyorlar çünkü.

Tuzemm ben senin eltinle olan maceralarini biliyorum gercekten kinamadim ama basima geldii:-( cook bozuldim neden boyle bisey yapti bilemiyorum ama ailenin uzerimdeki ilgisini kismanmis olabilir,genetik galiba esimde oylee
:-) saka maka herseyin hayirlisi olsun napaiyim basa gelen cekilir.biu arasa. Nasil gidiyor hamileligin? Guzel beslen kendine dikkat et emi... Darisi basima ins.

Bu arada yarin belime bardak cekktirme yontemi yapip deneyecegim bakalim nasilsa olmuyo:-) esim ogrendi annesinden yapicek bana ise yararsa tavsiye ederim tarif ederim ama her tur egriya bire bir oldugnunu biliyorumm...

Merhaba kızlar bu ay yumurtlamam gecikti uzayan akintinin gelmesinden yani yumurtlamamin üzerinden 5 gun gecti dun bı damla kahverengi leke geldi bugun test yaptım negatif sizce hamile değil miyim yoksa cok mü erken.. Allahım sen hayırlısını ver..

selamlar bizimde bereketli dönem geldi bu ayda bırde şu bereketlı günlerın bereketını görsek artık:27: benımde uzayan akıntı yumurta akı kıvamlı dönemdeyız dün basladık calısmalara bugün nadas günümüz yarın devam kasıklarımdada agrı var sanırım yumurta büyüdü artık yeterı kadar catlar bugün yarın ates ölcmedede az yükseldi atesım yarın öbürgün düşüşe gecmesını beklıyorum artık catlama olur gibime gelıyor off bu ne ya her ay aynı işkence ay sonunda hüsran :41:neyse allahtan ümit kesilmez dimi herkese iyi sanslar buay için:1:

kızlar ben de kendimi çok yalnız hissediyorum. biraz yalnızlığımı paylaşırım diye gelmiştim buraya. ama pek umduğum gibi değil. çok mutlu olduğum bi durumu paylaştım ama beklediğim paylaşımı göremedim. herşey için çok teşekkür ederim özellikle sana pembe masal. yanlış anlamayın beni sakın. kimseye söylemedim henüz hamileliğimi. burda paylaşıp yoldaş oluruz idi beklentim. sanırım farklı gelişti. herşey gönlünüzce olsun inşallah. Allah a emanet olun. umarım tüm isteklerinize kavuşursunuz hepiniz

canım arada bazen konular karışıyor bende soru soruyorum cevap olmuyor üzülme lütfen

canım benimm maşşallah nazar değddricen kendineee.
aman nazar değmez inşallah. hep maşallah diyorum. bi de duyurmadım çevreye.
Merhaba kızlar bu ay yumurtlamam gecikti uzayan akintinin gelmesinden yani yumurtlamamin üzerinden 5 gun gecti dun bı damla kahverengi leke geldi bugun test yaptım negatif sizce hamile değil miyim yoksa cok mü erken.. Allahım sen hayırlısını ver..

bence erken yaa. en son ne zaman adet olmuştun kiiiii

Gebelik testi için çok erken değil mi ? hayırlısını versin rabbim bende yapmıyorum test adeti beklemek en doğrusu sanırım

Kızlaarr bebşimin:98:atıslarını duyduk cok sukurrrr yarabbıımmm tez zamanda sızlerede nasıp etsın 7 haftalıkmıs ve cok saglıklıymısss :54:

Back