- Konu Sahibi pembemasal
- #2.101
özgeee gelişmeler neler meraktayımm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kimse özlememiş ben yokken beniii. hıh
Rüyamda içide yeşil olan bır karpuz yiyorum nasıl sulu anlatamam kocam banna para verıyo yeşil 700 tl kı paranın en buyugu 200 olması lazım hayırlara gıtsın
kızlar 21 ne çok az kaldı inşallah hastalanmam
ayşem naber sende bi değişiklik yok mu
yok canım ben bu ay kendimi dinlmiyorummm.bu ay kendime tatil verdi
kaç gündür giremiyoum yaa. gelişmeler ne kısaca anlatın bana daaa. pembişe ne olmuşşşhoşgeldin canım ya görmedik kusura bakma penbişe takıldım canım ya çok heycanlı
ne gelimesi var kızzz mrak ettim
çok şükür iyiyiz canımm.günaydınlar kıslaarrrrr. nasılsınız afiyettesiniz inşallah. ben de iyiyim şükür. keyfiyyette sınır yok bana bu gün
ben özledim seni nasılsın yavruuuuuuuu
özgeee gelişmeler neler meraktayımm
valla bravo. nasıl hatırladın ??özge günaydın. yanılmıyorsam cumartesi gidecektin sen de doktora. var mmı güzel gelşmeler
bende cumartesi gittim de ordan bağlamıştım durumları. senin doktor antakya da mı. ben iskenderuna gidiyorum da
kızlar günaydın, nasılsınız.
bayağı bi zamandır giremiyorum... ama inanın aklımdaydınız. özellikle pembişi çoookk merak ettim. tabe ağustos topiğini gördüm
geçmişi okuyamadım daha, işten fırsat buldukça ara ara girip okuycam. yeni hamişler var mı, hamiş olanlar bebişkolar nasıl.
ben geçen hafta çok yoğundum.. ve maalesef migren belam tuttu.. hayatımda 3 gün çaldı yine. ne haplar içtim bana mısın demedi. sanki sol gözümün üstüne bi tane makkabı dayamışlar kafatasımı çiviliyolar... neyse bu krizi de atlattım çok şükür
hafta sonuda deniz keyfi yaptık kocişimle... sivri sineklere yen olduk azcıkın ama olsun güzeldi...
şimdi burdayımmm.
öpüyorum hepinizi kocaman kocaman...
kızlar ben de kendimi çok yalnız hissediyorum. Biraz yalnızlığımı paylaşırım diye gelmiştim buraya. Ama pek umduğum gibi değil. çok mutlu olduğum bi durumu paylaştım ama beklediğim paylaşımı göremedim. Herşey için çok teşekkür ederim özellikle sana pembe masal. Yanlış anlamayın beni sakın. Kimseye söylemedim henüz hamileliğimi. Burda paylaşıp yoldaş oluruz idi beklentim. Sanırım farklı gelişti. Herşey gönlünüzce olsun inşallah. Allah a emanet olun. Umarım tüm isteklerinize kavuşursunuz hepiniz
ben şuan bebeğim için günce hazırlıyorum. ilk ultrason fotografına da deli gibi çıkarıp çıkarıp bakıyorum yaaaaaa...
kızlar ben de kendimi çok yalnız hissediyorum. biraz yalnızlığımı paylaşırım diye gelmiştim buraya. ama pek umduğum gibi değil. çok mutlu olduğum bi durumu paylaştım ama beklediğim paylaşımı göremedim. herşey için çok teşekkür ederim özellikle sana pembe masal. yanlış anlamayın beni sakın. kimseye söylemedim henüz hamileliğimi. burda paylaşıp yoldaş oluruz idi beklentim. sanırım farklı gelişti. herşey gönlünüzce olsun inşallah. Allah a emanet olun. umarım tüm isteklerinize kavuşursunuz hepiniz