• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temmuz ayı bebişe giden yolculuğumuz olsun Bismillahirrahmanirrahim

hoşgeldin canım ya görmedik kusura bakma penbişe takıldım canım ya çok heycanlı
kaç gündür giremiyoum yaa. gelişmeler ne kısaca anlatın bana daaa. pembişe ne olmuşşş
ne gelimesi var kızzz mrak ettim

günaydınlar kıslaarrrrr. nasılsınız afiyettesiniz inşallah. ben de iyiyim şükür. keyfiyyette sınır yok bana bu gün
çok şükür iyiyiz canımm.
ben özledim seni nasılsın yavruuuuuuuu:27:

özgeee gelişmeler neler meraktayımm

özge günaydın. yanılmıyorsam cumartesi gidecektin sen de doktora. var mmı güzel gelşmeler
valla bravo. nasıl hatırladın ??
ben minki kelebeğimi gördüm cumartesi günüüüü... keseyi gördük. :nazar::nazar: içinde ise beyaz nokta vardı 1.4 mmhemen sordum bu da bizimki mi diye.. doktor evet dei. 2 hafta sonra tekrar cagırdı. bakalım ne kadar olcak ozaman.ben 7 haftalık değilim ama. bu hamilelik takvimi 7 hafta gibi gösteriyo. doktorum biyolojik olarak 5 hafta dedi.ama kalp atışları başlasın ondan sonra daha net konusabiliriz dedi.bakalım. hele eşim ultrasonda görünce şirinlik yapıyo oğlum diyo. ben de dedim nerden biliyosun ne bilim öyle dogdu dedi. sonra doktorumuz fotoları cıkardı eşime uzattı.(arkadaş onlar) al oğlun dedi koptuk biz. uf ne heyecanlı bekleyiş bunlar yaaa..sabır ver allah:49::49::49:ımmmm

Hayırlı sabahlar gencler ))Rabbim hepinizin dualarını kabul etsin insaAllah hakkınızda hayırlısını nasip etsin..evinizden cocuk sesi eksik olmasın çifter çifter bebeler versin Rabbim sizlere... Hergüne takip ediyorum sizleri korkum gaza gelip bende doğuracağım :)))

kızlar günaydın, nasılsınız.
bayağı bi zamandır giremiyorum... ama inanın aklımdaydınız. özellikle pembişi çoookk merak ettim. tabe ağustos topiğini gördüm :31:
geçmişi okuyamadım daha, işten fırsat buldukça ara ara girip okuycam. yeni hamişler var mı, hamiş olanlar bebişkolar nasıl. :nazar:
ben geçen hafta çok yoğundum.. ve maalesef migren belam tuttu.. hayatımda 3 gün çaldı yine. ne haplar içtim bana mısın demedi. sanki sol gözümün üstüne bi tane makkabı dayamışlar kafatasımı çiviliyolar... neyse bu krizi de atlattım çok şükür
hafta sonuda deniz keyfi yaptık kocişimle... sivri sineklere yen olduk azcıkın ama olsun güzeldi...
şimdi burdayımmm.
öpüyorum hepinizi kocaman kocaman...

Günaydın kızlar nasılsınız ?

Var mı güzel haberleri olanlar ?

Şafak 7 :1: bakalım ne olacak . Ama ben kendimi hiç hamile hissetmiyorum.

Dün kuzenimin doğumgünündeydik bir bayan geldi 40 yaşında bu yaşına kadar tüp çocuk dahi bebeği olmamış . Şimdi hamile 7 aylık ve normal yolla hamile kalmış . Herşeyin bir zamanı var gerçekten halimize her zaman şükredelim .

Cinsiyetide kız mış inşallah kolaylıkla doğum yapar malum yaşı biraz büyük olduğu için ama sanki kendim hamile olmuş kadar sevindim .

Son düzenleme:
kızlar günaydın, nasılsınız.
bayağı bi zamandır giremiyorum... ama inanın aklımdaydınız. özellikle pembişi çoookk merak ettim. tabe ağustos topiğini gördüm :31:
geçmişi okuyamadım daha, işten fırsat buldukça ara ara girip okuycam. yeni hamişler var mı, hamiş olanlar bebişkolar nasıl. :nazar:
ben geçen hafta çok yoğundum.. ve maalesef migren belam tuttu.. hayatımda 3 gün çaldı yine. ne haplar içtim bana mısın demedi. sanki sol gözümün üstüne bi tane makkabı dayamışlar kafatasımı çiviliyolar... neyse bu krizi de atlattım çok şükür
hafta sonuda deniz keyfi yaptık kocişimle... sivri sineklere yen olduk azcıkın ama olsun güzeldi...
şimdi burdayımmm.
öpüyorum hepinizi kocaman kocaman...

Gecmis olsun bacım migrene hacamat iyi geliyormuş bidene bence:)) arkadaslarım hacamat yaptırdı migren kelimesini bile unuttular ..

kızlar ben de kendimi çok yalnız hissediyorum. biraz yalnızlığımı paylaşırım diye gelmiştim buraya. ama pek umduğum gibi değil. çok mutlu olduğum bi durumu paylaştım ama beklediğim paylaşımı göremedim. herşey için çok teşekkür ederim özellikle sana pembe masal. yanlış anlamayın beni sakın. kimseye söylemedim henüz hamileliğimi. burda paylaşıp yoldaş oluruz idi beklentim. sanırım farklı gelişti. herşey gönlünüzce olsun inşallah. Allah a emanet olun. umarım tüm isteklerinize kavuşursunuz hepiniz

kızlar ben de kendimi çok yalnız hissediyorum. Biraz yalnızlığımı paylaşırım diye gelmiştim buraya. Ama pek umduğum gibi değil. çok mutlu olduğum bi durumu paylaştım ama beklediğim paylaşımı göremedim. Herşey için çok teşekkür ederim özellikle sana pembe masal. Yanlış anlamayın beni sakın. Kimseye söylemedim henüz hamileliğimi. Burda paylaşıp yoldaş oluruz idi beklentim. Sanırım farklı gelişti. Herşey gönlünüzce olsun inşallah. Allah a emanet olun. Umarım tüm isteklerinize kavuşursunuz hepiniz

neden yalnız hissediyorsun canım anlayamadım ??

Kizlarrrr günaydın ben Ağustos'a gecmis bulunuyorum malesef
Ben yasayamadim bu ay umarım sizler Temmuz hayalinize kavuşursunuz
Bu arada PENTAGRAM diye arkadasımız var di mesajımı okuyorsa ne yaptinnnn canım asilama icin gidecektin doktora bana bilgi verirsen sevinirim

ben şuan bebeğim için günce hazırlıyorum. ilk ultrason fotografına da deli gibi çıkarıp çıkarıp bakıyorum yaaaaaa... :49::49:

kızlar ben de kendimi çok yalnız hissediyorum. biraz yalnızlığımı paylaşırım diye gelmiştim buraya. ama pek umduğum gibi değil. çok mutlu olduğum bi durumu paylaştım ama beklediğim paylaşımı göremedim. herşey için çok teşekkür ederim özellikle sana pembe masal. yanlış anlamayın beni sakın. kimseye söylemedim henüz hamileliğimi. burda paylaşıp yoldaş oluruz idi beklentim. sanırım farklı gelişti. herşey gönlünüzce olsun inşallah. Allah a emanet olun. umarım tüm isteklerinize kavuşursunuz hepiniz

ya şimdi ben olayı anlamadım ne oldu nereye gittin

Back