Canım bide bişey sorucam aşılama yaptıktan sonra kaç gün dinlenmem gerekiyor ben çalışıyorum kendi dükkanım olduğu için kimseye de bırakamıyorum 1 gün dinlesem yeterli olur mu pekiGünlük bir haşlanmış yumurta avokado ve bol yeşillik tüketebilirsin canım. Bir de bol bol su:) biraz daha sağlıklı beslenmeye çalışıyo
.ÖCanım bide bişey sorucam aşılama yaptıktan sonra kaç gün dinlenmem gerekiyor ben çalışıyorum kendi dükkanım olduğu için kimseye de bırakamıyorum 1 gün dinlesem yeterli olur mu peki
Doktorlar aşılamadan sonra dinlenme ile ilgili pek bişey söylemiyorlar. Genelde günlük hayatına dönebilirsin diyorlar. Aşılama olduktan sonra sorabilirsin doktoruna. Çalışmada sıkıntı olur mu diyeCanım bide bişey sorucam aşılama yaptıktan sonra kaç gün dinlenmem gerekiyor ben çalışıyorum kendi dükkanım olduğu için kimseye de bırakamıyorum 1 gün dinlesem yeterli olur mu peki
Çok aydınlattın canım senin kaçıncı günün şuan aşılama oldun dimiDoktorlar aşılamadan sonra dinlenme ile ilgili pek bişey söylemiyorlar. Genelde günlük hayatına dönebilirsin diyorlar. Aşılama olduktan sonra sorabilirsin doktoruna. Çalışmada sıkıntı olur mu diye
3. Günüm canımÇok aydınlattın canım senin kaçıncı günün şuan aşılama oldun dimi
Hadiiii inşallah çok güzel haberler alırsın canım3. Günüm canım
İnşallah canım hepimizHadiiii inşallah çok güzel haberler alırsın canım
Insallah canmm bugun 10 gunu pek bi belirtim yok ama umudum var herkeze allahim tez vakite nasip etsinAyyyyy hadi çok güzel haberler al canım Allah’ın izniyle tutar inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın bu günlerde dua ihtiyacımız var
Ayyy hadi inşallah canım benim de 6 gün oldu klomen kullandım 5 gün pazartesi gidicem bakıcaklar rabbim hepimize nasip etsin bu günlerde en önemli ihtiyacımız moral motivasyonMerhaba, ben de aşılama sürecine yeni başladım. Aslında 7 senedir hamile kalamıyorum ama hep bir umut bekledim kendiliğinden olur diye. Sonunda pes edip tedaviye başladım. Aşılama veya tüp bebek yaptırmayı Reddetme sebebim eşimde de bende de hiçbir sorun olmaması. Bu sürece Hsg çektirerek başladım sonra yine bekledim 2 ay, belki ufak da olsa bir tıkanıklık vardır diye ama yine tutmadı. Şimdi aşılama sürecinde 8. Gündeyim klomen kullandım ama yumurtalarım 10 mm olmuş o yüzden doktor 4 gün sonra gel tekrar bakalım belki bir tanesini büyür dedi. Çok yorucu bu süreç gerçekten. Burada yazılanları okudukça rahatlıyorum en son ben de üye olup yazmak istedim yaşadıklarımı.
4 günün kalmış canım hadi inşallah seninki tutar hepimize moral olursunInsallah canmm bugun 10 gunu pek bi belirtim yok ama umudum var herkeze allahim tez vakite nasip etsin
Kişiye göre,yumurtanın büyümesine göre değişiyor klomen. Ben başta 1 kullandım büyümeyince 2 ye çıkarmıştı doktorum . Enabızdan reçetede yazıyor öğrenip ona göre kullanmalısnBugün adetimin 2. Günü doktor yazdı ama ne zaman kullanacağımı ve kaç tane alacağımı unuttum sormayı
Aynı gün aşılama olmuşuz. İnşallah hayırlı haberler alırız. Sende göğüste ağrı var mı? Duphaston kullanıyor musunİnşallah canım hepimiz
İnşallahAynı gün aşılama olmuşuz. İnşallah hayırlı haberler alırız. Sende göğüste ağrı var mı? Duphaston kullanıyor musun