Sorun olmaz galiba yine bilenler yazar canımo zaman ben 1 gün sol 1 gün sağ yapsam olur mu o şekilde ilk defa kullanacağım da böyle birşey
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sorun olmaz galiba yine bilenler yazar canımo zaman ben 1 gün sol 1 gün sağ yapsam olur mu o şekilde ilk defa kullanacağım da böyle birşey
Merhabalar bana da gonal-f 450 yazdı yarından itibaren kullanmaya başlayacağım 50 50 olarak 7 gün kullan 8. gün gel dedi ilk defa kullanacağım bu kalem iğneleri benim anlamadığım bu kalem iğnelerden 7 tane mi vereceklerkızlar önceki günlerde femara ve ovitrelle kullanmıştım negatif gelmişti sonucum adet oldum adetin 2. günü gonal-f 75 başladı doktorum bu cuma kontrole gideceğim bu denemede aşılama yapacağını söyledi. 75 le yumurta büyürmü ilk defa gonal f kullanıyorum
Çok teşekkür ederim doktorum farketmez demişti de yine de bir sorayım dedimSorun olmaz galiba yine bilenler yazar canım
Merhaba iğne insülin iğnesine benziyor. Üzerinde kaç vurulacaksanız ayarı var 50 vuracaksanız döndürerek 50 ye getiriyorsunuz. Her vurduğunuzda iğne başlığını değiştiriyorsunuz. Ben ilk olarak internetten videosunu izlemiştim nasıl yapılıyor diye orda ayrıntılı gösteriyorlarMerhabalar bana da gonal-f 450 yazdı yarından itibaren kullanmaya başlayacağım 50 50 olarak 7 gün kullan 8. gün gel dedi ilk defa kullanacağım bu kalem iğneleri benim anlamadığım bu kalem iğnelerden 7 tane mi verecekler
anladığım kadarıyla 1 kalemde 450 doz var 50 kullandıktan sonra bu doz 400e düşüyor sanırım doğru mudur 7 tane kalem iğne vermeyeceklerMerhaba iğne insülin iğnesine benziyor. Üzerinde kaç vurulacaksanız ayarı var 50 vuracaksanız döndürerek 50 ye getiriyorsunuz. Her vurduğunuzda iğne başlığını değiştiriyorsunuz. Ben ilk olarak internetten videosunu izlemiştim nasıl yapılıyor diye orda ayrıntılı gösteriyorlar
Evet öyle oluyor ama hemşire bana tam o kadar çıkmayabilir demişti içinde ne kadar olduğuna dikkat et gözüküyor. 450 de 9 kez vurulabilir gibi düşünülüyor ama bazen 8 olabiliyoranladığım kadarıyla 1 kalemde 450 doz var 50 kullandıktan sonra bu doz 400e düşüyor sanırım doğru mudur 7 tane kalem iğne vermeyecekler
peki iğnesi sürekli değişecekse kaç tane iğne oluyor içindeEvet öyle oluyor ama hemşire bana tam o kadar çıkmayabilir demişti içinde ne kadar olduğuna dikkat et gözüküyor. 450 de 9 kez vurulabilir gibi düşünülüyor ama bazen 8 olabiliyor
Benim iğnem 300 dü içinde 10 civarı iğne çıkmıştıpeki iğnesi sürekli değişecekse kaç tane iğne oluyor içinde
gayet yeterli o zaman dolapta saklanıyor iğneler sanırımBenim iğnem 300 dü içinde 10 civarı iğne çıkmıştı
Evet yumurtalık kısmına koyun demişlerdi banagayet yeterli o zaman dolapta saklanıyor iğneler sanırım
teşekkür ederimmmEvet yumurtalık kısmına koyun demişlerdi bana
Rica ederim yine merak ettiğin bişey olursa sorabilirsinteşekkür ederimmm
siz ne durumdasınız peki şuan hamile misinizRica ederim yine merak ettiğin bişey olursa sorabilirsin
Ben dün ikinci aşılamamı yaptırdım bekleme sürecindeyimsiz ne durumdasınız peki şuan hamile misiniz
ayyy İnşallah tutunur bebişinizzBen dün ikinci aşılamamı yaptırdım bekleme sürecindeyim
İnşallahayyy İnşallah tutunur bebişinizz
Kızlarrrer merhabalar bende aşılma sürecine girdim şuan klomen kullanıyorum 1.5 yılıdır denedik olmadı aşılama süreci nasıl ilerliyor anladığım kadarıyla siz bu konuda bilgilisinizİnşallah
Merhaba. Doktorunuzun verdiği ilaçları kullanıyorsunuz verildiği dozda. Sonrasında sizi belirli aralıklarda muayeneye çağırıyorlar. Yumurta belirli bir boyuta ulaştığında çatlatma iğnesi veriliyor ve aşılama tarihi veriliyor.Kızlarrrer merhabalar bende aşılma sürecine girdim şuan klomen kullanıyorum 1.5 yılıdır denedik olmadı aşılama süreci nasıl ilerliyor anladığım kadarıyla siz bu konuda bilgilisiniz
Çok teşekkür ederim canım bu süreçte beslenmende nelere dikkat ettin peki yapmam gereken bir şey var mıMerhaba. Doktorunuzun verdiği ilaçları kullanıyorsunuz verildiği dozda. Sonrasında sizi belirli aralıklarda muayeneye çağırıyorlar. Yumurta belirli bir boyuta ulaştığında çatlatma iğnesi veriliyor ve aşılama tarihi veriliyor.
Günlük bir haşlanmış yumurta avokado ve bol yeşillik tüketebilirsin canım. Bir de bol bol su:) biraz daha sağlıklı beslenmeye çalışıyorumÇok teşekkür ederim canım bu süreçte beslenmende nelere dikkat ettin peki yapmam gereken bir şey var mı