Aşılama da olsa 3 gün perhiz olması daha iyi diye düşünüyorum. Kaliteli sperm sayısı artarsa şansta artar bence.Maşallah hayırla gelsin size bi soru soracağım eşim 28 inde sperm testi verecek ama biz gün aşırı ilişkiye devam etsek mi diye düşünüyoruz sizce? Eşim 2-3 gün bekleyince spermlerinin daha iyi geldiğini söylüyor bir gün olunca az miktarda sperm çıkıyor ne yapsak bilemedim
Çok sağ olun öyle yapalım bizdeAşılama da olsa 3 gün perhiz olması daha iyi diye düşünüyorum. Kaliteli sperm sayısı artarsa şansta artar bence.
Bende çipli yaptım özelde tuttu çok şükür. İnşallah sizin de tutar çipli aşılamanın normal aşılamadan farkı , eşinizden alınan örnek direk size enjekte ediliyor. Ama çipli olanda özel bir suyla yıkanıyor en iyi kaliteli ve en hızlı spermler seçiliyor onlarla aşılama yapılıyor. Ben ağustosta yaptım ilaçlarla birlikte 15 bin civarı tutmuştuMerhaba kizlar daha önce 2 kere aşılama denedik devlet Hastanesi'nde tutmadı özel hastaneye gittik ve orada neden tutmadığını sormak ve muayane için gttik doktorum yumurtalıkların içine sıvı biriktigin söyledi oyuzden catlamis ama döllenme olamamış dedi şimdi tekrar dan cipli aşılama denicez dedi bu konu hakkında beni aydınlatır mısınız özel hastanede yaptirdiysanuz hem ücretleri ne tuttu hemde cipli aşılama nasıl oluyor bu konuda bilgi verir misiniz
Nerede yaptırdınız ben Balıkesir'de sevgi hastanesi yaptiricamBende çipli yaptım özelde tuttu çok şükür. İnşallah sizin de tutar çipli aşılamanın normal aşılamadan farkı , eşinizden alınan örnek direk size enjekte ediliyor. Ama çipli olanda özel bir suyla yıkanıyor en iyi kaliteli ve en hızlı spermler seçiliyor onlarla aşılama yapılıyor. Ben ağustosta yaptım ilaçlarla birlikte 15 bin civarı tutmuştu
Cevabınız içinde teşekkür. EdrimNerede yaptırdınız ben Balıkesir'de sevgi hastanesi yaptiricam
Özel klinikti aile doktorumuzda. Mecbur gittim açıkçası memnun da kalmadım zaten . Yumurta takıbimi düzgün yapmadı 2 kere boşuna gonal f kullandım . 3. Kullanmamda kendim başka doktorda yumurta takıbımı yaptım felan .. bir sürü sıkıntı Allah yardım etti öyle söylımNerede yaptırdınız ben Balıkesir'de sevgi hastanesi yaptiricam
Canım inşallah bu sefer benimde tuttar dua eder misin banada senin adına sevindim rabbim sağlıklı sıhhatli inşallah kucağına almayı nasip etsinÖzel klinikti aile doktorumuzda. Mecbur gittim açıkçası memnun da kalmadım zaten . Yumurta takıbimi düzgün yapmadı 2 kere boşuna gonal f kullandım . 3. Kullanmamda kendim başka doktorda yumurta takıbımı yaptım felan .. bir sürü sıkıntı Allah yardım etti öyle söylım
Amin inşallah tez zamanda kucağını doldursun inşallahCanım inşallah bu sefer benimde tuttar dua eder misin banada senin adına sevindim rabbim sağlıklı sıhhatli inşallah kucağına almayı nasip etsin
Merhaba aşılamanız tutmuş sizin benim de aşılamanın 11. Günü belirtileriniz nelerdi acaba ? Benim arada kasıklarıma adet olacak gibi ağrı giriyor ve göğüs hassasiyetim var. Siz nelere dikkat etmiştiniz ?Aşılama da olsa 3 gün perhiz olması daha iyi diye düşünüyorum. Kaliteli sperm sayısı artarsa şansta artar bence.
Belirtileriniz nelerdi kaçıncı gün başladı ben aşılamanın 10.gunundeyim hiçbir belirtim yokBende çipli yaptım özelde tuttu çok şükür. İnşallah sizin de tutar çipli aşılamanın normal aşılamadan farkı , eşinizden alınan örnek direk size enjekte ediliyor. Ama çipli olanda özel bir suyla yıkanıyor en iyi kaliteli ve en hızlı spermler seçiliyor onlarla aşılama yapılıyor. Ben ağustosta yaptım ilaçlarla birlikte 15 bin civarı tutmuştu
Tutumu aşılamanızMerhaba aşılamanız tutmuş sizin benim de aşılamanın 11. Günü belirtileriniz nelerdi acaba ? Benim arada kasıklarıma adet olacak gibi ağrı giriyor ve göğüs hassasiyetim var. Siz nelere dikkat etmiştiniz ?
Tutmadı maalesefTutumu aşılamanız
Merhaba nerde yaptırdınız acabaBende çipli yaptım özelde tuttu çok şükür. İnşallah sizin de tutar çipli aşılamanın normal aşılamadan farkı , eşinizden alınan örnek direk size enjekte ediliyor. Ama çipli olanda özel bir suyla yıkanıyor en iyi kaliteli ve en hızlı spermler seçiliyor onlarla aşılama yapılıyor. Ben ağustosta yaptım ilaçlarla birlikte 15 bin civarı tutmuştu