canım naptın kan verdin mi var mı bi gelişmeİğne etkisi bitmiş 2 gün sonra tekrarla benim gibi canım inşallah senin pozitif olur ama şu bı gerçek artık belirti olmadan hamile kaldım diyen yalan soyluyo artik buna inancım tam
bence yükselmemesi sıkıntı ikiz ihtimal olabilir bence korkma canımKızlarrre bu yükseliş normal mi açıkçası korktum
Canim dün sabahta kaset test yaptım yok bişey normal adet tarihim 25 Ağustos muhtemelen adet olurum hiç bir belirtim yok ne adet ne gebelik zaten iğnenin 15. Aşılamanın 14. Günü bugün artık olsa kesin çıkardı o yüzden ümidim yokcan
canım naptın kan verdin mi var mı bi gelişme
Kuzummmmm kesin var hemen kan ver derim ben benim de ilk böyle çıkmıştıGünaydın kızlar ilk idrarla 4,5 dk içinde çıktı böyle . Telefonsuz daha rahat görünüyor.
Aşılama 13 çatlatma iğnesi 15.gün
Sizce var mı bişeyler
Ay inşallah yaKuzummmmm kesin var hemen kan ver derim ben benim de ilk böyle çıkmıştı
Kuzum ben aşılama olmadım ama benim de tam 14 gün sonra öyle silik çıktı hatta ilk kanda 5.77 çıktı benimle aynı çıkmış sen içini ferah tut yine de ama bence istersen rahat kafayla Yarın aç karnına verAy inşallah yahiç umudum yoktu 4,5 dk içinde silik çizgi görünce ne yalan söylim biraz umut oldu. Ama sonradan üzülmemek için kendimi tutuyorum. her sonuca hazır olmam lazım. Test hatası değildir dimi
Daha önce de sanırım 10,11. Günlerde yaptım onlarda bı yarım saat sonra böyle silik çıktı
Aç tok farkediyor mu kuzum ya kan testindeKuzum ben aşılama olmadım ama benim de tam 14 gün sonra öyle silik çıktı hatta ilk kanda 5.77 çıktı benimle aynı çıkmış sen içini ferah tut yine de ama bence istersen rahat kafayla Yarın aç karnına ver
Bana hemşire sabah aç karnına gel demişti ama fark etmiyor diye biliyorum sen bence verAç tok farkediyor mu kuzum ya kan testinde
bence de var gibi görünüyor canım kan ver bakalım inşallah vardır hayırlısı olsun hakkında :)Günaydın kızlar ilk idrarla 4,5 dk içinde çıktı böyle . Telefonsuz daha rahat görünüyor.
Aşılama 13 çatlatma iğnesi 15.gün
Sizce var mı bişeyler
Çokşükür allahıma sağlıkla kucagına al inşallah bana dua et olur mu aşılamanın 6. Günü inşallah tutar
Merhaba uktem nasılsın birşey hissediyor musun ben hala hiç bir şey hissetmiyorum umutsuzluga kapılmak da istemiyorum inşallah ikimizinde tutarÇokşükür allahıma sağlıkla kucagına al inşallah bana dua et olur mu aşılamanın 6. Günü inşallah tutar
Yaaaaaa canım maşallah rabbim sağ Salim kucağına almayı nasip etsin inşallah çok sevindimKızlar
Sağol canım benim , yarın tekrar kan vermeye gideceğim inşallah sorun çıkmaz artmıştır betaYaaaaaa canım maşallah rabbim sağ Salim kucağına almayı nasip etsin inşallah çok sevindim
Merhaba hayırlı olsun gebeliğiniz inşallahİnşallah ikinizin de tutar tez
Adet oldun mu?Günde 1 kez içiyorum. 1 hafta geciktirir mi bilemedim
Merhaba , çok sağolunMerhaba hayırlı olsun gebeliğiniz inşallahben de önümüzdeki ay aşılama yaptıracağım umut olsunuz bana. Biraz bahseder misiniz süreçte neler yaptınız vitamin falan neler kullandınız ? Bir de herhangi bi sorununuz var mıydı
Özelde mi yaptırdınız? İğnesiz ilaçsız gerçekleşti yani aşılamanız değil mi?Merhaba , çok sağolundarısı başınıza ilk aşılamam sorun bendeydi adenomiyozisim vardı benim(çikolata kistinin kardeş hastalığı)
2 yıl gebe kalamadım . Daha önce doktor hatası yüzünden aşılama sürecini tamamlayamadık , geregınden fazla yüksek doz verip yumurtalarımı ekstra büyüttü çatlamadı bır sürü şey. Gonal f iki kefe kullandım boşuna boşuna . Şiştim dengem şaştı. Bu son da 2 günde bir başka doktora gidip yumurta takibi yaptırdım , gün gün yumurta 18,5 olunca da asıl doktoru aradım ve gel dedi. Ona göre 2 gün öncesinden çatlatma iğnesi yapıldı. 2 gün sonra mıkroçip aşılama yapıldı. Ve 13.gun evde yaptığım erken gebelik testi silik çıktı kan vermeye gittim beta 97,88 çıktıekstra sormak istediğiniz bısey varsa cevaplarım