Temmuz ayı aşılama olanlar ve olacaklar

ben hiçbirşey hissetmiyiyorum 5 eylülü iple çekiyorum beklemek gerçekten zor , inşallah hayırlısıyla pozitif sonuçlanır

Karamsar mesajlarinizi okuduktan sonra hamilelik mesajlarınızi okumak bebisler nasil. İkizler mi? Bende yarin dr a gidecegim muhtemelen gonal f baslayacak. Ilk aşılama için süreç başlıyoruz. 2 yıldır uğraşıyoruz 3.5yildir evliyim. Nelee önerirsiniz. Çalışıyorum birde masa başı aslında ama bilmiyorum
Ayyyy evet bana da dediler keseyi gördün mü canım peki maşallah çok iyi

Soru bana mı

Merhaba aşılama tuttu mu

Tuttu çok şükür 13+3 haftalık olduk
Maşallah hayırla gelsin size bi soru soracağım eşim 28 inde sperm testi verecek ama biz gün aşırı ilişkiye devam etsek mi diye düşünüyoruz sizce? Eşim 2-3 gün bekleyince spermlerinin daha iyi geldiğini söylüyor bir gün olunca az miktarda sperm çıkıyor ne yapsak bilemedim

Bu dediğiniz spermiyogramsa yani sayısına hareketliligine vs bakilacaksa iliskiden 3 gün geçmiş olmalı, ara vermede de 5 günü aşmamış olmalısınız. Bana sormadınız ama yakın zamanda yaptırdık o yüzden biliyorum. Aşılama içinse bilmiyorum tabi

Aşılama için dedim canım cinsel perhize gerek yok dedi hekim spermler yıkanıyor ya o yüzden dedim
Bu arada Bursa’da çok ünlü bi hastanede profesöre göründü eşim ve o bugün ilişki sonra sperm testi ver dedi bir günlük cinsel perhizler gitti eşim test sonucu yerlerdeydi tabi sonra moralini bozdu o doktor bu sonuçlarla anca tüp bebek demiş ama başka hekimler siz yanlış vermişsiniz dedi sonra 3 günlük boşluk ile yaptı sonuçları diğerine göre daha iyi çıktı ortalamaydı

Anladım ben nolur nolmaz yazayım dedim çünkü biz de benzer durum yaşadık. Bi hastaneye test için gittik dikkat edilecek şeyler hakkında bilgilendirme düzgün yapılmadığı için eşimin sonucu resmen tüp bebek dahi olmayacak derecedeydi. Sonra bi doçent e gittik prof a randevu bulamadık. Ama çok tatlı Bi Dr çıktı tek testle size şöylesiniz böylesiniz denmez en azından 3 test gerekir dedi test istedi. Perhiz gunlerini o soyledi bize. Laboratuvara gittiğimizde ordaki laborant da esimle düzgün Bi şekilde konuşmuş. Sonuç gayet normal çıktı doğal yolla çocuk sahibi olabilirsiniz dedi doçent. İyi ki gitmişiz ama o aradaki süreçte yaşadıklarımızı Bi biz Bi Allah bilir. O yüzden soruyu görünce atladım bizim yaşadığımız şeyi 1 kişinin bile yaşamasına engel olma ihtimali varsa diye. İnşallah Rabbim hepimizin kucağına en yakın zamanda sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin

Maalesef bizde yaşadık canım ve sonuçları gerçekten kötüydü sonra da ortalama bi sonucu vardı takviye kullandı canım şu an da nasıl bilmiyorum bakacağız artık

Maalesef bizde yaşadık canım ve sonuçları gerçekten kötüydü sonra da ortalama bi sonucu vardı takviye kullandı canım şu an da nasıl bilmiyorum bakacağız artık
Canım merhaba bende aşılama yaptım. Bize ilişki olmasın dedi. Aşılamadan iki gün önce çatlatma iğnesi yapıldı ondan sonra ilişki olmasın dedi . Perhızın 3.günü de örnek verdi. Bu testler için de aşılama için de hep perhız yapılıyor diye biliyorum ben

Aaa anladım canım bizim doktorumuz öyle demişti ama bir günlük bekleme ile maalesef test kötü çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…