Evet özelde gonal f iğne kullsndım göbekten yapılıyor onu kullandım bi hafta kadar sonra çatlatma iğnesi 2 gün sonra da aşılama yapıldıÖzelde mi yaptırdınız? İğnesiz ilaçsız gerçekleşti yani aşılamanız değil mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet özelde gonal f iğne kullsndım göbekten yapılıyor onu kullandım bi hafta kadar sonra çatlatma iğnesi 2 gün sonra da aşılama yapıldıÖzelde mi yaptırdınız? İğnesiz ilaçsız gerçekleşti yani aşılamanız değil mi?
Benim yumurtalarım kendi kendine büyüyüp çatlıyor , iğne ilaç kullanmadan yumurta takibi ile aşılama yapılır mı illa kullanmam mı lazım acaba ?Evet özelde gonal f iğne kullsndım göbekten yapılıyor onu kullandım bi hafta kadar sonra çatlatma iğnesi 2 gün sonra da aşılama yapıldı
Maşallah canım aşılamanın kaçıncı günü verdin kanı ? Sağlıkla kucagına al inşallahKızlar
Merhaba canım bişey hissetmiyorum sırtım alt kasıklarım çok fena ağırıyor testlerim ful slik çıkıyo bugun aşılamanın 11. Günü sen kaçıncı günündesin hiç test yaptın mı ??Merhaba uktem nasılsın birşey hissediyor musun ben hala hiç bir şey hissetmiyorum umutsuzluga kapılmak da istemiyorum inşallah ikimizinde tutar
Artmed diye bir vıtamın ve folıkasıt vermişti bide progestan. Eş kaynaklı durumlarda genelde aşılama yapılıyor yanlış bilgi vermek istemem, iğnesiz yapılır mı bilmiyorum hiçBenim yumurtalarım kendi kendine büyüyüp çatlıyor , iğne ilaç kullanmadan yumurta takibi ile aşılama yapılır mı illa kullanmam mı lazım acaba ?
Multi vitamin falan bişey kullandınız mı
13.günü öğrendim amin inşallah hepimizinMaşallah canım aşılamanın kaçıncı günü verdin kanı ? Sağlıkla kucagına al inşallah
Bel ve kasık ağrısı varmıydı belirtileriniz varmıydı ??13.günü öğrendim amin inşallah hepimizin
Evet göğüs hassasiyeti sanırım bi 7,8 gün vardı sonra geçti , bel ve batma sızlama gibi kasık ağrıları hep vardı. 10,11. Gün sanırım azaldı ama sonra yine devam etti bende.Bel ve kasık ağrısı varmıydı belirtileriniz varmıydı ??
Belim aşırı ağırıyor adet mi olucam acaba yoksa hamilelik belirtsi mi ?Evet göğüs hassasiyeti sanırım bi 7,8 gün vardı sonra geçti , bel ve batma sızlama gibi kasık ağrıları hep vardı. 10,11. Gün sanırım azaldı ama sonra yine devam etti bende.
İnşallah hamileliktir, benim 3 gündür belim kopacak gibi kramplar giriyor yürüyünce daha beter ve aşırı kasık ağrım var baktım internete 3-4. Haftalık gebeliklerde beklenen bir durummuş bebek tutunuyormuşBelim aşırı ağırıyor adet mi olucam acaba yoksa hamilelik belirtsi mi ?
Aşılama gününü sayarsam 12. Günüm hiç test yapmadım yapmayı düşünmüyorum pazar günü kan testi vericem direk Allah ikimizinde yüzünü güldürur inşallah herşeyin hayırlısıMerhaba canım bişey hissetmiyorum sırtım alt kasıklarım çok fena ağırıyor testlerim ful slik çıkıyo bugun aşılamanın 11. Günü sen kaçıncı günündesin hiç test yaptın mı ??
Amin inşallah bebeğin seninleidrAşılama gününü sayarsam 12. Günüm hiç test yapmadım yapmayı düşünmüyorum pazar günü kan testi vericem direk Allah ikimizinde yüzünü güldürur inşallah herşeyin hayırlısı
Ben hergün yapıyorum hergünde silik çıkıyo bugunde oyle aynı gidiyoruz bende pazartesi kan vericem bu sürede progesteron kullanmaya devam ediyormusun ?Aşılama gününü sayarsam 12. Günüm hiç test yapmadım yapmayı düşünmüyorum pazar günü kan testi vericem direk Allah ikimizinde yüzünü güldürur inşallah herşeyin hayırlısı
İyi canım benim çokşükür ben bu pazartesi kan vericem zaten bakalım sonuç ne oluyo ?İnşallah hamileliktir, benim 3 gündür belim kopacak gibi kramplar giriyor yürüyünce daha beter ve aşırı kasık ağrım var baktım internete 3-4. Haftalık gebeliklerde beklenen bir durummuş bebek tutunuyormuş
Mikro çip aşılama için ne kadar ücret ödediniz acabaArtmed diye bir vıtamın ve folıkasıt vermişti bide progestan. Eş kaynaklı durumlarda genelde aşılama yapılıyor yanlış bilgi vermek istemem, iğnesiz yapılır mı bilmiyorum hiç
Evet sabah akşam ağızdan alıyorum ve birde folik asit kullanıyorumBen hergün yapıyorum hergünde silik çıkıyo bugunde oyle aynı gidiyoruz bende pazartesi kan vericem bu sürede progesteron kullanmaya devam ediyormusun ?
İnşallah canım inşallahAmin inşallah bebeğin seninleidr
İlaçlar hariç 7 bin gibi bıseydı canımMikro çip aşılama için ne kadar ücret ödediniz acaba
Hadi bakalım güzel haberler verİyi canım benim çokşükür ben bu pazartesi kan vericem zaten bakalım sonuç ne oluyo ?
Kan testi vermedin mi ?Evet sabah akşam ağızdan alıyorum ve birde folik asit kullanıyorum