Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bende vitaminlere devam ediyorum oksaparida 2 gun sonra birakcam bi o kalmıştı. 10 gun sonra ikili test sonucum çıkacak ozaman gidicem doktora ozaman öğrenirim cinsiyeti insallah
Bende vitaminlere devam ediyorum oksaparida 2 gun sonra birakcam bi o kalmıştı. 10 gun sonra ikili test sonucum çıkacak ozaman gidicem doktora ozaman öğrenirim cinsiyeti insallah
İkili testinde sonuç olumsuz geldi. Fetal dna testi yaptırdık. Şimdi sonuç bugün geldi. Anomali yok görünüyor çok şükür. Cinsiyetleri de belli gibi. Kesin olmamakla birlikte bir kız bir erkekmiş
İkili testinde sonuç olumsuz geldi. Fetal dna testi yaptırdık. Şimdi sonuç bugün geldi. Anomali yok görünüyor çok şükür. Cinsiyetleri de belli gibi. Kesin olmamakla birlikte bir kız bir erkekmiş
Tebrikler canım Allah önce sağlık versin testin iyi çıkmasına sevindim. İkizlerde de bir erkek bir kız tadından yenmez vallahi Ben de dün öğrendim erkek bebekim olacak inşallah Allah tamamına erdirsin hepimizi