Temmuz anneleri

Benimde 34.haftam bitti kızlar nst ye bende girmedim..Aynı şekil uykuya hemen dalamıyorum huzursuz bacak sendromu yaşıyorum.Ve ateş basmalarını hiç demiyorum bile,hergün neredeyse 1 karpuz yiyorum ve dondurma..içimde ateş topu var sanki elim ayagım yanıyooo

canım bende de var huzursuz bacak sendromu ya neler yapıyorsun geçmesi için. bu arada karpuz ve dondurmayı bende yiyorum ama sonradan çok pişman oluyorum abartıyorum şekerim filan çıkarsa zararlı olur diyee.. sen de dikkat et bence Allah korusun ikisi de şeker içeriyor dokunmasın..

Amin amin inşallah Çok heyecanlı değil mii Bugün 32.haftamıza girdik siz kaç haftalıksınız bakalım

Hayırlı ramazanlar olsun kizlar insallahhhh hepimize sağlıklı tek avazda doğumlar nasip etsin insallah. Ben bugün anneme taşındım evde yalnizdim birde eşim icin iftar ve sahur hazirlayamam die anneme geldim. Dogum trmmuz görüyor ama erken gelme riski var. Oyuzdrn yaninda birileri olsun istedim. Zor olacak alistigim düzeni bozmak ama mecbur.

hayırdır canım eşin nerde ki? onu evde yalnız bırakıp mı gittin :)

bende de var husursuz bacak sendromu o yuzden aksam yatmak uykuya dalmak iyice zorlaştı karpuz bende çok yıyorum ama yapacak bişi yok ferahlatıo içimi

alınacaklar alındı ama daha yıkamadım neyle yıkayacagız hangi marka alıyorsunuz. birde neler koyacaksınız? annem şimdiden hazırlatıyor bana

ben bu hafta sonu hastane çantamı hazırladım:) deterjanı dalan foxy, yumuşatıcı da dalinin gayet memnunum. Odasını ve diğer eşyalarını da izne ayrılınca halledicem inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…