- 22 Mayıs 2016
- 213
- 124
- 23
- 33
Benim en iyi kremim vazelin pahalı kremde aldım hiçbir işe yaramadıfotografınızı gördüm. valla çok iyi o zaman kremsiz sadece nemli tutarak çatlaklar önlenebiliyormuş. benm kuru cildim var galiba onun da etkisi vardır.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim en iyi kremim vazelin pahalı kremde aldım hiçbir işe yaramadıfotografınızı gördüm. valla çok iyi o zaman kremsiz sadece nemli tutarak çatlaklar önlenebiliyormuş. benm kuru cildim var galiba onun da etkisi vardır.
Benim en iyi kremim vazelin pahalı kremde aldım hiçbir işe yaramadı
Günde 3-4 defa tutuyor uzun da sürüyor canım ama suyumla ilgili hiç bir şey soylenmedi bu zamana kadar onunla alakali değil bence araştırdım iyi bir şeymiş kendi kendine nefes alıp vermeye çalışıyor hıçkırık la da yuttugu suyu atiyormusKizlar benim kiz cok hıçkırık tututo. Sizdede varmı böyle bişey. Acaba suyum az ondan olabilirmi?
Günde 3-4 defa tutuyor uzun da sürüyor canım ama suyumla ilgili hiç bir şey soylenmedi bu zamana kadar onunla alakali değil bence araştırdım iyi bir şeymiş kendi kendine nefes alıp vermeye çalışıyor hıçkırık la da yuttugu suyu atiyormusKizlar benim kiz cok hıçkırık tututo. Sizdede varmı böyle bişey. Acaba suyum az ondan olabilirmi?
Ayyyyyhh! Ne kadar çok takıntı yapıyorsun bebisinin kilosu normal tamam mı kilo almazsa da senin takintindan almaz o bebis bi rahat ol bak sana bir ipucu : pekmez ye bol bol bebeğe kilo aldıran pekmezmis..kızlar 33 haftada 1900 boy 44 cm di sizler ne alemdesinizz?? son aya girilince 34 bebek daha çok almaya başlar diyorlar doktorum normal diyor kilosuna ben işte ben...
Bende de var hemoroid cnm hamilelikten önce vardi. Vitamin ilaclarini iki gunde bir aliyorum artik kilo yapmasin diye.10-15 kilo normal canım. evet o ilaçlar bide kabızlık yaptığından kilo aldırıyo. ben 15 gündür demir hapınada başladım. korkuyorum kabız olcam diye. çünkü hemoroid sıkıntısıda var bende
Bende bu soruyu soracaktim canm bende de oluyor ritmik hareketler korkuyorum bazen. Sizin nasil oluyor kac dk suruyor..Benim kızımı da
Günde 3-4 defa tutuyor uzun da sürüyor canım ama suyumla ilgili hiç bir şey soylenmedi bu zamana kadar onunla alakali değil bence araştırdım iyi bir şeymiş kendi kendine nefes alıp vermeye çalışıyor hıçkırık la da yuttugu suyu atiyormus
Lierac bebege zararli yazmislar bir formda gormustum. Siz hamilelikte kullandiniz mi?ben lierac phytolastil jel kullanıyorum. doktorum önermişti. çok çabuk emiyor vücud. tavsiye ederim. ben şimdi bide eczaneden sıvı vazelin alacağım. onuda duşltan sonra sürcem.
Ben de hissediyorum bazen cnm. Suyuyla ilgisi oldugun sanmiyorum bana doktor suyun fazla demisti. Sizin suyunuz da az galiba. Yani ilgisi yoktur bence. Bebek nefes alma egzersizi yapiyormus internette okuduklarima gore...Kizlar benim kiz cok hıçkırık tututo. Sizdede varmı böyle bişey. Acaba suyum az ondan olabilirmi?
Allah saglik sihhat versin bebeklerimize rabbim korusun..Dakika tutmadim ama takriben 3-5 dk sürüyor ben yemek yerken tutuyor bazen bizi hickirik tuttugunda yaptığımız gibi şu falan içiyorum okuyorum minnakimi.. :))
Dakika tutmadim ama takriben 3-5 dk sürüyor ben yemek yerken tutuyor bazen bizi hickirik tuttugunda yaptığımız gibi şu falan içiyorum okuyorum minnakimi.. :))
Evet az o yuzden erken doğum riskim var bende herseyi ona bağlıyorum sanırımBen de hissediyorum bazen cnm. Suyuyla ilgisi oldugun sanmiyorum bana doktor suyun fazla demisti. Sizin suyunuz da az galiba. Yani ilgisi yoktur bence. Bebek nefes alma egzersizi yapiyormus internette okuduklarima gore...
Katılıyorum. Her krem her cilde iyi gelseydi bu kadar çok çeşit olmazdı zaten. Ve doktorların çoğuna güvenmiyorum hepsi anlaşmalı olduğu ilaçları yaZıyor ve kar elde ediyor.Aynen benim doktorum da bana nemlendirici krem verdi (coresatin) eczanede 50 ₺ dediler almadım bebek yağı kullanıyorum cokta memnunum.Maksat cildin nemli kalması degil mi
Katılıyorum. Her krem her cilde iyi gelseydi bu kadar çok çeşit olmazdı zaten. Ve doktorların çoğuna güvenmiyorum hepsi anlaşmalı olduğu ilaçları yaZıyor ve kar elde ediyor.
Ben bir gece kalmıştım. Ama en az iki takım almanı tavsiye ederimSezeryan için 2 gece kalmamız gerekiyormuş hastanede yanımıza kaç tane gecelik ve pijama takımı almamız gerekir ?