• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temmuz anneleri

Kizlar benim kiz cok hıçkırık tututo. Sizdede varmı böyle bişey. Acaba suyum az ondan olabilirmi?

Benim kızımı da
Kizlar benim kiz cok hıçkırık tututo. Sizdede varmı böyle bişey. Acaba suyum az ondan olabilirmi?
Günde 3-4 defa tutuyor uzun da sürüyor canım ama suyumla ilgili hiç bir şey soylenmedi bu zamana kadar onunla alakali değil bence araştırdım iyi bir şeymiş kendi kendine nefes alıp vermeye çalışıyor hıçkırık la da yuttugu suyu atiyormus :KK54::KK54:

Benim kızımı da
Günde 3-4 defa tutuyor uzun da sürüyor canım ama suyumla ilgili hiç bir şey soylenmedi bu zamana kadar onunla alakali değil bence araştırdım iyi bir şeymiş kendi kendine nefes alıp vermeye çalışıyor hıçkırık la da yuttugu suyu atiyormus :KK54::KK54:

kızlar 33 haftada 1900 boy 44 cm di:KK66: sizler ne alemdesinizz?? son aya girilince 34 bebek daha çok almaya başlar diyorlar doktorum normal diyor kilosuna ben işte ben... :KK70:
Ayyyyyhh! Ne kadar çok takıntı yapıyorsun bebisinin kilosu normal tamam mı kilo almazsa da senin takintindan almaz o bebis :p bi rahat ol bak sana bir ipucu : pekmez ye bol bol bebeğe kilo aldıran pekmezmis.. :KK58:

10-15 kilo normal canım. evet o ilaçlar bide kabızlık yaptığından kilo aldırıyo. ben 15 gündür demir hapınada başladım. korkuyorum kabız olcam diye. çünkü hemoroid sıkıntısıda var bende
Bende de var hemoroid cnm hamilelikten önce vardi. Vitamin ilaclarini iki gunde bir aliyorum artik kilo yapmasin diye.

Benim kızımı da

Bende bu soruyu soracaktim canm bende de oluyor ritmik hareketler korkuyorum bazen. Sizin nasil oluyor kac dk suruyor..

Ben de hissediyorum bazen cnm. Suyuyla ilgisi oldugun sanmiyorum bana doktor suyun fazla demisti. Sizin suyunuz da az galiba. Yani ilgisi yoktur bence. Bebek nefes alma egzersizi yapiyormus internette okuduklarima gore...

Dakika tutmadim ama takriben 3-5 dk sürüyor ben yemek yerken tutuyor bazen bizi hickirik tuttugunda yaptığımız gibi şu falan içiyorum okuyorum minnakimi.. :))

Dakika tutmadim ama takriben 3-5 dk sürüyor ben yemek yerken tutuyor bazen bizi hickirik tuttugunda yaptığımız gibi şu falan içiyorum okuyorum minnakimi.. :))

C

Can'ım bende bazen hissediyorum minik minik atış aşağı baş geliş kısmında Ayy hıçkırık omu şimdi ☺️

Ben de hissediyorum bazen cnm. Suyuyla ilgisi oldugun sanmiyorum bana doktor suyun fazla demisti. Sizin suyunuz da az galiba. Yani ilgisi yoktur bence. Bebek nefes alma egzersizi yapiyormus internette okuduklarima gore...
Evet az o yuzden erken doğum riskim var bende herseyi ona bağlıyorum sanırım

Aynen benim doktorum da bana nemlendirici krem verdi (coresatin) eczanede 50 ₺ dediler almadım bebek yağı kullanıyorum cokta memnunum.Maksat cildin nemli kalması degil mi :KK66:
Katılıyorum. Her krem her cilde iyi gelseydi bu kadar çok çeşit olmazdı zaten. Ve doktorların çoğuna güvenmiyorum hepsi anlaşmalı olduğu ilaçları yaZıyor ve kar elde ediyor.

Sezeryan için 2 gece kalmamız gerekiyormuş hastanede yanımıza kaç tane gecelik ve pijama takımı almamız gerekir ?

Back